Време е да освободите разтърсващата за света сила на вашата енергия и да превърнете сегашния си таван във вашия под. Това не е само ваше право, това е ваше задължение!

Как мога да те подкрепя да постигнеш

Знам че...

Няма съмнение, че твоята визия може да бъде досадна на моменти! Но да се откажеш от нея? Това не е опция.

Няма магическа формула, магическо хапче, магическа тактика. Няма нищо друго, от което се нуждаеш, което е извън теб, за да живееш с тази визия.

ТИ СИ ТАЙНАТА НА ТВОЯТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УДИВИТЕЛЕН РАСТЕЖ!

 

ДА ИЗПОЛЗВАШ НАЙ-МОЩНАТА ВАЛУТА НА ПЛАНЕТАТА – ТВОЯТА ЛИЧНА ЕНЕРГИЯ – И ДА СЕ НАУЧИШ ДА ВЛИЯЕШ НА ВСЯКА СФЕРА ОТ ТВОЯ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПЛАН, БИЗНЕС И ЖИВОТ…

 

 ДА МОЖЕШ ДА СЕ ПРАВЪРНЕШ В МАГЬОСНИК В ТВОЯ БИЗНЕС И ДА НАКАРАШ ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА ДА ИГРАЕ С ТЕБ, СЪЗДАВАЙКИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УДИВИТЕЛНИЯ РАСТЕЖ, ЗА КОЙТО МЕЧТАЕШ!

 

Росица Петрова

Първото обучение при Краси, което привлече вниманието ми всъщност не бе Парични потоци, не бях се замисляла даже, че бих имала необходимост от подобно обучение, случайно или не попаднах в него и… това бе моят момент на осъзнаване, на даване на отговори, които съм търсила, задавала на себе си, на по-ранен етап. Толкова елегантно се получи, че самата аз бях изненадана. Не приемам нищо за даденост, затова благодаря на Краси за осъзнаващата и съдържателна концепцията на обучението. Енергия, решения, вярвания, изобилие са онова пътешествие – което всеки от нас заслужава, но и от нас зависи да си ги позволим. Благодаря ти Краси, че отвори тази затворена врата, до преди това за мен.

Румяна Димитрова

Преди да работя с Краси аз нямах яснота каква сума ми е необходима да се чувствам финансова стабилна. Благодарение на коучинг сесията си с нея методиката, която използва и въпросите, които ми зададе аз я получих и не само това открих и нови начини как да достигна до финансовата си цел. Краси е специалист, които с чисто и добро сърце иска да помогне да откриеш отговорите на въпросите, които търсиш. Благодаря ти Краси от сърце за подкрепата. 🙏😊❤️

Моузес Налока

Краси е невероятна душа, в нея видях раждането на нова сила завинаги. Тя винаги е била гладна да расте и да бъде най-добрата версия като съпруга, майка, собственик на бизнес, сега тя наистина изпълнява мисията си да помага и да въздейства на други души. Силно ви препоръчвам да работите с нея, тъй като тя наистина ще се погрижи за вас.

Юли Тонкин

Опитът на Краси показва, че най-добрият пример е личният!

ГОТОВ ЛИ СИ ДА ПРИЕМЕШ ВСИЧКО, КОЕТО Е ПРЕДВИДЕНО ДА БЪДЕШ, НАПРАВИШ И ИМАШ?

Отличителната 6-месечна програма на Краси ще те предизвика да влезеш в най-високата версия на себе си.

Краси ще те отведе на вълнуващо пътешествие на масивен растеж, като се докосне до твоята лична енергия – и ще изведе теб и твоя бизнес на съвсем различно ниво.

С други думи, ти ще се превърнеш в професионалист и ще откриеш напълно безграничния потенциал вътре в теб! … Ще првърнеш годините на твоя растеж в месеци, а, месеците в седмици и седмици в дни!

ЩЕ ОТКРИЕШ КАК:

КАК да откриеш потенциала в себе си?

