Какво представлява колело за Манифестиране?

Колелото за манифестиране е техника дадена от Абрахам Хикс – подходяща за манифестиране и проявление на желаното. Колело е предназначено да ви помогне да подобрите вашата точка на привличане, така че да можете да повишите вибрацията си  и да сте в съответствие с вашето желание и да го проявите в живота си.

Този процес се състои изцяло в намирането на мисъл, която е достатъчно близо до мястото, където се намирате в момента (с други думи, тя е правдоподобна), така че можете постепенно да започнете да се придвижвате към начина, по който искате да се чувствате и следователно към вашата точка на привличане.

Колелото за Манифестиране е процес на проявление, който включва записване на вашето желание на хартия, заобиколено от положителни твърдения, които го подкрепят. Докато обмисляте положителни мисли за вашата цел, способността ви да я проявите става по-силна.

За това упражнение за проявление ще нарисувате колело върху лист хартия, разделено на 12 части. В центъра на колелото ще напишете нещо, което искате да бъде вярно в живота ви./ там поставяте вашето ясно намерение/

Кога да използвате колелото за Манифестиране?

  • Когато осъзнаете, че текущата ви вибрационна точка на привличане не е там, където искате да бъде.
  • Когато сте наясно, че изпитвате отрицателна емоция относно нещо, което е важно, и искате вместо това да намерите начин да изпитате положителна емоция.
  • Когато току-що се е случило нещо, което не ви харесва, и искате да мислите за него, докато е в ума ви, и да промените точката на привличане, за да не се повтори.
  • Когато посягате за чувство на облекчение.

Как да използвате техниката в 5 стъпки

  1. Определете какво искате да проявите и го напишете в малкия кръг.
  2. Започвайки от позиция 12 часа, напишете твърдения или мисли около кръга, които отговарят на вашето желание.
  3. Когато намерите твърдение, което е достатъчно близко, ще го знаете. С други думи, вие ще усетите дали вашето твърдение не съвпада и ви хвърля от волана в храстите или твърдение, което е достатъчно близо до вашето желание, че да остане.
  4. Когато откриете мисли, които се чувстват добре, продължете да ги пишете около кръга, докато получите 12 твърдения, които ви се струват добре.
  5. Избягвайте твърдения, в които не вярвате, или твърдения, които са твърде конкретни, защото те ще намалят вибрациите ви и ще създадат повече съпротива.

Изтеглете този шаблон на Колелото за Манифестиране , за да подобрите точката си на привличане и да привлечете това, което искате, като използвате Закона за привличането./това, което даваш, това и получаваш/

След като изтеглите PDF файла, можете да го отпечатате толкова пъти, колкото е необходимо.

Отидете на този линк за да изтеглите този шаблон на Колелото за Манифестиране .