Присъедини се към нашата Viber общност

ИСКАТЕ ЛИ…

ПОВЕЧЕ ПАРИ, ПРОДАЖБИ, КЛИЕНТИ, БЕЗЦЕННО ВРЕМЕ, ЗА ДА ПРАВИТЕ КАКВОТО ИСКАТЕ?

Без да полагате много усилия , за да го получите ?

Нека си поговорим честно очи в очи!

Време е да се събудите и да увеличите максимално вътрешната си сила, за да постигнете огромен бизнес успех и безгранична лична свобода.

Каквито и умения да притежавате (независимо дали вече сте наясно с тях или все още се опитвате да ги откриете), сега е моментът да ги разкриете пред света.

Когато направите това на енергийно ниво, вие ще бъдете безкрайно изненадани колко ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ притежавате и ще бъдете нетърпеливи да разкриете своя ПОТЕНЦИАЛ. Това са възможности, които са способни да променят света и да ви направят богати – повече, отколкото НИКОГА сте си представяли, че ще бъдете.

Този уникален подарък е скрит във вас самите? Да, това е божествен огън, който никога не може да бъде изгасен и може да помете целия свят, извършвайки мощна промяна във всеки живот, до който се докосне.

Независимо дали сте отдадени на заниманията си,без значение колко далеч сте стигнали в опознаването на своите възможности,точно сега вашата вътрешна сила е много малък процент от всичко, което може да бъдете.

Няма съмнение, че твоята визия може да бъде досадна на моменти! Но да се откажеш от нея? Това не е опция.

Няма магическа формула, магическо хапче, магическа тактика. Няма нищо друго, от което се нуждаеш, което е извън теб, за да живееш с тази визия.

ТИ СИ ТАЙНАТА!

Росица Петрова

Първото обучение при Краси, което привлече вниманието ми всъщност не бе Парични потоци, не бях се замисляла даже, че бих имала необходимост от подобно обучение, случайно или не попаднах в него и… това бе моят момент на осъзнаване, на даване на отговори, които съм търсила, задавала на себе си, на по-ранен етап. Толкова елегантно се получи, че самата аз бях изненадана. Не приемам нищо за даденост, затова благодаря на Краси за осъзнаващата и съдържателна концепцията на обучението. Енергия, решения, вярвания, изобилие са онова пътешествие – което всеки от нас заслужава, но и от нас зависи да си ги позволим. Благодаря ти Краси, че отвори тази затворена врата, до преди това за мен.

Представете си бушуващ горски пожар. Можете ли да го ограничите в малкия пламък на едва тлееща свещ?!

Тази свещ се опитва с всички сили да гори по-силно и да разширява своя плам и вътрешна мощ… но поривите на вятъра правят всичко възможно да угасят светлината на промяната и силата, която живее вътре във вас.Този бушуващ огън е вашият потенциал.Поривите на вятъра са вашите страхове, съмнения, липса на яснота и увереност. Това е липсата на чувствителност към вашата собствена интуиция.

Тези страхове и съмнения обикновено се проявяват в:

Истината е, че имате потенциал да направите много повече, отколкото си мислите, че можете да постигнете.

ДОРИ И ДА МИСЛИТЕ, ЧЕ МОЖЕТЕ МНОГО! Вие можете много повече от това, което си представяте…

ВИЕ ИМАТЕ СПОСОБНОСТТА ДА:

Тази визия ще ви позволи да дадете най-доброто на тези, които обичате – на себе си, на хората около вас и на по-широката общност, в която живеете.

Аз съм Краси Ангелова – пътешественик, мечтател, автор на книги, бизнесдама и йога ентусиаст. Голямата ми мечта е да посетя Япония. Досега съм била в Мексико, Англия, Дубай, Испания и още няколко любими държави. Носител съм на наградата Бизнес жена на годината за 2021 г. и това е една от моите малки гордости. Другата е Техноарена – бизнесът, който заедно с моя съпруг развиваме през последните 20 години. За това време успяхме да наложим марката като един от водещите вносители на техника както на българския, така и на международния пазар. Сега с радост споделям всичко, което съм научила за бизнеса, продажбите, рекламата и финансите, защото вярвам, че всичко е постижимо. Довери ми се!

