Присъедини се към нашата Viber общност

Пакет “Изобилие”

00
4 Записани

Статус на програмата

0%

Написах три съкровени за мен книги „Пътят към мечтите“, “Промяната” и „Бизнес на следващо нивп“. Те са моето лично послание към всички Вас!

Отдадена на мисията, че всеки човек може да промени живота си и да изживее пълноценно най-смелите си мечти, стъпка по стъпка, създадох и своите авторски обучителни програми.

Те са моят подарък за Вас!

С тяхна помощ и с моята методологическа подкрепа вече ще разполагате с пълния арсенал от знания и умения, с които ще промените из основи  бизнеса и в личния живот. А аз ще Ви преведа през портала, за да превърнем заедно метала в злато!

Този пакет включва:

КНИГА “ПЪТЯТ КЪМ МЕЧТИТЕ”- 20 лв.

Всичко е възможно, когато си позволим да мечтаем, действаме и желаем с цялото си сърце. Това е практическа книга – ръководство, което ще ви покаже другата страна на живота и на собственият ви потенциал.

Време е да започнете да действате и да превърнете вашите мечти и желания в цели, а след това – реалност. “Пътят към мечтите е за всеки, който вярва, че това е възможно”.

КНИГА “ПРОМЯНАТА”- 28 лв.

Кой е най-красивия път? Ще ти кажа – Пътят на ПРОМЯНАТА.

Това да избереш себе си и да загърбиш всичко, което не ти служи. Избери да се разглобиш и да се сглобиш като пъзел по начина по, който душата ти крещи отвътре. Последвай повика на сърцето си и превърни всеки миг в празник.

Няма ли да е прекрасно, ако пренапишеш живота си?

E-BOOK “БИЗНЕС НА СЛЕДВАЩО НИВО” – 9.90 лв.

Вярата и успеха вървят ръка за ръка заедно с правилните знания и действия.Това е книга дълбока,искрена и съчетаваща 18 г. опит,начин на мислене,практически стъпки за реализиране на бизнес от 0 до милиони.

Вярата, силата, действията и достойнството е в основата на всеки един от малък до мащабен успех. 

ТОП обучение ” Пари и финансова свобода” -199 лв.

Всеки, който иска да бъде успешен, трябва да подобри и увеличи познанията и уменията си в областта на финансите.Парите са вещ, те са средство и инструмент – В ръцете на един човек те могат да бъдат изключително полезни и ценни, а в ръцете на неспособния да се справя с тях – могат да създават само проблеми. Затова е важно да можем да ги управляваме и да имаме правилната философия за тях

Всичко: 256.90——> сега за 48 лв.

Теми на програмата

2 Урока

Видеа и шаблони

Курс “Пари и финансова свобода”

Електронна книга “Бизнес на следващо ниво”

48,00 лв.
Продължителност:
Лектори: 2
Ученици: Max 0
Ниво: Междинно
Език: English
Сертификат: Yes

Want to receive push notifications for all major on-site activities?

Количка
There are no products in the cart!
0