Присъедини се към нашата Viber общност

Добре дошли в клуба на манифесторите

Присъединяването към нашия клуб на манифесторите е за всички преминали първо през  програма ” Интензивно манифестиране” и следващия етап е стъпка към затвърждаване, задържане на постигнатото и разширяване на своите възможности. 

При включване в нашия клуб ще се възползвате от следните предимства:

4 онлайн живи срещи месечно

Ще имате възможност да участвате в 4 срещи на месец, на които ще се обсъждат актуални проблеми, идеи и възможности за действие. Тези срещи ще ви помогнат да срещнете подобно мислeщи хора и да споделите своите вдъхновения и идеи.

Обмен на Идеи

Като член на клуба, ще имате уникалната възможност да споделяте своите идеи и проекти с други манифестори. Това сътрудничество може да доведе до нови, иновативни начини за решаване на предизвикателства и насърчаване на промени във живота.

Вдъхновение и Мотивация

Клубът на манифесторите е място, където ще срещнете хора със сходни убеждения и цели. Тук може да намерите мотивацията и подкрепата, от които се нуждаете, за да продължите напред с вашите идеи и проекти.

Мрежа и Комуникация

В клуба на манифесторите ще срещнете хора от различни сфери на живота, които споделят вашите интереси. Това създава възможности за нови приятелства и важни връзки в бизнеса и обществото.

Присъединете се към нас и бъдете част от  промяната и вдъхновението. Със своето участие в клуба на манифесторите, вие ставате част от общността, която се стреми към по-добра бъдеще и качествена трайна  промяна в своя живот.

ДНЕВНИК ЗА МАНИФЕСТИРАНЕ ЧРЕЗ БЛАГОДАРНОСТ

Идеите зад проявлението и Закона за привличането са прости, но могат да бъдат трудни за разбиране. Ще ви помогна да откриете как да проявите мечтите си, като действате според тях и визуализирате как би изглеждало.

Избери да промениш живота си днес! Всичко е възможно когато си го позволиш. Бъди постоянен, дисциплиниран и имай ясна визия за това какво искаш да получиш в живота си.

Книга “Пътят към мечтите”

Всичко е възможно, когато си позволим да мечтаем, действаме и желаем с цялото си сърце. Това е практическа книга – ръководство, което ще ви покаже другата страна на живота и на собственият ви потенциал.

Време е да започнете да действате и да превърнете вашите мечти и желания в цели, а след това – реалност. “Пътят към мечтите е за всеки, който вярва, че това е възможно”.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0