Присъедини се към нашата Viber общност

Книга "Пътят към мечтите"

Книга

"Пътят към мечтите"

Всичко е възможно, когато си позволим да мечтаем, действаме и желаем с цялото си сърце.
Тази книга ще ви покаже, че е важно да вярвате в себе си!

Промяната започва отвътре-навън. Затова е важно вътрешно да направите промяната в себе си за да проявите новите неща, които искате да постигнете в живота си. И да започнете да действате и превърнете вашите мечти и желания в цели, които след това да ги осъществиш в реален живот.

“Пътят към мечтите” е практическа книга – ръководство, което ще ви покаже другата страна на живота и на собствения ви потенциал.

Всичко започва от желанието за промяна и осъзнаването, че всичко е възможно стига да повярваш на себе си и на божествената искра, скрита вътре в нас. Тази книга ще ви покаже, че единствено важно е да вярвате в себе си! Всичко е постижимо с малко подкрепа и споделен опит. Поемем ли по пътя на мечтите, ни очаква един напълно нов свят – светът на нашите най-съкровени желания и неограничени възможности.

Какви са пречките по пътя към мечтите?

Ако ви попитам дали харесвате работата си, какъв ще бъде отговорът ви? Ако ви попитам дали работата, която имате сега, ви вълнува или ви зарежда с енергия, какъв ще бъде отговорът ви? Това ли е работата, за която винаги сте мечтали? Много е възможно да кажете, че харесвате работата си, но можете ли честно да кажете, че тази работа е това, което сте планирали за себе си преди десет години? Като цяло повечето хора не преследват кариерата, за която винаги са мечтали. Повечето от тях имат мечта или цел, която искат да постигнат, но не всеки успява. Какво пречи на хората да преследват мечтата си? Отговорът вероятно е – самите те!
За съжаление много хора ще преминат през живота си с чувство на неудовлетвореност или с усещането, че нещо им липсва. Чудят се какъв би бил животът им, ако само имаха смелостта и увереността да следват мечтата си…

Въпреки че може да сте следвали професионален път, който ви е довел до сигурна кариера, все още имате възможност да изпълните тази мечта… Или може би сте намерили компанията, за която искате да работите, но се нуждаете от допълнителна мотивация и смелост, за да кандидатствате за следващо ниво в кариерното си развитие…Трябва да се вгледате в себе си и да определите какво ви пречи да преследвате своите мечти. Това е трудно начинание, в което не искате да сте сами? Вярвате или не – не сте сами! Много хора се чувстват като вас и имат нужда от някой, който да им помогне да изградят по-добър живот, в лично и професионално отношение.

Книга "Пътят към мечтите"

Книгата “Пътят към мечтите” ще ви помогне да откриете кои сте всъщност и какво наистина ви мотивира да следвате пътя на мечтите си. Този пътеводител ще ви помогне да се впуснете дълбоко в себе си, за да намерите онези истински цели и мечти, към които винаги сте се стремили подсъзнателно.

Ще ви дам инструментите, с които можете да достигнете отвъд зоната си на комфорт, за да постигнете тези цели. Това е изключително партньорство, основано на доверие. Ще отнеме време и ангажираност, но също така ще изисква действия от ваша страна. По пътя на мечтите, аз ще ви насърчавам да продължавате напред и да извадите най-доброто от себе си. Заедно ще работим със силните ви страни, за да постигнете успех. Книгата ще ви помогне да реализирате потенциала си и да превърнете ограниченията и пречките във възможности.

Кой е пътя на мечтите?

Вие имате желанието и уменията да успеете, но понякога е трудно да определите кой път да поемете, за да се придвижите към тези цели. Книгата “Пътят към мечтите” може да ви помогне да създадете цели, които да ви придвижат напред към това, което ще бъде вашата визия за бъдещето. Ще станете по-креативни в постигането на целите си, а това ще ви помогне да промените отношението и поведението си в по-стратегическа посока. Ще ви помогне да научите начини да се справяте с конфронтация, конфликти и промяна. И ще ви даде инструментите за балансиране на вашия професионален и семеен живот. Силата да създадете живот, който обичате, е скрита във вас самите. Важно е да го осъзнаете. Имате силата да обновите себе си. Не можете да разчитате на външния свят, за да определите колко успешни ще бъдете. Много хора попадат в този капан, защото смятат, че това зависи от „шефа“, който трябва да им даде това повишение. Вие сте отговорни за пътищата, които сте избрали, за да стигнете до мястото, където сте сега. Трябва да поемете отговорността за мечтите си.

Ако имате искрено желание да направите промени в живота си в личен и професионален план, трябва да сте готови да отделите време и енергия, за да създадете живота и кариерата, които искате. Постигането на успех не е просто поставяне на цели, а е мястото, където сърцето и умът работят заедно.

Книгата “Пътят към мечтите” ще ви помогне да видите нещата в нова перспектива, ще ви насърчи да си поставите житейски цели и ще имате пълна вяра във вашите собствени способности. Книгата ще ви предостави насоки и стратегии, които можете да приложите в живота си, за да изградите своята увереност и успех.

Кои са стъпките по пътя към мечтите?

Книгата “Пътят към мечтите” е практическо ръководство което ще ви помогне да следвате вашия собствен маршрут към желите, за които мечтаете. Има много стъпки, чрез които можете да проследявате напредъка си. Важно е да бъдете фокусирани и отговорни в това смело начинание.

Стъпка 1

Фокусирай се

Не винаги е лесно да останем фокусирани върху целите си, особено когато животът ни е забързан и стресиращ. Понякога не постигаме напредък в целите и мечтите си, защото списъкът ни е твърде дълъг. Изключително предизвикателство е да се фокусирате върху твърде много цели наведнъж. Опитайте да изберете само една или две цели, върху които да се съсредоточите наведнъж. Поставете целите, върху които работите активно в кратък списък. Напишете другите си цели в дългосрочен списък и ги подредете по приоритет. От време на време преглеждайте дългосрочния си списък, за да видите дали можете да зачеркнете някоя от целите си, защото са били постигнати или просто, защото вече не са важни за вас.

Стъпка 2

Бъди отговорен

Чудесен начин да останеш фокусиран върху целите си е да се държиш отговорен за постигането им. Това може да стане, като имаме партньори – хора, на които споделяме целите си, когато започваме пътуването си към постигането им. Тези партньори са подкрепящи личности, които ще ви подкрепят, когато срещнете препятствия и когато достигнете важни етапи. Аз съм тук, за да бъда вашата подкрепа по пътя на мечтите!

Стъпка 3

Визуализирайте

Табло за мечти/цели е колаж от изображения и снимки, което може да ви помогне да визуализирате вашите стремежи. Визуализацията е ценен помощник в преследването на мечтите и служат като източник на вдъхновение и мотивация. Изберете цел и създайте колаж, като използвате стикери, снимки, изрезки от списания и т.н. Можете също да добавите мотивационни думи и цитати.

Стъпка 4

Документирай напредъка си

Документирането на вашия напредък по време на пътуването ви към постигане на вашата мечта е отличен начин да останете отговорни, мотивирани и вдъхновени. Ако започнете този запис рано, можете да гледате напредъка си на всяка стъпка от пътя и да го използвате като доказателство, че наистина се движите напред. Някои начини да документирате напредъка си са чрез снимки, дневник, бележник, електронна таблица и други.

Тази книга ще ви покаже, че единствено важно е да вярвате в себе си!

Книга "Пътят към мечтите"

Корици: Меки

Автор: Краси Ангелова

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0