Присъедини се към нашата Viber общност

Програма Мултипривличане

00
31 Записани

Статус на програмата

0%

Вашият идеален клиент.  Как да го откриете, привлечете и спечелите?

Как да имате успешни и проспериращи  бизнес отношения, изградени на доверие?

Как да се обградите от клиенти, с които имате общи виждания, желания и цели?

Как да постигнете това с лекота? Как клиентите ви сами да ви намират?

Как да бъдете най-добрият и най-успешният във вашия бизнес? 

Вие сте специалисти във вашата професия. Имате умения, знания и опит. Предлаганите от вас продукти или услуги са качествени и много стойностни, но въпреки това нямате никакви или недостатъчно клиенти. Привличате към себе си хора, с които не желаете да си сътрудничите или те не отговарят на очакванията ви. Сигурни сте във вас и вашия бизнес, но това не ви води към просперитет.

Най-ценният ресурс за развитието ви са именно клиентите. Те за движещата сила. Зад преуспелите и известни лидерски компании стоят техните бизнес партньори и клиенти. Осъзнавате този факт, но това се оказва слабата ви страна.

Готови ли сте да научите как да се справите? Как да намерите решение?

Новият ми тренинг „МултиПривличане“ е  много различен и ще надмине всички ваши очаквания. Уникален е, защото е изграден от личен опит, грешки, препятствия и трудности, които ще ви спестя. Защо да ви бъде трудно и да преминавате през всичко, което аз преживях?

В него ще получите  информация, която не можете да прочетете или чуете другаде. И няма да са ви нужни години, а само три дни на обучение. Толкова много стойност и незабавни резултати за толкова кратко време…

Какви резултати да очаквате след обучението?

  • Ще привличате стойностни клиенти, резониращи на очакванията, мисленето, разбирането, желанието и енергията ви. Ще изградите дълбока връзка по между ви и ще синхронизирате желанията ви с тях.
  • Вашите взаимоотношения ще са изградени на огромно доверие и ще ви водят към постигане на общата ви цел.
  • Вашите идеални клиенти сами ще ви намират без да хабите енергията си за това.
  • Посоката ви ще има един единствен път – нагоре и напред.
  • Съвместната ви работа ще бъде успешна и резултатна, което ще постигнете с лекота

В програмата МултиПривличане” ще получите различна гледна точка и ще научите ключови стратегии за постигането на вашите цели. Ще изясните пред себе си какво ви пречи, за да нямате желаните резултати? В тренинга ще намерите отговорите на всички ваши въпроси.

Спрете да вървите по инерция и да пропускате възможностите. Те са навсякъде около нас!

Три дни, в които ще ви дам толкова много стойност и правилната за вас информация. И вече нищо няма да е същото…Успехите, изобилието и просперитетът ще бъдат част от живота ви!

Обучението е систематизирано в три модула. Последователността им не е никак случайна, защото са взаимосвързани и надграждащи.

Модул 1 – Задействане на процеса на привличане на клиенти

В първия ден ще започнем с това как да имаме правилна нагласа и ще разберете сами за себе си кои са вашите идеални клиенти. Ще се научите да допускате до себе си това, към което се стремите. За съжаление много хора имат своите желания, но не си ги позволяват. Ще си изясните как точно да ги привлечете към вас чрез практическо упражнение, което ще ви помогне да достигнете до вашите уникални и идеални  клиенти. До тези, които вие искате и имат вашата енергия. Умението да управлявате и контролирате енергията си по правилния начин е безценен ресурс. Заедно ще го постигнем с лекота. Всичко това ще стартира вашата промяна. Вашите клиенти сами ще ви намерят и ще искат да работят с вас. Те ще чуят вашите послания и ще искат точно вас и услугите ви. В съзнанието ви ще се изясни с кого искате да работите и как да изградите правилна стратегия, за да ги привлечете към себе си. Това са вашите клиенти и те винаги ще изберат вас.

Модул 2 – Свързване на едно по високо ниво с вашите клиенти

Във втория ден от обучението ще надградим уменията ви и ще се научите как да се свържете с вашите уникални клиенти на едно по-дълбоко ниво. Ще постигнете желания от вас резултат – ще са напълно готови да работят с вас и ще искат услугите ви. Те ще изберат единствено вас, защото взаимоотношенията ви ще са изградени върху безрезервно доверие. Знаем колко трудно и дълго се гради. В този модул вие вече ще знаете как да го постигнете бързо и да берете плодовете на труда си. Доверието ще е ключовия фундамент, върху който ще градите целия си успех. Затова и вашето сътрудничество с клиентите ви ще бъде успешно. Ще се научите как да се цените и да получавате истинската стойност за продуктите и услугите си. Това качество е изключително важно да го притежавате, за да успявате. Ще се научите как да разработите своята лична маркетингова стратегия, с която ще постигате с лекота завидни резултати. Ще изясните пред себе си как да достигнете до правилните хора и как да им въздействате ефективно. Ще имате ясна визия с кои клиенти искате да се свържете и кои не бихте допуснали до себе си. Ще изпращате с лекота своите послания към точните хора. Ще бъдете изумени на случващото се около вас и че имате неограничени възможности.