Аз съм много опитен треньор, знам точно как да го разбия в система, която ВСЯКА ЖЕНА с огромно призвание в сърцето си може да използва, за да постигне своята версия на чудеса.

Включително и теб.

Учебната програма  ще те  отведе дълбоко във твоята енергия и ще я приведе в съответствие с голям успех във всички области на твоят бизнес – от позициониране на марката, до продажба, изграждане на екипи, автоматизация и т.н.

ИМА ТРИ СТЪЛБА НА СИЛА, КОИТО ПРАВЯТ ТАЗИ ПРОГРАМА ТОЛКОВА ЕФЕКТИВНА:

Програмата „Изключително удивителен растеж“  ще те отведе дълбоко във твоята енергия и ще я приведе в съответствие с голям успех във всички области на твоя бизнес – от позициониране на марката, до продажба, изграждане на екипи, автоматизация и т.н.

Казано по-просто, програмата ще те подкрепи в пълното въплъщение и изживяване  на твоят звезден миг и ще постави растежа на твоя бизнес на пълна газ!


✅2 ЛИЧНИ МЕСЕЧНИ СРЕЩИ С КРАСИ АНГЕЛОВА ✅ИНДИВИДУАЛНА РАБОТА ПО ТВОЯ БИЗНЕС ✅ЛИЧНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ТЕБ И ТВОЯ БИЗНЕС ✅КОНКРЕТНИ И ЯСНИ ЗАДАЧИ ЗА ПЕРИОДА МЕЖДУ СРЕЩИТЕ,КОИТО ДА ИЗПЪЛНЯВАТЕ ЗА РАСТЕЖ НА ВАШИЯТ БИЗНЕС. ✅ПИСМЕНИ МАТЕРИАЛИ

Аз ще се запозная наистина добре с теб и твоят бизнес.

Заедно ще работим върху:

✔ТВОЯ БИЗНЕС МОДЕЛ

✔ПОВИШАВАНЕ НА ТВОЯТА САМОИДЕНТИФИКАЦИЯ

✔РАСТЕЖА НА ТВОЯТА МАРКА/БРАНД

✔РАЗШИРЯВАНЕ НА ТВОЯ КАПАЦИТЕТ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ

✔ОПТИМИЗИРАНЕ НА КАНАЛИТЕ ЗА ПРОДАЖБА И МАРКЕТИНГ  

✔ОТКЛЮЧВАНЕ НА ЧАСТИТЕ ОТ ТВОЯТА ПСИХИКА, КОИТО ПРАВЯТ НАЙ-ГОЛЕМИЯ РАСТЕЖ НЕИЗБЕЖЕН.

'СЕКРЕТНИЯТ КОД', КОЙТО ОСВОБОЖДАВА НИВОТО НА ВЪЗДЕЙСТВИЕ, КОЕТО ИСКАШ ДА ПОСТИГНЕШ В ЖИВОТА И БИЗНЕСА СИ Е ТОЧНО В ТЕБ!
И е време да го активираш! Време е да оставиш другите да се тревожат какво е „нормално“ и „разумно“. Знаем, че не си предназначен за това! Време е да забравиш този 5-годишен или 10-годишен план за постигане на ефекта, за който мечтаеш – и да съкратиш годините на месеци, месеците на седмици, седмиците на дни. Дойде моментът да отключиш твоя ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УДИВИТЕЛЕН РАСТЕЖ!

Програма „Изключително удивителен растеж“ ще ти даде подкрепа и инструменти, необходими за стимулиране на растежа на твоя бизнес и теб самата.

Следващите 6 месеца може да са най-променящия в живота ти период! ОТКЛЮЧВАНЕ НА НИВОТО НА ДОХОДИ И ВЪЗДЕЙСТВИЕ, КОЕТО НИКОГА НЕ СИ ИМАЛ ПРЕДИ. ОТКЛЮЧВАНЕ НА СЛЕДВАЩОТО НИВО НА СВОБОДА, ЛЕКОТА И ЦЕЛ. ОТКЛЮЧВАНЕ НА ТВОЯ ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН РАСТЕЖ.