 

Част от моите проекти:

ИМА ТРИ СТЪЛБА НА СИЛА, КОИТО ПРАВЯТ ТАЗИ ПРОГРАМА ТОЛКОВА ЕФЕКТИВНА:

Разкриването на вашата вътрешна божествена енергия ви позволява да видите колко много сте ограничавали тези умения и дарби до този момент. Това е вашият собствен уникален начин да промените света…

И независимо дали вече знаете какъв е този дар или все още се опитвате да го разкриете или развиете… Трябва да бъдете сигурни в едно – Всичко е точно там вътре във вас.

АКО ИМАТЕ ПРИЗВАНИЕ В СЪРЦЕТО СИ, ВИЕ ИМАТЕ СПОСОБНОСТТА ДА ОКАЖЕТЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ СВЕТА. ВИЕ ТРЯБВА ДА ДАДЕТЕ ПЪЛНА СВОБОДА НА ТОЗИ ПОРИВ И ДА ГО ИЗЖИВЕЕТЕ ДОКРАЙ.

Няма магическа формула, магическо хапче или магическа тактика по този път. Няма нищо друго, от което се нуждаете извън вас самите, за да изживеете тази вътрешна трансформация.

ВИЕ СТЕ ТАЙНАТА ЗА ВАШИЯ!

Изключителен растеж!

Ще ти дам подкрепа и инструменти, необходими за разрастване на твоя бизнес от 0 до 100к в продажби.

Петя Велчева

Нали знаете как всичко става възможно, когато има кой да вярва в теб! Е, при мен се случи точно това, когато срещнах Краси! Изключително щастлива съм, че я познавам и истинско удоволствие е да работя с нея! Тя влезе в сърцето ми по един нежен и деликатен начин, за да остане завинаги в него! Преди да започна да работя с нея бях в едно лутане и търсене – не знаех коя съм и какво искам, а още по-малко знаех как да го постигна. Веднага след първата ни среща, обаче, тя ме хвана за ръка и ми показа как да си поставям цели, как да ги постигам, как да обичам себе си и да бъда Благодарна за всичко това!Краси не е само мой ментор или коуч. Тя е мой приятел! Тя е подкрепата, от която всеки има нужда в мрачен ден!За по-малко от 6 месеца аз постигнах повече от колкото някога съм си представяла – клиентите ми и бизнес партньорите ми се увеличиха двойно, доходите ми се качиха тройно, броят на последователите ми във Фейсбук страницата ми нарастна, започнах да правя лайфове (а преди не смеех даже да си го помисля), научих как да планирам деня си, така че дори да ми остава свободно време и всичко това благодарение на работата ми с Краси и благодарение на нейните подходи.

Viktoria Aleksandrova

Благодаря ! Благодаря на Вселената , че ми изпраща хора , на които им пука и искат да помогнат на душата ми от сърце ! А Краси е един от тези хора . Едно слънце , което е послушало сърцето си , което й е прошепнало да направи сесии с мен – с малката Вики. Минаха две сесии , остава ми още една и съм изключително щастлива и БЛАГОДАРНА ! Чувствам промяна в изказа си . Чувствам как това усещане ме напуска и ми дава свободата . Благодаря от сърце , че БОГ е избрал имено Краси за мен … Отворена съм за възможностите , които идват…

Светлана Апостолова

Бих искала да изразя огромната си благодарност от работата ми с Краси Ангелова. За краткото време, в което работим заедно, резултатите са на лице. В самото начало пробвах само с една сесия, а след нея- една задача, която отлагах с години, беше реализирана. Краси успя да ми помогне да осъзная какво всъщност означава за мен материализирането й и по този начин сбъднах мечтата си само за няколко седмици.След това се включих и в нейни програми за бизнес развитие и още с включването, благодарение на нейните коучинг подходи, започнах да действам с малки стъпки към осъществяването на по-големи проекти.Ако някой има съмнения за нейния подход, може да се свържe с мен на apostolova_svetlana@yahoo.fr, за да споделя повече впечатления. Светлана Апостолова, магистър филолог и лингвист, създател на Magic School

Тук съм, за да ви помогна да запалите този пламък и да го оставите да се разгърне до пълната си, мощна сила – помитайки земята с царственото си величие.

