Присъедини се към нашата Viber общност

Холистичен консултант

Консултации – 2 срещи по 45 минути – 80лв.

Пакет консултации – 6 срещи по 45 мин – 199 лв.

Ивелина Колева - Здравен консултант

Здравейте казвам се Ивелина Колева майка на дъщеря,семейна.От както бях на шест години започнах да обръщам внимание на храната, защото тогава имах хепатит В.

За мое щастие това промени начина ми на хранене,прием на вода, упражнения на физическо и ментално ниво.

Завърших унивeрситет по качество на храната.

Откакто станах майка, се задълбочи в мен интересът да обръщам внимание  на храната на клетъчно ниво. В момента изучавам хомеопатия в Англия, Лондон.

Тъй като тази година ще навърша 40, започвам да обръщам все повече внимание на живота на жената след тази възраст.

Това е процес през, който всяка една от нас ще премине!

В своята практика следвам  тезата на Хипократ „И нека храната бъде наше лекарство и лекарството наша храна”. Дълбоко вярвам в силата на храната, като средство да съхраним своето здраве,тонус, енергия, да забавим процесите на стареене и да имам качествен  живот.

Вярвам, че Здравият човек е Щастлив човек! А щастието е вътрешен процес.

Моята личната мисия е да споделям именно своя опит и знания на всеки,който се свърже с мен.

Съдбата ме срещна с Ивелина Колева на маратон за онлайн бизнес. Сигурна съм, че няма нищо случайно в живота и срещата ми с нея определено не е случайна. Като търсеща и развиваща се душа Ивето (така си я наричам аз) ми се довери за известен период от време, да поработим заедно. Тя търсеше отговори и аз бях там, за да и ги дам. С това не се изчерпва нашата връзка и защо толкова много държа на нея, не само като човек-приятел, но и като професионалист. 

По време на маратона, разбрах с какво се занимава и колко отдадена е на това, което прави. Като неин приятел вече, първоначално погледнах скептично на това с което се занимаваше, но след като тя ме присъедини в нейните групи, бях поразаена от резултатите, който хората споделяха за себе си, след консултация с нея. Количеството полезна информация, с която тя ни залива всеки ден и безценно, от обикновени факти за витамините, през сложни биологични процеси в телата ни, до ежедневни съвети за по-качествен живот, хомеопатични комбинации, добавки и здравословни съвети за целия организъм.

Привлечена от харизматичната й личност се увлякох по нейните съвети за здравословен начин на живот, въпреки, че аз самата от години съм обърната към холистичният подход. Нещата на които тя ме научи и ми показа са ежедневие за мен и до ден днешен. Не малко пъти съм се обръщала към нея за съвет относно детокс, хормонален дисбаланс, настинки на малката ми дъщеря и още много други въпроси, свързани с превенцията и клетъчното хранене. 

Тя е невероятен човек – позитивен, енергичен, слънчев и добър. Препоръчвам я с цялото си сърце на всички, които искат да се научат да се грижат за здравето си и това на близките си! Истински професионалист!

 

За мен е истинско удоволствие, че пътищата ни се пресякоха!

Благодаря ти, за всичко което правиш за мен, нас и за цялата любов, с която се раздаваш! Продължавай да бъдеш все така всеотдайна и влюбена в това, което правиш!

Обичам те и те прегръщам!

Снежана Хавевал

Здравейте! Запознах се с Ивелина Колева през 2018г., когато големият ми син,който беще на 4 годинки започна да има проблеми с третата сливица и упорит запек. Започна се 3 дни на градина,3 седмици вкъщи с редуване на температура, кашлица, сополи и много безсънни нощи, тревоги и чакане пред лекарски кабинети. Купувахме скъпи лекарства, но без абсолютно никаква полза. Тогава сестра ми ме свърза с Ивелина, която разбрах, че е консултант по клетъчно хранене. Първоначално подходих с недоверие, но предвид обстоятелствата нямах какво да губя. Свързах се с нея, разговаряхме дълго време и ме впечатлиха знанията, които има, относно използването и прилагането на суперхраните. Като консултант по клетъчно хранене ни изготви специален хранителен режим, който много бързо подпомогна перисталтиката на червата и свиването на третата сливица. Всеки месец Ивелина ми изготвяше индивидуална програма с хранителните добавки, която се отразяваше чудесно на моето дете. Постепенно забравих, че изобщо сме имали такива проблеми и детето стана здраво и ходеше редовно на детска градина.

