Присъедини се към нашата Viber общност

Change your life®️ 
 
цялостна система за пълна промяна на живота
 
отвътре-навън

Една година е много време. Но е нищо, в сравнение с целия ви останал живот.

Затова си заслужава да се полагат усилия – те никога не са прекалено много, когато говорим за промяна, която ще се отрази на всички оставащи ни дни.

Да, знаем, че е по-лесно човек да плува по течението, че промяната винаги е трудна и бавна, но само си представете колко ще ви е добре да живеете по мечтания начин след като преходът приключи?

Погледнато от перспективата на времето, усилията ви ще са само за миг, а новият ви живот – завинаги.

Не е ли примамливо? 

Да се оплакваш и да страдаш от нещата, които не можеш да промениш е глупаво и мазохистично. Това е все едно да крадеш от собственото си щастие.

 

Какво представлява 12 месечната система "Промени живота си"

Нещото №1, което ви пречи да имате това, което искате, е да не обичате себе си достатъчно!
Някъде по пътя си спрялa да вярваш в себе си. Може би ти се е случило нещо, което те преследва и днес. Може би си се провалила и си се почувствала като измамник, самоунищожително отношение от семейството ти и това е убило голямата ти мечта. Без значение какво се е случило, първата стъпка е да си позволиш прошка и да осъзнаеш, че си човек! 

Системата “Промени живота си”  е мястото, където ти ще се научиш да създаваш живота си такъв какъвто го желаш. Много хора искат пари, подходящ партньор, бизнес, изобилие, просперитет, нова работа, по високи доходи и т.н, но често те не осъзнават, че сами пречат на своят успех. Ще се научите да създавате всичко това, за което в момента само мечтаеш, без да имаш ясната представа как да го имаш в живота. Има един супер мощен инструмент, който прилагам в живота си и осъществявам и най-смелите си мечти и всичко това е част от моята система.

  Ти заслужаваш много повече отколкото можеш да си представиш! 

Просто направи твоят пробив с най-мощната система, която ще открие вратите на възможностите и постиженията в живота ти. Защото в края на деня, това което прави най-голямата разлика в твоя успех е действието, което ПРЕДПРИЕМАШ.

Система за живот в изобилие, просперитет, богатство, нов начин на мислене, нова среда, обкръжаваща общност

Какви са предимствата?

Знам какво е да се чувстваш объркан и безпомощен за това, което стои на пътя ти. Може да почувстваш, че пред теб има невидима стена. Или сякаш всяка твоя стъпка е през мътно блато. Но знай, че бях  там. И това, което предстои да откриеш, ще ти помогне да излезеш от калните води и да влезеше на място в живота ти с по-високи вибрации, енергия и изоблие, което ти съзнателно твориш. Не е ли уникално да знаеш как да го правиш всеки ден?

Какви са ценностите на общността и в какво вярваме ?

Едно нещо, което силно препоръчвам, е да излезеш и да поемеш повече рискове. Колкото по-голяма е възможността, толкова по-голям е рискът, толкова по-голяма е наградата. 

Използвай уменията си, за да поемеш пресметнати рискове и се довери на Вселената, за да бъде твои водач.

Всички сме едно. И процесите, които се случват с нас се разпространяват в концентрична прогресия около нас. Всяка наша мисъл пренарежда Вселената, всяко наше действие води до други действия като верижна реакция. Осъзнаването на тази взаимосвързаност е важно условие, за да поемем отговорността за живота си.
Заповядай в нашата общност за създаване на нов живот, кариера, богатство, изобилие, бизнес и развитие и ще го постигнеш с лекота!
Системата "Промени живота си" е предназначен за хора търсещи голямата трансформация в живота си, сродни съмишленици, търсещи развитие, нова среда, да имат прекрасен баланс между работата/кариерата/бизнеса и личния си живот и да разполагат с повече време, което да прекарат с любимите хора.

Change your life®️  ще ви помогне  да привлечете финансов просперитет, хармонични взаимоотношения, богатство, изобилие, баланс в живота, личен и професионален успех. Ще повишите вибрациите си, така че да продължите да привличате нещата, които наистина искате. 

Какво още?

Ти си специален и затова ще имаш уникалната възможност да се включиш в:

Ще получиш още и:

Достъп до обученията

Получавате БОНУСИ на обща стойност - 855 лв.

Моята трансформация

В 12 месечната трансформационна програма ще промените живота си, ще промените начина си на мислене и взаимоотношенията си! Включвайки се получаваш цяла система за живот в изобилие, просперитет, богатство, нов начин на мислене, нова среда, нов желан бизнес, ново ниво на доходите и печалбите, обкръжаваща общност!

Получаваш 108 обучителни видеа и още десетки допълнителни материали към системата "Промени живота си"

Представете си, че сте вие в бъдеще и си казвате “Много се радвам, че преди 10 години, направих това”. Ако смятате, че един ден искрено ще можете да признаете пред себе си, че решението, което сте взели сега, е успяло да подобри живота ви, значи сте на път да направите правилния избор.

