БЕЗПЛАТЕН 3-дневен курс "Силата на ума"

GRANDE мащаб

12 седмична практически система за МАЩАБЕН БИЗНЕС

Мястото където ще се срещнеш с твоят Изключителен растеж на бизнеса ти, МЛМ развитието ти, създаването и устойчивото развитие на твоята авторска уникална програма / курс / сертификационно обучение

 

 

Позволи

си Мащаба и Богатството да бъдат част от твоят бизнес и живот!

Започваме на 09.03.2023г

Преминала си различни програми, курсове, обучения, Академии и услуги за бизнеса ти, но нищо не сработи!

В тази програма ще направим точно обратното. 

Ние ще те подкрепяме по пътя на твоя успех по време на програмата.

За кого е подходяща тази програма ?

Програмата ще помогне на жени, които са:

Чрез Grande мащаб ще намерите своят идеален продукт, програма, да изградите своята специална стратегия на бизнеса си, която да доставите с огромно желание на света, да горите в това, в което сте най-добри, да реализирате първите си продажби и да усетите вкуса на вашият успех!

Ще откриете място, което е напълно свободно от съмнения, колебания и погрешни преценки, които ни отклоняват от свободния избор – да бъдем себе си!


Ние ще бъдем със теб на всяка крачка по пътя на твоя успех! Защото твоят успех е наш успех!

По време на програмата ще се свържете с други хора имащи същите ценности, желания и визия за успех.

Създай квантови скокове във вашия бизнес, като използвате силата на вашата вътрешна мощ!

През следващите 12 модула ще работите директно с енергията си – и ще я приведете в пълно съответствие с най-голямото ниво на въздействие, доход, успех и чувство за цел, което можете да си представите.

Не забравяйте да зададете намерение за вашето преживяване в Grande МАЩАБ . Как ще разберете, че това ще бъде най-доброто използване на времето ви? Какво искате да постигнете в резултат на това?

 

Какво ще придобиеш като знания?

МОДУЛ 1

Основите на твоя GRANDE мащаб

В първия етап полагаме основите на твоя мащаб. Ще разбереш коя е твоята начална и крайна точка в това което искаш да постигнеш. В този основен модул ние ще разширим твоите вътрешни потенцияли и ще ви подготвим да създадете растеж през следващите 3 месеца. Работата в този модул ще създаде мощна енергийна основа, върху която ще изградите своя изключителен успех. 

Ти ще започнеш да:

– развивате своето стратегическо мислене, когато става въпрос за изграждане на супер успешен бизнес; 

– разширете капацитета си да служите и получавате

– ще обърнете внимание на основните модели, които може да са ви задържали досега, позволявайки ви да пуснете своя код за изключителен растеж.

МОДУЛ 2

Пренастрой миналото си за МАЩАБЕН успех в бъдещето

Пренастройте миналото си за бъдещ успех. Това ще ви помогне да разширите съзнанието си, да пренастроите мозъка си и да пренаредите приоритетите си. “Твоето минало не определя бъдещето ти.” 

Вероятно сте чували това твърдение сто и един пъти. Въпреки че това може да е вярно, като човешки същества ние не можем да помогнем да не извлечем нашите препратки от миналото, за да оценим настоящата ситуация и бъдещите възможности и възможности.
Това е силно несъзнателен процес. И този процес оказва дълбоко влияние върху нашия поток в бизнеса и живота и в крайна сметка върху резултатите, които получаваме.

И точно за това ще ви помогне този модул. Ще се научиш:

 

Как да промените миналото си за изключителен успех в бъдещето;

Някои мощни принципи, които ръководят ума ни и как да ги използваме за ваша полза;

Ролята на емоциите и как да ги използваме за създаване на оптимални нива на благополучие и успех;

 

МОДУЛ 3

Активирай твоя уникален бранд

Помагаме ви да определите уникалният си бранд и да усъвършенствате завладяващата си идентичност, която отразява кои сте, какво правите и защо целевата ви аудитория трябва да избере вас. Питали ли сте се някога: „Как мога да намеря по-идеални клиенти?“ Или ви е било трудно да привлечете клиенти, които са щастливи да плащат високи такси? Е, вече няма да питате и да търсите. Работата, която ще свършите в този модул, ще ви превърне в магнит за привличане на клиенти, като отключите безграничният си бранд и го поставите в действие. 