Петя Велчева

Нали знаете как всичко става възможно, когато има кой да вярва в теб! Е, при мен се случи точно това, когато срещнах Краси! Изключително щастлива съм, че я познавам и истинско удоволствие е да работя с нея! Тя влезе в сърцето ми по един нежен и деликатен начин, за да остане завинаги в него! Преди да започна да работя с нея бях в едно лутане и търсене – не знаех коя съм и какво искам, а още по-малко знаех как да го постигна. Веднага след първата ни среща, обаче, тя ме хвана за ръка и ми показа как да си поставям цели, как да ги постигам, как да обичам себе си и да бъда Благодарна за всичко това!Краси не е само мой ментор или коуч. Тя е мой приятел! Тя е подкрепата, от която всеки има нужда в мрачен ден!За по-малко от 6 месеца аз постигнах повече от колкото някога съм си представяла – клиентите ми и бизнес партньорите ми се увеличиха двойно, доходите ми се качиха тройно, броят на последователите ми във Фейсбук страницата ми нарастна, започнах да правя лайфове (а преди не смеех даже да си го помисля), научих как да планирам деня си, така че дори да ми остава свободно време и всичко това благодарение на работата ми с Краси и благодарение на нейните подходи.

Десислава Василева

Краси е вдъхновител за малки и големи. Хубаво е че има такива светли души във Вселената. Благодаря за възможността да се докосна до видеата и забележителната воля и устем който има и дава на всички нас. Сат Нам 

Стела Ламбова

Успешна, млада, мотивирана и мотивираща, Краси Ангелова само за един час може да даде друга посока на живота ви.След консултация с нея ще откриете другото си аз и ще се чувствате щастливи и готови за откриване на нови светове.Нейните програми за Личностно развитие ще ви преведат много плавно през Благодарността, вашите мечти които много бързо и отговорно ще се превърнат в цели. Ще си отговорите на въпросите защо съм тук и сега. Ще откриете вашата мисия и замисъла на Твореца.Многобройните практики и медитации ще отворят сърцата и душата ви за друг по добър, осъзнат и изпълнен с много красота и вяра живот.Краси има способността да надникне във всяка душа и да докосне всяко сърце. Преминава с нас през болката, отчаянието, осъзнаването, израстването, мечтите, успехите и се радва и плаче когато ни види че поемам уверени по пътя на успеха.Благодарение на нейните коучинг подходи аз подобрих своя бизнес.Имам двойно повече клиенти. Печеля по добре. Имам повече свободно време, защо се научих да съм по продуктивна.Ако някой има съмнения за стойността на работата с Краси или нейните коучинг подходи, може да ми пише на е-мейл stelalambova43@gmail.com. Ще се радвам да поговорим с него за това.

Силвия Василева

Благодаря, че съм в елитният клуб на Краси “Бизнес и развитие”! Средата е позитивна, подкрепяща и ни развива неусетно. Краси прави всичките си проекти с много любов, страст и вдъхновение. В началото реших да опитам за месец, но толкова ми хареса, че вече чакам с нетърпение следващата среща на клуба! Препоръчвам на всеки, който иска да сбъдва своите мечти, да се трансформира и да живее на висока вибрация!❤️

Бях благословена да ръководя много целенасочени жени през същото ниво на трансформация в техния бизнес и живот – и резултатите често са нищо друго освен изключително УДИВИТЕЛНИ!

✔Жени, УВЕЛИЧАВАЩИ ДОХОДИТЕ СИ с цели пет пъти и продаващи много по-лесно от преди;

✔Жени, УВЕЛИЧАВАЩИ ДОХОДИТЕ СИ ТРИ ПЪТИ, пет пъти и дори десет пъти;

✔ Жени, РАЗПРОДАВАЩИ СВОИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ в рамките на няколко седмици, понякога дни.