Ако все още имате въпроси моля, звъннете на 0877 146 759 /Виктория/ тя ще ви даде допълнителна информация.

Готов съм за действие и промяна на живота си СЕГА:

 • 108 обучителни видеа
 • БОНУС Лична консултация с Красимира Ангелова - 60 мин
 • 24 живи онлайн групови срещи /по 2 месечно/ с Красимира Ангелова
 • Допълнителни материали като видеа и работни файлове
 • Специална затворена Фейсбук група
 • Годишен Национален форум - със специални гости
 • Специални оферти на всички книги на КрасиМира Ангелова
 • Специални podcast теми
 • Видеа с конкретна тема за твоето лично усъвършенстване и развитие
 • Медитации
 • Специални практики
 • Лесен и бърз достъп до небходимата ти информация
 • Получаваш безценна информация, която с лекота да приложиш в живота си
 • Възможност да платиш на вноски към УникредитБулбанк
 • Удобна интуитивна платформа с достъп до всичко
 • Писмени шаблони за лична работа

                                                        ОСТАВИ СВОЯТА ЗАЯВКА

ИСКАШ ЛИ ПЪРВИ ДА РАЗБЕРЕШ, КОГАТО ОТВОРИМ ВРАТИТЕ ЗА НОВИ УЧАСТНИЦИ В НАПЪЛНО ТРАНСФОРМИРАЩАТА СИСТЕМА CHANGE YOUR LIFE ®️.

Отзиви

Благодаря на Краси за професионализма и за личното отношения, както и това, че умее да прозрее поведенията, с които сам се спираш и спъваш за успеха. А точните и съвети действат заразяващо.

МИЛЕНА НИКОЛОВА
сватбен ментор

Краси Ангелова е фея! Позитивна и целенасочена дава всичко от което имаш нужда-ЯСНОТА.Препоръчвам на всеки осъзнат и неозъснат човек, и в двата случая ще ви помогне. Тя ме научи да благодаря за всичко.Благодаря ти Краси!

Дами Поюклийска
IT специалист

Краси Ангелова е уникален Човек. Вдъхновител, показваща на нас как да мислим в сегашно време за целите ни❤Благодаря за всичко до този момент което направи с моят ум. Благодаря за дневника . Бъди Благословена

Ивелина Колева холистичен консултант

Благодаря, че съм в елитният клуб на Краси “Бизнес и развитие”! Средата е позитивна, подкрепяща и ни развива неусетно. Краси прави всичките си проекти с много любов, страст и вдъхновение. В началото реших да опитам за месец, но толкова ми хареса, че вече чакам с нетърпение следващата среща на клуба! Препоръчвам на всеки, който иска да сбъдва своите мечти, да се трансформира и да живее на висока вибрация!❤️

СИЛВИЯ ВАСИЛЕВА

КОНСУЛТАНТ ПО МАТРИЦА НА ЖИВОТА

Благодаря ти Краси Ангелова за животворната енергия с която ни зареждаш във всяка среща в Елитния клуб. Ти имаш уникален подход с който даваш на всеки участник полезността и умението да изгражда себе си не само като уверен, но и като успешен човек в своя живот и кариерно развитие.
Препоръчвам с две ръце и от цялото си сърце Елитния клуб на всеки който иска да живее и успява в своя осъзнат и целенасочен път на растеж и благополучие! ❤️🍀

ЕМИЛИЯ ГЕОРГИЕВА

ИМИДЖ КОНСУЛТАНТ И ЛИЧЕН СТИЛ

Често задавани въпроси

Тази програма е за теб ако:

-Искаш да промениш живота си

-Искаш нова среда за растеж

-Искаш да подобриш качеството си на живот

-Искаш да излезеш от зоната си на комфорт

-Искаш да създадеш нови приятелства с хора със сродни интереси

Включването в програмата се случва много лесно. След натискане на бутона “Искам промяната” системата ни ви изпраща към количката, където да финализирате поръчката си. Използваните начини за плащане са:  дебитна/кредитна карта и банков превод. За клиентите ни намиращи се на територията на България могат да заплатят и с наложен платеж.

Да, издаваме фактури. Вие ни подавате данните на вашата компанията и ние ви и издаваме фактура по ДДС.

Тази система ще ви даде доказани методи стъпка по стъпка как да препрограмирате подсъзнанието си, да освободите ограничаващите си убеждения и да проявите изобилие в живота си. Освен това ще научите специфични техники за проявление, съобразени с вас въз основа на вашия уникален тип обучение.

Това е процес, който върша повече от години и постигнах огромен успех. 

Както с всичко в живота, ще получите резултатите от това колко сте отворени да опитате нещо ново и как прилагате информацията. Ако положите работа с нагласата и сте готови да видите нещата по различен начин, можете да очаквате невероятна трансформация в способността ви да се проявявате. 

Количка
There are no products in the cart!
0