Присъедини се към нашата Viber общност

Академия Бизнес Диаманд

3 месечна система за БИЗНЕС Развитие 

 
Мястото където ще се срещнеш с твоят Изключителен растеж на бизнеса ти, МЛМ развитието ти, създаването и устойчивото развитие на твоята авторска уникална програма / курс / сертификационно обучение

Позволи си Мащаба и Богатството да бъдат част от твоят бизнес и живот!

Започваме на 12/04/2023г

Преминала си различни програми, курсове, обучения, Академии и услуги за бизнеса ти, но нищо не сработи!

В тази програма ще направим точно обратното. 

Ние ще те подкрепяме по пътя на твоя успех по време на програмата.

За кого е подходяща тази програма ?

Програмата ще помогне на жени, които са:

Чрез тази програма ще намерите своят идеален продукт, програма, да изградите своята специална стратегия на бизнеса си, която да доставите с огромно желание на света, да горите в това, в което сте най-добри, да реализирате първите си продажби и да усетите вкуса на вашият успех!

Ще откриете място, което е напълно свободно от съмнения, колебания и погрешни преценки, които ни отклоняват от свободния избор – да бъдем себе си!

 

 

Ние ще бъдем със теб на всяка крачка по пътя на твоя успех! Защото твоят успех е наш успех!

По време на програмата ще се свържете с други хора имащи същите ценности, желания и визия за успех.

Създай квантови скокове във вашия бизнес, като използвате силата на вашата вътрешна мощ!

През следващите 10 модула ще работите директно със създаването на мащаба и развитието на бизнеса си – и ще задействаш с най-голямото ниво на въздействие, доход, успех и чувство за цел, което можете да си представите.

Не забравяйте да зададете намерение за вашето преживяване в Бизнес МАЩАБ . Как ще разберете, че това ще бъде най-доброто използване на времето ви? Какво искате да постигнете в резултат на това?

Какво ще придобиеш като знания?

МОДУЛ 1

Основите на твоя Бизнес мащаб

В първия етап полагаме основите на твоя мащаб. Ще разбереш коя е твоята начална и крайна точка в това което искаш да постигнеш. В този основен модул ние ще разширим твоите вътрешни потенцияли и ще ви подготвим да създадете растеж през следващите 3 месеца. Работата в този модул ще създаде мощна енергийна основа, върху която ще изградите своя изключителен успех. 

Ти ще започнеш да:

– развивате своето стратегическо мислене, когато става въпрос за изграждане на супер успешен бизнес; 

– разширете капацитета си да служите и получавате

– ще обърнете внимание на основните модели, които може да са ви задържали досега, позволявайки ви да пуснете своя код за изключителен растеж.

МОДУЛ 2

Пренастрой миналото си за МАЩАБЕН успех в бъдещето

Пренастройте миналото си за бъдещ успех. Това ще ви помогне да разширите съзнанието си, да пренастроите мозъка си и да пренаредите приоритетите си. “Твоето минало не определя бъдещето ти.” 

Вероятно сте чували това твърдение сто и един пъти. Въпреки че това може да е вярно, като човешки същества ние не можем да помогнем да не извлечем нашите препратки от миналото, за да оценим настоящата ситуация и бъдещите възможности и възможности.
Това е силно несъзнателен процес. И този процес оказва дълбоко влияние върху нашия поток в бизнеса и живота и в крайна сметка върху резултатите, които получаваме.

И точно за това ще ви помогне този модул. Ще се научиш:

 

Как да промените миналото си за изключителен успех в бъдещето;

Някои мощни принципи, които ръководят ума ни и как да ги използваме за ваша полза;

Ролята на емоциите и как да ги използваме за създаване на оптимални нива на благополучие и успех;

 

МОДУЛ 3

Активирай твоя уникален бранд

Помагаме ви да определите уникалният си бранд и да усъвършенствате завладяващата си идентичност, която отразява кои сте, какво правите и защо целевата ви аудитория трябва да избере вас. Питали ли сте се някога: „Как мога да намеря по-идеални клиенти?“ Или ви е било трудно да привлечете клиенти, които са щастливи да плащат високи такси? Е, вече няма да питате и да търсите. Работата, която ще свършите в този модул, ще ви превърне в магнит за привличане на клиенти, като отключите безграничният си бранд и го поставите в действие. 