Програмата “Бизнес Diamond” е вашето място за вътрешна трансформация и изключителен бизнес растеж. Ще откриете, че когато сте в синхрон със себе си, успехът се постига с лекота.

Тук е:

Безопасно – но предизвикателно,

Свирепо – но подхранващо,

Експанзивено – но интровертно,

Силно доминиращо – но меко и любящо.

ТУК Е МЯСТОТО, КЪДЕТО ЩЕ СЕ ОТВОРИТЕ КЪМ БЕЗГРАНИЧНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ, КОИТО ПРИТЕЖАВАТЕ.

Как можете да постигнете всичко това в чисто човешки план? В човешки измерения, това е трудно осъществима задача. Това ниво на необикновен растеж може да се случи само, когато активирате вашата Божествена енергия на богатството.

Не вярвам в измислянето на уникално звучащи неща, само за да се открояват…така че няма да  бъда първата, която ще го каже:

Често КЛЮЧЪТ КЪМ УСПЕХА В действителност Е ИЗПИТАН С ВРЕМЕТО.

Няма нужда да се нарушава традицията, когато тя действително дава резултати, и аз се радвам да използвам това, което великите бизнес умове са ни предали.

Но винаги е имало и друга част в уравнението и тази част сте ВИЕ и енергията която влагате!

Този вид енергия ще ви помогне да:

БОЖЕСТВЕНАТА ЕНЕРГИЯ НА БОГАТСТВОТО ВИ ОСВОБОЖДАВА ОТ ВСИЧКИ ВЪТРЕШНИ ПРЕЧКИ. Надвива сенките, които ви дърпат назад и ви изстрелва напред с вашата напълно пробудена, мощна вътрешна сила. Вече не сте свой собствен ВЪТРЕШЕН САБОТЬОР! Насладете се на свободата да творите.

НО…

Божествената енергия на богатството не е достъпна за слаби и неуверени хора!

За да отключите този изключителен енергиен заряд, трябва да сте готови да преодолеете предизвикателствата, които са налице и да успеете да реализирате своя върешен растеж и своя бизнес успех.

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА СЕ ИЗПРАВИТЕ СРЕЩУ СТРАХОВЕТЕ СИ И ДА ПРИВЕТСТВАТЕ СВОЯ ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН РАСТЕЖ? Да започваме! По време на програмата “Бизнес Diamond” ние ще ви отведем на едно вълнуващо пътешествие, по време на което ще откриете своя огромен личностен потенциал и ще поемето по пътя на своя изключителен бизнес растеж.

КОГАТО СЕ ПРИСЪЕДИНИТЕ КЪМ ПРОГРАМАТА, ВИЕ:

ОСВЕН ТОВА ЩЕ ОТКРИЕТЕ КАК ДА:

НЕКА ВИ РАЗКАЖЕМ МАЛКО ПОВЕЧЕ:

Програмата “Бизнес Diamond” е съставена 7 мощни модула, които ще ви помогнат да овладеете енергията си: оставяйки нейната неограничена божествена сила да тече през вените на вашия процъфтяващ бизнес.

Ето какво ще откриете в тези модули:

В този основен модул ние ще ви помогнем да разширите своята скрита вътрешна енергия и ще ви подготвим за бизнес успеха, който ви очаква. Работата в този модул ще създаде мощна енергийна основа, върху която ще можете да изградите своя неограничен успех.

Вие ще:

 • Започнете да развивате своето стратегическо мислене, когато става въпрос за изграждане на супер успешен бизнес;
 • Ще разширите капацитета си – своите възможности, умения и знания.
 • Ще обърнете внимание на основните модели, които са възпрепятствали вашия изключителен растеж до момента.

Питали ли сте се някога: „Как мога да намеря повече лоялни клиенти?“ Работата, която ще свършите в този модул, ще ви превърне в предприемач, който е магнит за привличане на клиенти и осъществява много продажби ежедневно.