Отключете своя клиент от следващо ниво, който ще обича да инвестира в работата ви и да препоръчква вас на другите;

Променете вътрешната си нагласа за вашия бизнес, така че той да се превърне в мощен (и естествен) магнит за привличане на клиенти. 

 

 

МОДУЛ 4

Интуитивен маркетинг

Вярваме, че за да разберете и подкрепите клиентите си, трябва да познавате техн.Интуитивният маркетинг е форма на маркетинг, която ви позволява да създавате ангажиращо онлайн съдържание, да получавате повече трафик Работата в този модул ще надгради всичко свързано с маркетинга във вашия бизнес и като такъв ще ви помогне да привлечете лавина от идеални клиенти с много по-голяма лекота. 

Ти ще: 

-Осъзнаеш своя естествен маркетингов стил и как да използвате силата му във вашия бизнес; 

-Освободиш следващото ниво на креативност, за да можете да създавате съдържание, което озарява сърцата и умовете на вашите идеални клиенти и ги привлича силно към вас; 

-Открийте тайните зад маркетинговия текст и видеоклиповете, които ще превърнат вашите ентусиазирани фенове в високоплащащи клиенти.

МОДУЛ 5

Продажби на следващо ниво

Готови ли сте да увеличите продажбите си и печалбите си? Ние ще ви научим как да увеличите продажбите си, като се съсредоточим върху психологията на това, което прави една продажба успешна. 

Този модул е свързан с овладяването на изкуството на продажбите на високо ниво. Ако все още не обичате да продавате, ще го направите. Ако вече обичате да продавате, работата в този модул ще пусне следващото ниво на привличане на продажби. 

Вие ще: 

-Овладеете енергията за създаване на продажби на високо ниво от нищото; 

-Увеличете таксите си и обслужвайте много повече клиенти от преди;

-Минимизирайте и ефективно адресирайте възраженията на клиентите, като използвате силата на вашата енергия (не само на думите си!).

 

МОДУЛ 6

Отключи твоето мащабно неустоимо предложение

Това е най-убедителната ви оферта. Тя трябва да направи невъзможно купувачът да откаже. Това е мястото, където ги примамвате с убедителна причина да предприемат действия точно сега! Неустоимото ти предложение започва с невероятни оферти, които са 100% съобразени със следващата версия на вас самите, следващата версия на вашите клиенти и имат способността да въздействат и да правят милиони. Работата, която ще свършите в този модул, ще ви помогне да направите точно това. 

Ти ще:

-Създадеш – или изградиш отново – невероятни предложения като лично менторство, групови програми, събития и курсове, които са удоволствие да се предлагат на пазара и да се продават;

-Открийте тайните на лесното разпродаване на вашите програми;

-Съобразете ценообразуването си с най-голямото ниво на въздействие и доход, които можете да направите – и се чувствайте добре от това.

 

МОДУЛ 7

Създай с лекота мащабни маркетингови фунии

Създаването и поддържането на маркетингови фунии е едно от най-ценните умения, които можете да придобиете.Умението да създавате убедителни, приложими и измерими пътеки, по които вашите потенциални клиенти да вървят, за да създават повече приходи за вашата компания. Събуждането с много нови плащащи клиенти и хиляди в банковата ви сметка не е просто мечта – това може да бъде вашата реалност. Но вашата мощ и енергия трябва да бъде съобразена с изграждането на високодоходни автоматизирани системи във вашия бизнес и работата в този модул ще ви подкрепи точно в това. 

