БЕЗПЛАТЕН 3-дневен курс "Силата на ума"

Академия Бизнес Диаманд

Коучинг и Лична трансформация Поток 3

Начало: 21 март 2023г

Коучинг уменията ще подкрепят и подобрят взаимоотношенията Ви, както с най-близките хора, така и с всеки, с когото общувате. Ще можете да им вдъхнете сила и увереност и ще улесните сътрудничеството си с тях! Можете да използвате коучинг уменията във взаимоотношенията си с: познати, приятели, родители, деца, партньори, близки.

Можете да приложите коучинг уменията си в работата си, да мотивирате и вдъхновявате колеги и служители, за да постигат още по-добри резултати. Чрез коучинг подхода ще постигате по-лесно целите си, като ангажирате и мотивирате екипа си! Служебните срещи ще станат по-ефективни, ще можете с лекота да изграждате професионални взаимоотношения, от които всеки има полза.

Какво включва :

Програмата е насоченa към всеки, който иска да разбере, придобие и използва основните коучинг умения,

както на работно място, така и в общуването с близките си, екипа, колегите и околният свят.

Какво ще научиш в Академия Бизнес Diamond

Коучинг и трансформация

Само за няколко седмици ще промените и трансформирате живота си чрез най-иновативните коучинг методи за бърза и сигурна промяна на твоето бъдеще. 

Тук ще научите и започнете да прилагате веднага в живота си:
 1. да изграждаш доверие и добра комуникация с околните
 2. да се справяш с възраженията и НЕ – то на другите
 3. да изградиш успешно ново поведение и навици за успех
 4. как да се справиш със своите страхове
 5. как да получиш това което искаш в живота си
 6. специални техника за пускане на тревогата за бъдещето
 7. да се научиш да управляваш времето си
 8. откриване и бърза дълбока промяна на ограничаващите те вярвания
 9. как да планираш собствения си успех
 10. как да създадеш нови стандарти и критерии за своя живот и бизнес
 11. ще се научите да се справяте с липсата на мотивация, тревогите и самосаботажа
 12. необходими инструменти за справяне с важни житейски събития от миналото и настоящето
 13. изграждане на стабилни навици и инструменти за фокус към резултата на целите ти

Всичко научено и практикувано тук ще ти помогне и за:

 1.  да живееш чрез новите си вярвания и вътрешни мощни ресурси
 2.  с лекота да се справяш с ежедневните предизвикателства и събития
 3.  вярва в себе си и твоите най-големи възможности в живота 
 4.  генерираш ново поведение за действия и успех
 5.  взимаш с лекота нови решения и създаваш нови идеи за бъдещето ти
 6.  премахнеш всички бариери, които ти пречат в момента 
 7.  да пуснеш старите модели, които ти пречат сега
 8.  пълна промяна и лична трансформация
 9. да приложиш наученото във взаимоотношенията ти с другите хора и да надградиш знанията си в професионален път
 10. как да се справиш успешно със съмнението и неувереността в себе си
 11. ще се научиш да уважаваш себе си и да преодолееш и пуснеш чувството ” Аз не съм достътъчно добър.”

Позволи си да бъдеш създател и творец на собственият си живот! Всичко съществува тук и сега, позволи си да го вземеш и приложиш. Получаваш най-съвременните коучинг техники и се довери на себе си и възможностите, които те очакват от другата страна на страха и съмнението.

Коя е КрасиМира Ангелова?

Красимира Ангелова е дългогодишен предприемач на голяма собствена международна компания с милиони продажби всяка година, всепризнат бизнес ментор и трансформиращ коуч. Всеки, който се докосне до нейната работа напълно преобразява живота и бизнеса си. Всички споделят,че бизнеса и живота им се дели на преди работата с нея и след това. 

През нейната система на обучения са преминали хиляди българи от целият свят, които промениха живота си.

Нейните авторски книги са тотални бестселъри, които се доставят до всяка точка на света и променят човешки съдби.

Нейните постижения и награди като – Бизнес дама на годината, Мисионер в личностното развитие, Бизнес мама, Великолепна дама са малка част от всичко постигнато. Нейните най-големи постижения са  това, че е майка на 3 прекрасни деца и прекрасна съпруга на любящ мъж, успешен предприемач и бизнес ментор и вдъхновител.

Международната и експертност и професионализъм е постигнала чрез  Международно коучинг сертификационно обучение по международните коучинг стандарти ICF. Част е от квалификациите ѝ включват: „Бизнес НЛП с коучинг умения“ от Международната федерация ITA, „Бизнес констелатор по европейския патентован метод DCS“, преминалаа е международно признати програми на  най-големите световни известни треньори за личностно развитие Тони Робинс и Питър Сейдж и още над 60 разнообразни и надграждащи курсове и семинари.