Вие ще:

 • Позиционирате своята марка на пазара и ще сте в състояние да привлече хиляди нови клиенти.
 • Отключите своята вътрешна свобода, която ще ви позволи да работите с лекота.
 • Успеете да промените енергийната ДНК на вашия бизнес, така че той да се превърне в притегателен център за много клиенти.

Визията е изключително важна в днешно време. Тя не само продава, а оформя цялостната представа на клиентите за нашия бранд и услугите/продуктите, които предлагаме.

Работата в този модул ще ви помогне да:

 • усъвършенствате презентационните си умения;
 • да представите себе си и своя бизнес в най-добра светлина;
 • да откриете успешата стратегия, чрез която с лекота да позиционирате своя бизнес
 • да откриете визията, която ви отличава от всички останали

Работата в този модул ще ви помогне да изграждате успешни маркетингови стратегии, които не само продават, но достигат и до голям брой клиенти.

Вие ще:

 • Създавате невероятни предложения – пакети, групови програми, събития и курсове, които ще бъдат изключително успешни както като замисъл, така и като реализация;
 • Откриете тайните на изграждането на грабващи маркетингови послания;
 • Реализирате своя маркетинг потенциал;
 • Станете виртуози в създаването на стратегии, реализиращи много продажби ежедневно.

Работата в този модул ще надгради всичко свързано с маркетинга във вашия бизнес и ще ви помогне да привлечете лавина от лоялни клиенти с много по-голяма лекота.

Вие ще:

 • Изградите своя уникален маркетингов стил и ще овладеете силата му във вашия бизнес;
 • Разработите следващото ниво на креативност, за да можете да създавате съдържание, което озарява сърцата и умовете на вашите идеални клиенти;
 • Откриете тайните, които стоят зад маркетинговия текст и видеоклиповете, които привличат голям брой ентусиазирани клиенти ежедневно.

Този модул е ​​свързан с овладяването на изкуството на продажбите на високо ниво. Вие ще:

 • Овладеете енергията за създаване на продажби на високо ниво;
 • Увеличите броя на клиентите си;
 • Успеете да минимизирате възраженията и рекламациите на клиентите, като използвате силата на своята вътрешна енергия.

 

Социалните мрежи са фантастичен начин да позиционирате своя бизнес пред огромен брой потенциални клиенти. Работата в този модул, ще ви помогне в:

 • Създаване на невероятни маркетингови послания в социалните мрежи;
 • Оптимизиране на съдържание и създаване на печеливши маркетинг стратегии;
 • Съгласуване на вашите маркетингови дейности с вашата вътрешна същност;
 • Овладяване на творческата енергия за предприемане успешни нови инициативи;
 • Внасяне на лекота и забавление във вашите всекидневни бизнес начинания.

Каква е разликата?

Повечето курсове за изграждане на бизнес мотивация се фокусират или върху техническата част – методи за увеличаване на продажбите, изграждане на потребителски фунии и т.н., или върху мисленето и вътрешната увереност на успешния предприемач.

Програмата “Бизнес Diamond” интегрира и двете насоки. Именно поради тази причина резултатите са изключителни, включително:

 • Жените увеличават своите приходи многократно и продават с по-голяма лекота от всякога;
 • Привличат лоялни клиенти от висок клас;
 • Превръщат годишната си печалба в месечен доход.

Програмата “Бизнес Diamond” е пътешествие!

По време на това пътешествие, вие ще разберете как вашата вътрешна енергия оформя успеха във всеки аспект от вашите бизнес начинания – от изграждането на супер ангажирана общност до създаването на супер печеливши потребителски фунии и огромен брой месечни продажби.

ТАЗИ ПРОГРАМА НАВЛИЗА МНОГО ПО-ДЪЛБОКО В „ЕНЕРГИЙНОТО“ ИЗГРАЖДАНЕ НА БИЗНЕСА ОТ ВСЕКИ ДРУГ ПОДОБЕН КУРС.

така че вие ще промените вашата идентичност като жена и предприемач. В същото време ще развивате основни предприемачески умения и ще изградите различни  структури във вашия бизнес, които неминуемо ще ви донесат огромна печалба.

Количка
There are no products in the cart!
0