Модул 3 – Осъзнаване и прилагане

В третия ден от нашия тренинг ще обединим вашата сила и мощ с вашите желания. Ще поставите своето ново начало с нови действия. Ще се докоснете до вътрешната си сила, която притежавате и до божествената част от вас.  Ще ги използвате, за да се заявите ясно и привлечете вашите уникални клиенти. Не е необходимо да чакате три месеца или една година. Правилният момент е сега! Тук не важи поговорката – „Всичко хубаво изисква време“. Напротив нашето утвърждение е „Вселената е изобилна и аз съм готов тук и сега за всичките й блага“. И да всичко това е ВЪЗМОЖНО! Ще чувате от своите клиенти ясни и категорични положителни отговори  – Да, аз искам да работя с теб! И за вас няма да има пречка, за да ги привличате с лекота и удоволствие. МултиПривличане в действие!

Ден 4 – Вашият ден

За мен вие сте наистина специални и затова ще продължим с четвърти ден от програмата, който ще бъде подарък от мен за вас. Аз винаги давам много повече стойност във всяко мое обучение. За мен е изключително важно да се докосна до всеки от вас. Искам да получите точната и правилна информация, от която имате нужда точно сега. Желая да видя вашите резултатите. Те са в основата на всичко, което правя. Вашият успех е и мои!

Четвъртият ден е време и място за вас. Ще имате възможност да споделите вашите осъзнавания и въпроси с мен. Ще ви предоставя пространство, в което да се потопите в подсъзнанието си, за да достигнете до своите послания и уникални клиенти. Ще изясните сами пред себе си кои сте и че сте готови напълно да работите с удоволствие със своите божествени клиенти!

Защо да ми се доверите? Резултатите говорят повече от достатъчно…

Аз и съпругът ми създадохме заедно многомилионен бизнес и сме сред лидерите на пазара вече 20 години. Успоредно с това изградих своя собствена академия за личностно развитие и имам многобройни клиенти, които всеки ден нарастват с бързи темпове. Процесът е двустранен. Аз имам своите идеални клиенти, които искам да имам. А те имат мен и постигат своите резултати, докато се наслаждават на живота!


Хареса ми както структурата, така й съдържанието. Начина на провеждане, времевата рамка и прекрасната усмивка на Краси.

Осъзнах, че за да постигна това към, което се стремя е нужно да вярвам в себе си и да бъда уверена. Нужно е да променя начина си на мислене, нагласите си и да вдигна всички бариери, които сама си поставям.
Христина Кундурджиева

Това , което усетих най- дълбоко е осъзнаването за клиентите, които имаме в ден втори от програмата. Както за клиентите, така и за хората около нас, колко е важно да пишем какви клиенти и хора искаме да превличаме. Не, че не съм го знаела, но сега някакси беше по- дълбоко осъзнаването. Както и много други моменти на осъзнавания, които ме караха да се замисля .Ще се опитам по- осъзнато да насочвам мислите си в посока на това което искам да постигна във всяка една сфера на живота.

Даниела Втухова

Най- много ми хареса знанията, които Краси ни даде за този кратък период , осъзнах много дълбоки неща за мен , които са били пред очите ми… Медитацията бяха прекрасни. Енергията на Краси е много зареждаща , докато я слушах вярвах , че всичко е възможно .Ще променя действията си . Ще предприема по смели действия . Ще спра да правя компромиси в моят живот. Ще поставям нуждите и себе си на първо място , без компромиси. Ще приложа наученото в моят бизнес и ще продължавам да предизвикват себе си. Ще си пускам медитации, защото ми действат много успокоително и осъзнаванията са налице.

Павлина Шанколова

Ако все още имате нужда от повече информация, позвъннете на 0877 146 759 /Виктория/ тя с удоволствие ще ви даде допълнителна информация.

Всяка една наша програма, курс, тренинг може да бъде закупен на месечни вноски. Попитай ни на посочения горе телефон!

 

 

333,00 лв.
Продължителност:
Лектори: 0
Ученици: Max 0
Ниво: Междинно
Език: English
Сертификат: Yes

Want to receive push notifications for all major on-site activities?

Количка
There are no products in the cart!
0