Когато забременях за втори път през 2019г., убедена в силата на суперхраните и нейните знания в областта, аз не се поколебах да я отърся отново, защото вече бях убедена на 100% в положителните резултати. Всеки месец приемах различни суперхрани, чувствах се прекрасно, без никакви проблеми, качих само 10кг. и родих здраво момченце – 3800кг. От първия ден на неговото раждане пак след консултация с Ивелина започнах да давам и на него от хранителните добавки. Нямахме колики, зъбите излизаха много лесно. Малкото ми момченце вече е на 2 годинки, не е спирал да приема суперхраните и ходи редовно на ясла, благодарение на компетентните знания на Ивелина за тези чудесни продукти. Щастлива съм, че я открих и се доверих на нейния опит и знания, защото се радвам на здраво семейство.

Мони Петрова

Ивелина Колева се появи в живота ми някъде през октомври – ноември 2019. Тогава тя влез в екип на козметична компания в която работех тогава. Покрай активността и в групата ми направи впечатление, не след дълго вече знаех тя с какво се занимава. През Март 2020 година я потърсих, защото моят син, който беше тогава на 2 години и 3 месеца беше на антибиотици (за пръв път в живота му и единствен до сега). Това,че бяхме стигнали до антибиотик много силно ме беше разтревожило и осъзнах,че някъде греша.. Тогава моята докторка ми беше напомнила колко вашни са в    тамините и ме посъветв да давам WellBaby мултивитамини. Тогава вече бях обърнала вниманието си към начинът ни на живот и към това да го подобрим към здрвословната страна. В един от дните давайки лъжицата с витамини ми проблесна да се зачета на опаковката за съдържание. За моя голяма изненада нямаше такова.. Да има описание на съотношението на витамините, но не пише какво друго съдържа. Витамини закупени от Аптеката или дрогерията съдържат химия, те са съставени по химичен път. 

 

 

Познавайки Ивелина знаех,че моге да ме насочи към най-добрият избор на чисти органични витамини.По време на разговора с Ива осънах, че на нас не са ни нужни само витамин Де и Це за да подсилим имунната си система. От имунната система някак си се озовахме и до моят натежал проблем, а именно килцата ми в повече след бременността, който просто не искаха да ме изостявят и сладкото което ми беше изключиелно трудно да изоставя. Тя ми препоръча да направя детокс на клетъчно ниво. Беше нещо ново за мен и тъй като бях изпробвала всякакви детокси включите  лно и 48 часа глад всяка седмица. В няколкото дни в който чаках поръчката ми да пристигне се появи още един стар проблем, който яжно някакс и беше притапен за няколко месеца. Започна отново да ми се обажда гастрита. За голям късмет сред продуктите имаше Коластра. Започвайки едномесечната детокс прогграма за клетъчно изчистване и захранване с включена коластра и Омеги до 3 дни болката беше спряла, което означава, че действие има в положитена насока.

 

 

След едномесечният детокс, с помоща и насоките на Ива преминах през още 3 месеца програма за здравословно отслабване. През месеца на детокс свалик около 3кг. Но видимо бяха около 5-6. Когато започнах програмата бях 62кг. След 4тия месец бях 55кг. Да за много хора това не е много, но за мен е.. Защото в период на годна се борех да сваля киограми и нищо не помагаше. 48 часовият глад никак не ми е по природата, но о правех защото виждах някакъв резултат макар и малък. Но благодарение на Ива и знанията й за клетъчно хранене отслабването стана с лекота.

 

 

Благодарение на Ива научих много отностно здравословният начин на живот, клетъчно хранене и влиянието на храните върху нашите тела.

Тя е едно от най-прекрасните същества в живота ми, винаги е там за мен и винаги знае верните отговори. Подаде ми ръка и ми показа другата страна на света.

 

 

Тази година ще станат вече 2 години от както работим заедно. преминахме през много здравни ситуации с нея. Сега изучавайки хомеопатията тя вече официално е нашият личен хомеопат. 

Гергана Налбантова

Ивелина Колева е голям професионалист в сферата на клетъчното хранене. Когато имам нужда от съвет, тя е човекът към, който първо се обръщам. Винаги ми е давала най-добрите съвети за конкретния проблем. Ивелина е човек, който не спира да се усъвършенства и аз ѝ имам 100% доверие!

Мая Вуцова

Консултации – 2 срещи по 45 минути – 80лв.

Пакет консултации – 6 срещи по 45 мин – 199 лв.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0