Отключете своя клиент от следващо ниво, който ще обича да инвестира в работата ви и да препоръчква вас на другите;

Променете вътрешната си нагласа за вашия бизнес, така че той да се превърне в мощен (и естествен) магнит за привличане на клиенти. 

 

 

МОДУЛ 4

Интуитивен маркетинг

Вярваме, че за да разберете и подкрепите клиентите си, трябва да познавате техн.Интуитивният маркетинг е форма на маркетинг, която ви позволява да създавате ангажиращо онлайн съдържание, да получавате повече трафик Работата в този модул ще надгради всичко свързано с маркетинга във вашия бизнес и като такъв ще ви помогне да привлечете лавина от идеални клиенти с много по-голяма лекота. 

Ти ще: 

-Осъзнаеш своя естествен маркетингов стил и как да използвате силата му във вашия бизнес; 

-Освободиш следващото ниво на креативност, за да можете да създавате съдържание, което озарява сърцата и умовете на вашите идеални клиенти и ги привлича силно към вас; 

-Открийте тайните зад маркетинговия текст и видеоклиповете, които ще превърнат вашите ентусиазирани фенове в високоплащащи клиенти.

МОДУЛ 5

Продажби на следващо ниво

Готови ли сте да увеличите продажбите си и печалбите си? Ние ще ви научим как да увеличите продажбите си, като се съсредоточим върху психологията на това, което прави една продажба успешна. 

Този модул е свързан с овладяването на изкуството на продажбите на високо ниво. Ако все още не обичате да продавате, ще го направите. Ако вече обичате да продавате, работата в този модул ще пусне следващото ниво на привличане на продажби. 

Вие ще: 

-Овладеете енергията за създаване на продажби на високо ниво от нищото; 

-Увеличете таксите си и обслужвайте много повече клиенти от преди;

-Минимизирайте и ефективно адресирайте възраженията на клиентите, като използвате силата на вашата енергия (не само на думите си!).

 

МОДУЛ 6

Отключи твоето мащабно неустоимо предложение

Това е най-убедителната ви оферта. Тя трябва да направи невъзможно купувачът да откаже. Това е мястото, където ги примамвате с убедителна причина да предприемат действия точно сега! Неустоимото ти предложение започва с невероятни оферти, които са 100% съобразени със следващата версия на вас самите, следващата версия на вашите клиенти и имат способността да въздействат и да правят милиони. Работата, която ще свършите в този модул, ще ви помогне да направите точно това. 

Ти ще:

-Създадеш – или изградиш отново – невероятни предложения като лично менторство, групови програми, събития и курсове, които са удоволствие да се предлагат на пазара и да се продават;

-Открийте тайните на лесното разпродаване на вашите програми;

-Съобразете ценообразуването си с най-голямото ниво на въздействие и доход, които можете да направите – и се чувствайте добре от това.

 

МОДУЛ 7

Създай с лекота мащабни маркетингови фунии

Създаването и поддържането на маркетингови фунии е едно от най-ценните умения, които можете да придобиете.Умението да създавате убедителни, приложими и измерими пътеки, по които вашите потенциални клиенти да вървят, за да създават повече приходи за вашата компания. Събуждането с много нови плащащи клиенти и хиляди в банковата ви сметка не е просто мечта – това може да бъде вашата реалност. Но вашата мощ и енергия трябва да бъде съобразена с изграждането на високодоходни автоматизирани системи във вашия бизнес и работата в този модул ще ви подкрепи точно в това. 

Ти ще: 

-Открийте мощни енергийни практики, които ще ви помогнат да проектирате и създадете изключително печеливши маркетингови автоматизации и фунии;

-Обърнете внимание на изкривените енергийни модели, които могат да създадат съпротива срещу печеливши структури във вашия бизнес и да ви държат заложник на настоящото ви ниво на успех; 

МОДУЛ 8

Мащабно разпродаване на твоите услуги/продукти

Продажбата на вашите програми е отличен начин да изградите доверие, авторитет и известност за вашата компания. В комбинация с нашите всеобхватни маркетингови стратегии ще ви предоставят всичко необходимо, за да достигнете до целевата си аудитория – от планирането до популяризирането, представянето и измерването на успеха. Онлайн тренингите са фантастичен начин да поканите огромна вълна от клиенти и пари в своя опит. И въпреки това повечето хора смятат това за стресиращо или не толкова успешно, колкото биха искали. Работата, която ще вършите в този модул, ще ви помогне в: 

-Създаване на невероятни стартирания на програми и разпродаване на вашите предложения с лекота;

-Внасяне на лекота, забавление и следващо ниво на успех във вашия маркетинг и продажби. 