Ти ще: 

-Открийте мощни енергийни практики, които ще ви помогнат да проектирате и създадете изключително печеливши маркетингови автоматизации и фунии;

-Обърнете внимание на изкривените енергийни модели, които могат да създадат съпротива срещу печеливши структури във вашия бизнес и да ви държат заложник на настоящото ви ниво на успех; 

МОДУЛ 8

Мащабно разпродаване на твоите програми

Продажбата на вашите програми е отличен начин да изградите доверие, авторитет и известност за вашата компания. В комбинация с нашите всеобхватни маркетингови стратегии ще ви предоставят всичко необходимо, за да достигнете до целевата си аудитория – от планирането до популяризирането, представянето и измерването на успеха. Онлайн тренингите са фантастичен начин да поканите огромна вълна от клиенти и пари в своя опит. И въпреки това повечето хора смятат това за стресиращо или не толкова успешно, колкото биха искали. Работата, която ще вършите в този модул, ще ви помогне в: 

-Създаване на невероятни стартирания на програми и разпродаване на вашите предложения с лекота;

-Внасяне на лекота, забавление и следващо ниво на успех във вашия маркетинг и продажби. 

МОДУЛ 9

Докосни се до финансовия гений вътре в теб

Парите са мощна сила в живота ви. Независимо дали ги печелите, или харчите.В този модул ще научите всичко за основното финансово планиране и ще получите инструментите, за да създадете свой собствен персонализиран план за управление на богатството. Работата в този модул ще ви подкрепи значително в справянето с части от вашата психика и енергия, които ви пречеха да се насладите на финансовото изобилие, което заслужавате. 

Ти ще: 

-Преформулираш отношението си към парите и се научете да ги получавате с по-голяма лекота, като се сбогувате с „недостатъчно“ или „просто достатъчно“; 

-Интегрирайте някои мощни парични практики във вашия бизнес и живот, които могат да умножат доходите ви десет пъти; 

-Обърнете внимание на изкривени енергийни модели, които ви попречиха да създадете финансово преливане.

МОДУЛ 10

Изгради своят завладяващ уникален екип

Ключът към успеха е в изграждането на уникален екип. Ние разбираме това и помагаме да се случи, като предоставяме всичко необходимо за изграждането на вашия мечтан екип. За да създадете неограничено въздействие и доход означава, че трябва да се обградите с талантливи хора, които ще поддържат вашата визия и ще я движат напред с вас. Този модул ще ви помогне да изградите най-невероятния 7-цифрен екип, който ще ви помогне да направите точно това. Ще откриете: 

-Тайните зад супер успешното наемане – кога да наемете, как да наемете, кого да наемете; 

-Два от най-важните енергийни ключове за гарантиране, че всеки от членовете на вашия екип ще допринесе значително за вашия успех;

-Как да мислите стратегически И мащабно за структурата на екипа си и да изясните кой ще искате в екипа си, за да изведете бизнеса си на следващото ниво. 

 

МОДУЛ 11

Следващо ниво-Докосни се до света

Приближете се до света и се почувствайте в него. Следващото ниво ще бъде по-интересно и вълнуващо! Как човек преминава от сравнително неизвестен треньор или предприемач до това да бъде представян навсякъде и поканен да бъде основен лектор на големи събития? Като претендира за световната сцена. Това, разбира се, първо трябва да стане вътрешно. Работата в този модул ще ви помогне да: 

-Бъдете енергично приведени в световен мащаб чрез PR, статии в лъскави списания, ключови речи, радио и телевизионни интервюта;

-Осъзнайте следващите естествени стъпки, които ще изведат бизнеса ви на световната сцена – и го направете с лекота; 

-Пригответе се да създадете следващото си ниво на квантов скок във вашия бизнес. 

 

МОДУЛ 12

От 0 до успех и мащабен бизнес

Вашият път към успеха започва тук. Пътуването е изпълнено с предизвикателства, но вие вече сте повече от готови да поемете всяко едно.

Финала на нашето 12 седмично пътуване на Мащабен Бизнес! Всеки от вас от тук нататък има 11 инструмента с които да борави в бизнеса си и да постигне мащаба, изключителния растеж и влияние в света!

Яснотата е сила и от тук нататък вие имате цялата сила и мощ за да постигнете всичко в живота си !

Тук ще научите:

– Как имайки вече мащабен бизнес той да се разраства лавинообразно?

– Кои са стъпките които са важни на този етап?

– Как да започнеш да имаш много повече време за теб и твоето семейство при това печалбите ти да растат лавинообразно?

Програмата е предназначена за жени,  които са готови да се откажат от съмненията си, които нямат необходимата професионална подкрепа за създаване и разрастване на техният бизнес и искат да кажат сбогом на негативните разговори, които непрестанно водят със самите себе си.