През май 2022г. излезе от печат книгата “Промяната”. В нея основното послание е значението на нашият опит и вярвания за определяне на мислите ни и емоциите ни. Когато започнем да навигираме мислите си, всъщност избираме своите емоции.

След като ги разпознаем, започваме да ги управляваме.Това е третата книга на Красимира Ангелова след „Пътят към мечтите“ и „Дневник на благодарността“. В своите книги тя е водена от убеждението, че човек може много повече, отколкото предполага.

Вярва, че успехът се крие преди всичко в споделеното знание.

Дългогодишният опит в бизнеса и успешно изграденият бранд ѝ дават увереност, че познава формулата за успех и смелостта да я използва и в други сфери. Нейната мисия е, че всеки човек може да промени живота си и да изживее пълноценно най-смелите си мечти, стъпка по стъпка. Това е и основата нейните авторски обучителни програми, които развива изключително успешно през 2021 г. 

Отзиви

Когато човек иска промяна, усеща,че трябва да работи върху себе си,върху своите ограничения,вярвания и страховетой търси.. и тук задейства закона на Привличането,защото няма случайни неща! Така попаднах на Краси..едно,второ видео, после дневник на благодарността! Очаквах с нетърпение всеки нейн лайф! Обучението "Коучинг в живота и бизнеса беше за мен като катализатор за промяна! Толкова осъзнавания и такава градация след всяка следваща сесия! Според мен обучението е изключително нужно на много хора за подобряване на комуникацията, отношението и връзките! Безкрайно съм благодарна на Краси за всеотдайността и!
Камелия Герова
Искам да изкажа огромяната си благодарност към Краси и всички вас прекрасни участници в тази невероятна програма. Мога да споделя за себе си,че след снощната сесия аз получих страшно много осъзнавания.., за първи път от месеци почувствах,че товара които нося със себе си изчезна, дори сънят ми беше лек и спокоен, а това не ми се беше случвало не помян от кога! Благодаря! Благодаря! Благодаря!
Мария Михалева
Обученето и допълнителните видеа които ни споделяш наистина са безценни и грабим с пълни шепи от теб,учиш ни да бъдем по уверени, да взимаме правилни решения, да обичаме първо себе си и много важни особеносто от които очевидно имаме крещяща нужда за развитието ни в бизнеса и живота. Запознанства с нои хора в обучението,всички търсещи развитие е супер заряд за всички нас.Продължавай да бъдеш коуч,ментор и Бизнес дама за пример.
Наталия Генова
Благодаря на Краси за тази невероятна програма.Включих се,защото разбрах,че е важно да слушам хората също така и какви думи да използвам.Препоръчвам програмата, тя е за всички които искат да се развиват не само в бизнеса, но и личностно.Благодаря ти Краси за всички проекти също така ти ме научи чрез твоя Дневник да видя и да благодаря за малките неща в моя живот!
Диана Иванова
Благодаря, Прекрасна и Вдъхновяваща Краси! Благодаря, за смелостта, силата и яснотата, която получих в твоите обучение! Благодаря, за уменията, знанията и силния фокус, които ми дават твоите тренинг-обучения! Благодаря, за увереността, с която ме дари! Аз вече съм уверена! Вярвам в себе си и смело реализирам мечтите си! Аз действам и реализирам доходи, за които мечтаех! Управлявам времето си и живея с лекота! Благодаря, Краси за коучинг- подходите! Благодаря, че ти си катализатор на моята промяна! Благодаря, че ме научи да бъда магнит на изобилие и да живея с висока енергия в потока на живота!
Мария Недева
Навлизам все по- дълбоко в себе си и това ми харесва. Благодаря ти много, Краси за Уникалната Програма! Това да бъдем осъзнати и да градим живота си на тази осъзнатост е прекрасно! Всяка трудност си заслужава, защото всичко започва да се случва с лекота!
Анелия Поибренска
Това обучение в личен плам ми помогна да осъзная много неща за самата себе си и че има много сфери в самата ме , които бих подобрила. В професионален план също беше осъзнаването на много грешки, които самата аз правех без да ги осъзнавам в комуникацията ми с другите.Всичко ми е полезно. Най-полезни за мен са: Активното слушане и техники на доверие. Върху тях се гради всяка основа на успех.
Албена Колева
Благодарение на двата курса успях да доразвия своя неограничен потенциал, надградих своите презентационни умения за водене на обучения пред ЕКИПА ми и на живо в зала.Успях да съчетавам личните си ангажименти, професионалната ми работа и личния ми бизнес. Намерих нови приятели, с които желаем да растем и да се развиваме в личния си бизнес.
Стела Ламбова
Количка
There are no products in the cart!
0