Присъедини се към нашата Viber общност

Мащаб, Привличане, Квантово сътворение, Управление на реалността!

Аз съм Красимира Ангелова, създател на уникална методология за управление на реалността, базирана на международно акредитирания и признат Квантов метод. Водя иновативната програма за бизнес менторство Matrix, която помага на експерти и бизнеси да увеличат оборотите и печалбите си над 10 пъти.

Искате ли да увеличите своите печалби и да достигнете нови висоти в бизнеса? Търсите ли иновативни и съвременни начини да реализирате своя потенциал? Присъединете се към моето индивидуално квантово менторство и трансформирайте своя бизнес и личен живот. Свържете се с мен днес и направете първата стъпка към успеха!

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

КВАНТОВ СПРИНТ - Удвои своите доходи

Старт 18.07.2024

14 дневна програма, чрез която:

✔премахваш твоите вътрешни бариери, които спират потока на изобилието
✔преработваш негативните си родови парични сценарии
✔напълно управляваш живота си
✔засилваш интуицията си
✔получаваш енергията, която не ти достига за да имаш истинска реализация
✔ставаш уверен и лесно взимаш важни решения
✔получаваш достъп до квантовото поле

3-дневен ритрийт в България

с участието на Лиляна Ангелова 04.10.2024-06.10.2024 (3 дни, 2 нощувки)

Ритрийт "Мащабна квантова трансформация" е преживяване, а не почивка. Това е време за истинска промяна на енергията в теб. В този ритрийт ще работим по квантовия метод за промяна и трансформация на реалността, за да се свържеш със силата в себе си и благодарение на специално подбрани практики, да успееш да я активираш за своята цел. Това е време, в което ще преодолееш старите модели на поведение и ще постигнеш нови висоти на успех, изобилие и вътрешен баланс. Подготви се за едно невероятно пътешествие към себе си и своята най-добра версия.

ТРАНСФОРМАЦИЯ БЕЗ СЦЕНАРИЙ

10.07.2024 г. от 10 до 17 ч .
📌гр.София, кв.Павлово, ул.Вихрен 33 в POETRY concept space

Темите, с които ще работим, са бизнес, взаимоотношения и реализация. Нашият експерт по манифестиране ще обърне лично внимание на всеки участник в събитието, за да ви покаже как манифестирането може да трансформира и промени в положителен начин всяка ваша цел. С подходящите техники и насоки ще можете да постигнете успехи, които досега са ви се стрували недостижими. Подгответе се за едно уникално преживяване, което ще ви помогне да реализирате пълния си потенциал и да постигнете хармония във всички аспекти на живота си.

ПРЕДЗАПИС ЗА ПРОГРАМИ

"ИНТЕНЗИВНО МАНИФЕСТИРАНЕ НА ПАРИ"

Не пропускайте възможността да бъдете сред първите, които ще се възползват от новия поток на програмата! Регистрирайте се сега и осигурете си място за старта на това невероятно пътешествие към финансовия успех!

"Квантов метод 2 - Управление на реалността"

✔ Създай собствена връзка с неограниченият потенциал в живота си
✔ Вземи нов иновативен инструмент в твоята професионална дейност
✔ Акредитирана обучителна сертификационна програма към IPHM

Написах четири съкровени за мен книги: „Пътят към мечтите“, "Промяната", "Бизнесът на бъдещето" и „Дневник за манифестиране чрез благодарност“. Те са моето лично послание към всички Вас!

Отдадена на мисията, че всеки човек може да промени живота си и да изживее пълноценно най-смелите си мечти, стъпка по стъпка, създадох и своите авторски обучителни програми.

Те са моят подарък за Вас!

ДНЕВНИК ЗА МАНИФЕСТИРАНЕ ЧРЕЗ БЛАГОДАРНОСТ

Чрез манифестиране на благодарност отваряш нови врати на изобилие в живота си. Когато се фокусирам върху това, за което си благодарен, създаваш пространство за още повече чудеса и възможности.

"БизнесЪТ на бъдещето"

С тази книга искам да те подкрепя в твоето пътуване към преоткриване и приемане на себе си, към осъзнаване на твоята истинска стойност и създаване на мечтаната реалност …

"промяната"

Кой е най-красивия път? Ще ти кажа – Пътят на ПРОМЯНАТА.

Няма ли да е прекрасно, ако пренапишеш живота си?
Избери да направиш първата стъпка към промяната днес! 

“Пътят към мечтите”

Всичко е възможно, когато си позволим да мечтаем, действаме и желаем с цялото си сърце. Това е практическа книга – ръководство, което ще ви покаже другата страна на живота.

Манифестирай мечтания живот с Квантов метод

Какво представлява Квантовият метод - Управление на реалността?

Квантовият метод е съвременен подход, който се основава на принципите на квантовата физика и иновативни трансформационни подсъзнателни процеси. Той работи на ниво първопричината за ситуацията в живота ви, за да създаде трайни промени в съзнанието и живота ви, помагайки ви да преодолеете старите модели на поведение и да постигнете нови висоти на успех, пари, отношения и благополучие.

БЕЗПЛАТНА ПЪРВА СЕДМИЦА от "Академия за Отношения от следващо ниво и реализация в живота"

Това е за теб, ако ти искаш:

✔ да опознаеш по добре себе си

✔ да се научиш да разчиташ другите хора и тяхното поведение

✔ да преработиш конкретна тема в твоят живот

✔ да разбереш защо попадаш в едни и същи ситуации и събития в живота

✔ да разбереш как е устроен света и Законите на Вселената как работят в човешкият живот

✔ да изградите ясна система за собствения си живот, която ще работи точно за теб

Искаш да представя твоя бизнес?

Аз съм Красимира Ангелова и мога да представя вашата бизнес идея, програма, проект или бранд по най-добрия начин чрез моите социални канали. Това, което предлагам, не е просто интервю – аз ви представям като лидери във вашата област, утвърждавам вашата компетентност и осигурявам директна реклама с линкове към вашите канали и групи, където можете да промотирате и продавате своите продукти или услуги. Всеки, който е успял да стигне до интервю с мен, е изключително благодарен и впечатлен от правилното и успешно позициониране пред аудиторията.
Доверете ми се и нека заедно изградим вашия успех! Квантовият скок в бизнеса ви е гарантиран!

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0