МОДУЛ 9

Докосни се до финансовия гений вътре в теб

Парите са мощна сила в живота ви. Независимо дали ги печелите, или харчите.В този модул ще научите всичко за основното финансово планиране и ще получите инструментите, за да създадете свой собствен персонализиран план за управление на богатството. Работата в този модул ще ви подкрепи значително в справянето с части от вашата психика и енергия, които ви пречеха да се насладите на финансовото изобилие, което заслужавате. 

Ти ще: 

-Преформулираш отношението си към парите и се научете да ги получавате с по-голяма лекота, като се сбогувате с „недостатъчно“ или „просто достатъчно“; 

-Интегрирайте някои мощни парични практики във вашия бизнес и живот, които могат да умножат доходите ви десет пъти; 

-Обърнете внимание на изкривени енергийни модели, които ви попречиха да създадете финансово преливане.

МОДУЛ 10

Изгради своят завладяващ уникален екип

Ключът към успеха е в изграждането на уникален екип. Ние разбираме това и помагаме да се случи, като предоставяме всичко необходимо за изграждането на вашия мечтан екип. За да създадете неограничено въздействие и доход означава, че трябва да се обградите с талантливи хора, които ще поддържат вашата визия и ще я движат напред с вас. Този модул ще ви помогне да изградите най-невероятния 7-цифрен екип, който ще ви помогне да направите точно това. Ще откриете: 

-Тайните зад супер успешното наемане – кога да наемете, как да наемете, кого да наемете; 

-Два от най-важните енергийни ключове за гарантиране, че всеки от членовете на вашия екип ще допринесе значително за вашия успех;

-Как да мислите стратегически И мащабно за структурата на екипа си и да изясните кой ще искате в екипа си, за да изведете бизнеса си на следващото ниво. 

 

или на телефон 0877 146 759- Виктория

Програмата е предназначена за жени,  които са готови да се откажат от съмненията си, които нямат необходимата професионална подкрепа за създаване и разрастване на техният бизнес и искат да кажат сбогом на негативните разговори, които непрестанно водят със самите себе си.

От какво ще се откажете?

стоп на повече отлагане

Стига повече съмнения и ограничения

НЯМА повече чужди правила и убеждения

стоп на негативните мисли

стига повече самосаботаж

Коя е КрасиМира Ангелова?

Красимира Ангелова е дългогодишен предприемач на голяма собствена международна компания с милиони продажби всяка година, всепризнат бизнес ментор и трансформиращ коуч. Всеки, който се докосне до нейната работа напълно преобразява живота и бизнеса си. Всички споделят,че бизнеса и живота им се дели на преди работата с нея и след това. 

През нейната система на обучения са преминали хиляди българи от целият свят, които промениха живота си.

Нейните авторски книги са тотални бестселъри, които се доставят до всяка точка на света и променят човешки съдби.

Нейните постижения и награди като – Бизнес дама на годината, Мисионер в личностното развитие, Бизнес мама, Великолепна дама са малка част от всичко постигнато. Нейните най-големи постижения са  това, че е майка на 3 прекрасни деца и прекрасна съпруга на любящ мъж, успешен предприемач, бизнес ментор и вдъхновител.

Международната и експертност и професионализъм е постигнала чрез  Международно коучинг сертификационно обучение по международните коучинг стандарти ICF. Част е от квалификациите ѝ включват: „Бизнес НЛП с коучинг умения“ от Международната федерация ITA, „Бизнес констелатор по европейския патентован метод DCS“, преминалаа е международно признати програми на  най-големите световни известни треньори за личностно развитие Тони Робинс и Питър Сейдж и още над 60 разнообразни и надграждащи курсове и семинари.

През май 2022г. излезе от печат книгата “Промяната”. В нея основното послание е значението на нашият опит и вярвания за определяне на мислите ни и емоциите ни. Когато започнем да навигираме мислите си, всъщност избираме своите емоции.

След като ги разпознаем, започваме да ги управляваме.Това е третата книга на Красимира Ангелова след „Пътят към мечтите“ и „Дневник на благодарността“. В своите книги тя е водена от убеждението, че човек може много повече, отколкото предполага.

Вярва, че успехът се крие преди всичко в споделеното знание.