 

Какво ще направи тези невероятни резултати възможни?

Не вярвам в измислянето на уникално звучащи неща, само за да се открояват…така че няма да  бъда първата, която ще го каже:

Често КЛЮЧЪТ КЪМ УСПЕХА В действителност Е ИЗПИТАН С ВРЕМЕТО.

Няма нужда да се нарушава традицията, когато тя действително работи, и аз се радвам да използвам това, което великите бизнес умове са ни предали.

Но винаги е имало и друга част в уравнението и тази част сте ВИЕ и енергията която влагате!

Защото....

Когато имаш силно призвание, смелост,  необикновен треньор, който те напътства на всяка стъпка от пътя, ти се превръщаш в неудържима сила, която управлява нивото на доходи, въздействие и цел, за които някога си мечтала!

Овладяването на твоята лична енергия отключва твоя ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УДИВИТЕЛЕН РАСТЕЖ!

✔вече не се саботираш в решаващи моменти…  

✔вече не се затваряш несъзнателно за лавина от клиенти, приходи и възможности за промяна на живота… .

✔вече не подценяваш себе си и невероятната си работа…

✔вече не отлагаш да живееш най-добрата  версията на себе си, която е ТОЛКОВА готова да се появи!

 

 

 

ПРОГРАМА „Изключително удивителен растеж“ за всеки ли е?

Абсолютно НЕ! Търся само кандидати, за които знам, че са способни да постигнат изключителни резултати.

КАТО ТОВА ИЗЖИВЯВАНЕ НЕ Е ПОДХОДЯЩО ЗА ЖЕНИ, КОИТО:

✔Мислят, че инвестирането в тази програма е „бързо решение“ – докато много от моите клиенти получават пълна възвръщаемост на инвестицията и повече, за няколко седмици са необходими сериозна отдаденост и ангажираност, за да се изгради изключителна марка, която въздейства и прави милиони . Освен това не аз съм тaзи, която постига резултатите. Улеснявам ги. Ти ще ги постигаш, прекрасна моя.

✔ Тази програма е за утвърдени собственици на бизнес, които са гладни да разширят влиянието си от много повече. Не защото един начинаещ не може да изпита изключително удивителен бизнес растеж – ти можеш и не бива да се задоволявш с нищо по-малко – но това преживяване е предназначено да впрегне енергията на няколко избрани жени в същия участък от тяхното пътуване към истинската им цел заедно.

✔Нашият бизнес е просто отражение на самите нас. Така че, ако искаш да промениш резултатите във твоя бизнес, трябва да промениш начина, по който мислиш, действието и подхода  към бизнеса ти .

✔Ако все още не си готова наистина да приключиш с чакането и компромисите, все още не е твоя ред. Не можеш да спреш да скачаш по средата на скока. Има нещо, наречено гравитация.

✔Не желаеш да предприемеш смислени действия – докато мощната енергийна работа ще бъде в основата на всичко, което правим, това е съчетанието на енергия и стратегия, което ще ти отнеме годините между това, където си сега и където искаш да бъдеш. Едното без другото не може да работи.

✔Пристрастена ли си към курсове ?– ако искаш да вземеш друг курс, който да поставиш във твоята безкрайна плейлиста, “Изключително удивителен растеж“  вероятно не е за теб. Това преживяване е свързано с прилагането и превръщането на жената, която трябва да бъдеш, за да развиеш бизнеса!

Като цяло ще ти трябва голяма част от личната отговорност, отворен ум и да си готова да получиш ниво на подкрепа, което никога досега не си имала. ГОТОВА ЛИ СИ ?

Количка
There are no products in the cart!
0

Вземи новата ми книга БЕЗПЛАТНО “КАК ДА ОПРЕДЕЛИМ СВОИТЕ ЦЕЛИ”

и се регистрирай, за да получаваш най-новите и актуални новини!