От какво ще се откажете?

БЕЗ повече отлагане

БЕЗ повече съмнения и ограничения

НЯМА повече чужди правила и убеждения

БЕЗ повече негативни мисли

БЕЗ повече самосаботаж

Намерете безопасно място в себе си и отдайте почит към собствената си стойност. Създайте баланс между вашата мисия, амбиция и релизирането им в материалния свят чрез служене на най-добрите си клиенти. Докоснете се до вашето чувствено удоволствие и вашия магнетизъм.

Свободата да БЪДЕТЕ себе си

Нови платежоспособни клиенти

Свобода да изразявате своята креативност

Способността да достигнете до нови нива във вашият бизнес

Стотици хиляди в продажби

Нов начин да развиеш бизнеса си

Това 12 седмично предизвикателство включва още:

📌2 мощни групови коучинг срещи месечно с КрасиМира Ангелова на обща стойност-3000 лв. / общо 6 групови срещи – 9000лв/

📌1 среща месечно с експерта Виктория Петрова на тема социални мрежи на стойност- 600 лв. / общо 3 срещи – 1800лв /

📌12 месечен достъп до системата “Change your life” на стойност- 1111 лв. /от март 2023 до март 2024г/

📌Неограничен достъп до програма “Мултипривличане” на стойност-333 лв. 

📌Сертификат за завършена Академия Grande Мащаб- БЕЗЦЕННО

Обща стойност на всичко което получаваш при включване в 12 седмичната програма GRANDE мащаб 

20 944 лв.

сега само за

3333 лв.

*или 12 вноски по 325 лв.

*при поставяне на Grande МАЩАБ в количката избери Уникредит и ще бъде разгледана твоята заявка за включване в програмата на 12 месечно плащане към Уникредит

*офертат е валидна до 31.01.2023 г

 

спестяваш 17 611 лв.

Дни
Часа
Минути
Секунди

*С възможност да работите със своите клиенти по системата ми за мащабиране на бизнеса! Попитай ни за възможността!

Марина Стоянова

 

Току-що получих банков превод, изпратен от клиента ми за 8000 лв. ПЛАТЕНИ авансово. Това е най-голямата сделка, която съм имала досега. Най-голямото плащане преди това беше 2 000 лв.Това е 400% скок в способността ми да получавам средства. Всичко това се случи след като започнах с програмата “Бизнес Diamond”.

Невена Попова

 

Когато за първи път попаднах на Краси, имах успешен бизнес, но знаех, че нещо липсва.Знаех когато намерих Краси онлайн, че тя е жената, която ще промени моя бизнес. Това, което не знаех, беше, че тя всъщност щеше да промени целия ми живот.Прилагайки нейната бизнес стратегия, която е невероятно ефективна и работи отвъд най-смелите ви мечти, разпродадох своите онлайн програми на обща стойност над 18 000 лв.

Мария Димитрова

 

Бях с наскоро стартирал бизнес, с нерегулярни клиенти и плащания. Получавах работа от препоръки на мои партньори, но каналите бяха много ограничени и се случваше да имам месеци с 0 поръчки.Започнах да работя с Краси Ангелова в прогрмата “Бизнес Diamond”. В първите 3 месеца аз постигнах 50 000 лв. приход

Юли Тонкин

Опитът на Краси показва, че най-добрият пример е личният!

Йоанна Йорданова

Една дама, която ми помогна сама да стигна до отговора на много важен за мен въпрос. По-много елегантен, спокоен и емпатичен начин, без грам изкушение за даване на съвети усетих как благодарение на насочващите въпроси открих някои истини за себе си и пренастроих съзнанието си с правилните нагласи. А 28 дневното предизвикателство ме накара да полетя. Започнах все повече да ценя нещата около себе си и изобилието не закъсня. Получих интервю от радиото, развиване на екипа, неочаквани финансови постъпления и още по-голямо смирение и любов. Продължавам и до ден днешен по този път и благодаря на Краси, че ми отвори очите и сърцето, за да вземам по осъзнати решения!
ПС: Благодаря ти, че те има!
С любов:
Йоанна
Количка
There are no products in the cart!
0