Дългогодишният опит в бизнеса и успешно изграденият бранд ѝ дават увереност, че познава формулата за успех и смелостта да я използва и в други сфери. Нейната мисия е, че всеки човек може да промени живота си и да изживее пълноценно най-смелите си мечти, стъпка по стъпка. Това е и основата нейните авторски обучителни програми, които развива изключително успешно през 2021 г.

Свободата да БЪДЕТЕ себе си

Нови платежоспособни клиенти

Свобода да изразявате своята креативност

Способността да достигнете до нови нива във вашият бизнес

Стотици хиляди в продажби

Нов начин да развиеш бизнеса си

Това 12 седмично предизвикателство включва още:

📌3 мощни групови супер трансформиращи коучинг срещи месечно с КрасиМира Ангелова 

 

📌2 срещи месечно с експерта Виктория Петрова на тема социални мрежи 

1900 лв.

сега само за

888 лв.

*или 6 и 12  месечни вноски 

*при поставяне на програмата количката избери Уникредит и ще бъде разгледана твоята заявка за включване в програмата на 6 или 12 месечно плащане към Уникредит

Отзиви

Искам да споделя, че благодарение на Краси Ангелова и програмата “Бизнес Diamond” успях да променя начина си на мислене, получих много ценни съвети и насоки относно как да развивам бизнеса си и разбрах, че за да има промяна трябва да има нови навици и постоянство. Следвайки стъпките от програмата, само за 2 месеца успях да увелича продажбите си с 50 процента, чувствам се по – уверена съм и разбрах, че няма невъзможни неща. Благодарение на новите практики и материалите от програмата, които ползвам, усещам прилив на енергия, привличам нови позитивни хора в живота ми и изпитвам радостта от него. “if you can dream it you can do it”
Ети Букова
Бих искала да изразя огромната си благодарност от работата ми с Краси Ангелова. За краткото време, в което работим заедно, резултатите са на лице. В самото начало пробвах само с една сесия, а след нея- една задача, която отлагах с години, беше реализирана. Краси успя да ми помогне да осъзная какво всъщност означава за мен материализирането й и по този начин сбъднах мечтата си само за няколко седмици.След това се включих и в нейни програми за бизнес развитие и още с включването, благодарение на нейните коучинг подходи, започнах да действам с малки стъпки към осъществяването на по-големи проекти.
Светлана Апостолова
Току-що получих банков превод, изпратен от клиента ми за 8000 лв. ПЛАТЕНИ авансово. Това е най-голямата сделка, която съм имала досега. Най-голямото плащане преди това беше 2 000 лв.Това е 400% скок в способността ми да получавам средства. Всичко това се случи след като започнах с програмата “Бизнес Diamond”.
Марина Стоянова
Когато за първи път попаднах на Краси, имах успешен бизнес, но знаех, че нещо липсва.Знаех когато намерих Краси онлайн, че тя е жената, която ще промени моя бизнес. Това, което не знаех, беше, че тя всъщност щеше да промени целия ми живот.Прилагайки нейната бизнес стратегия, която е невероятно ефективна и работи отвъд най-смелите ви мечти, разпродадох своите онлайн програми на обща стойност над 18 000 лв.
Невена Попова
Бях с наскоро стартирал бизнес, с нерегулярни клиенти и плащания. Получавах работа от препоръки на мои партньори, но каналите бяха много ограничени и се случваше да имам месеци с 0 поръчки.Започнах да работя с Краси Ангелова в прогрмата “Бизнес Diamond”. В първите 3 месеца аз постигнах 50 000 лв. приход
Мария Димитрова
Краси е един изключителен човек, който е винаги с положителна нагласа и желание да помогне със своят опит, умения, познания, изключителна интуиция и проницателност. От нашата съвместна работа до момента мога да изкажа само Благодарствени думи към нея. Краси ми помага да се справя със страховете си и да предприема крачките към моето развитие, които не се осмелявах да направя от много дълго време. С нейна помощ успях да превключа на вълната, на която винаги исках да бъда, но все не посмявах да направя тази крачка. С човек като нея работата е като любимата ти песен, която обичаш да слушаш, и която ти помага в трудните моменти, да повдигне духа ти и да продължиш напред. Мога само да изразя моите най-искрени Благодарности към Краси и да кажа, че ако искате да промените живота си за по-добро и светло бъдеще, поговорете си с нея! Чудесата наистина съществуват и Краси е едно от тях!
Даниела Павлова

Количка
There are no products in the cart!
0