Присъедини се към нашата Viber общност

Бизнес Мастърмайнд Business to Business

Тънкостите на успешният бизнес – важни аспекти и основни грешки, които да не допускаш!

6 седмици менторство в действие!

Какво ще получиш включвайки се в Бизнес Мастърмайнд Business to Business

Истината е, че имате потенциал да направите много повече, отколкото си мислите, че можете да постигнете.

ДОРИ И ДА МИСЛИТЕ, ЧЕ МОЖЕТЕ МНОГО! Вие можете много повече от това, което си представяте…

 

За кого е подходящ този мастърмайнд ?

Ако си готов да работиш и вземеш повече бизнес за себе си, то ти си на правилното място.

Дори да се справяш добре, да притежаваш успешен бизнес и всичко да е по мед и масло… Представи си само: колко по-добре би било, ако имаш 10 пъти повече умения, 10 пъти повече знания или ако просто някой ти показва преки пътища и нови хоризонти.

Успехът ти би бил двоен, а парите и активите – многократно повече!

Не мечтаеш за това? В такъв случай тази програма определено не е за теб.

Работя само и единствено с хора, които искат повече за себе си и близките си, но просто не знаят прекия път или имат нужда от подкрепа.

Затова съм тук!

Ще се възползваш ли, или ще оставиш успеха за някой друг път?

Какво ще научиш и постигнеш:

Радвам се, че мога да споделя с теб огромният си бизнес опит, контакти, знания и нови възможности, които да помогнат за твоят бизнес растеж.

Стартираме на 19/04 в 15:00 часа бГ време онлайн по Зум.

Бизнес Мастърмайнда се провежда изцяло онлайн със запис на срещите.

Може да се включиш от всяка точка на света!

Достъп до записите след приключване на програмата е 30 дни!

2222 лв.

999 лв.

Коя е КрасиМира Ангелова?

Красимира Ангелова е дългогодишен предприемач на голяма собствена международна компания с милиони продажби всяка година, всепризнат бизнес ментор и трансформиращ коуч. Всеки, който се докосне до нейната работа напълно преобразява живота и бизнеса си. Всички споделят,че бизнеса и живота им се дели на преди работата с нея и след това. 

През нейната система на обучения са преминали хиляди българи от целият свят, които промениха живота си.

Нейните авторски книги са тотални бестселъри, които се доставят до всяка точка на света и променят човешки съдби.

Нейните постижения и награди като – Бизнес дама на годината, Мисионер в личностното развитие, Бизнес мама, Великолепна дама са малка част от всичко постигнато. Нейните най-големи постижения са  това, че е майка на 3 прекрасни деца и прекрасна съпруга на любящ мъж, успешен предприемач и бизнес ментор и вдъхновител.

Международната и експертност и професионализъм е постигнала чрез  Международно коучинг сертификационно обучение по международните коучинг стандарти ICF. Част е от квалификациите ѝ включват: „Бизнес НЛП с коучинг умения“ от Международната федерация ITA, „Бизнес констелатор по европейския патентован метод DCS“, преминалаа е международно признати програми на  най-големите световни известни треньори за личностно развитие Тони Робинс и Питър Сейдж и още над 60 разнообразни и надграждащи курсове и семинари.

През май 2022г. излезе от печат книгата “Промяната”. В нея основното послание е значението на нашият опит и вярвания за определяне на мислите ни и емоциите ни. Когато започнем да навигираме мислите си, всъщност избираме своите емоции.

След като ги разпознаем, започваме да ги управляваме.Това е третата книга на Красимира Ангелова след „Пътят към мечтите“ и „Дневник на благодарността“. В своите книги тя е водена от убеждението, че човек може много повече, отколкото предполага.

Вярва, че успехът се крие преди всичко в споделеното знание.Компанията развива успешно онлайн магазин Technoarena.bg, верига от 8 магазина и дистрибуционна мрежа в цялата страна. 

Дългогодишният опит в бизнеса и успешно изграденият бранд ѝ дават увереност, че познава формулата за успех и смелостта да я използва и в други сфери. Нейната мисия е, че всеки човек може да промени живота си и да изживее пълноценно най-смелите си мечти, стъпка по стъпка. Това е и основата нейните авторски обучителни програми, които развива изключително успешно през 2021 г. 

Мария Димитрова

Бях с наскоро стартирал бизнес, с нерегулярни клиенти и плащания. Получавах работа от препоръки на мои партньори, но каналите бяха много ограничени и се случваше да имам месеци с 0 поръчки.Започнах да работя с Краси Ангелова в прогрмата “Бизнес Diamond”. В първите 3 месеца аз постигнах 50 000 лв. приход

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Количка
There are no products in the cart!
0