ЕЛИТЕН Клуб "Бизнес и развитие"

Ти и бизнеса ти на едно много по-високо ниво. Готов ли си?

*Възможност за месечно плащане на членска такса

Предлагам ти истинска промяна!

От мен ще получиш

“Бъди промяната, която искаш да видиш в света”

Махатма Ганди

Звучи ти абстрактно, а всъщност е напълно практически ориентиран клуб за бизнес и развитие, където имаш възможност:

Среда за растеж

Контакт с удивителни хора: ролеви модели, съветници, ментори, лектори и други

Професионални връзки

Свързвате се с интересни и близки по начин на мислене личности, с подкрепата на които развивате себе си и разраствате бизнеса си.

Мотивация

Мотивирате се, наблюдавайки колко упорито работят другите около Вас.

Елитен Клуб „Бизнес и развитие” е създаден от Краси Ангелова – Life & Bussiness Coach, и е посветен на теб и твоето лично развитие като човек и лидер на разпознаваем бранд с добавена стойност.

Въпроси и отговори

Стани член на клуб „Бизнес и развитие“ и ще получиш подробна информация за отделните срещи. Всеки месец има своя тематична рамка. Срещите имат ясна структура и график. Преди и след всяка среща членовете получават писмени материали и насоки. Форматът на отделните срещи е гъвкав и предлага възможност за бизнес социализация и личностно израстване чрез констелации, групов коучинг и споделени практики с много и разнообразни лектори по различни теми.

В момента месечните срещи на клуба (4 на брой – по една всяка седмица) се провеждат онлайн през платформата Zoom.

Като член на клуба разполагаш и с допълнителна бонус сесия със специален гост лектор всеки месец.

Всяка среща е с продължителност 90 мин.

В рамките на една календарна година сам ще имаш възможност да се убедиш в смисъла и полезността на нашите срещи.

Ще ни разкажеш от първо лице как си увеличил приходите си и как правилната нагласа ти е помогнала да работиш по-леко и да имаш повече свободно време, докато изкарваш повече.

Бизнесът, който буквално си социализирал и развил за тази една година, ще говори сам и за успеха ти като личност. Изнервеният и угрижен бизнесмен, който се тревожи всеки един ден за следващия, ще може да се похвали с трансформацията си в стабилен и уравновесен предприемач, който знае точно какво иска и как да го постигне.

Емоционално здрав, зареден и спокоен, с много повече вяра и време за важните неща извън работата – семейство, приятели, пътувания, личностно развитие. Това ще бъдеш ти след една година.

Не подценявай силата на пълноценното общуване и споделените идеи.

Ако балансът е ключ към щастливия живот, то след една година с нашите срещи в клуба за „Бизнес и развитие“, ти ще разполагаш с всички нужни инструменти, за да изградиш балансираната среда за бъдещите си цели в дългосрочен план.

Единствената константна величина в нашия живот е промяната. Позволи си да не се страхуваш от нея. Подари си различна гледна точка и наблюдавай случващото се.

Отзиви

Благодаря на Краси за професионализма и за личното отношения, както и това, че умее да прозрее поведенията, с които сам се спираш и спъваш за успеха. А точните и съвети действат заразяващо.

МИЛЕНА НИКОЛОВА

Краси Ангелова е фея! Позитивна и целенасочена дава всичко от което имаш нужда-ЯСНОТА.Препоръчвам на всеки осъзнат и неозъснат човек, и в двата случая ще ви помогне. Тя ме научи да благодаря за всичко.Благодаря ти Краси!

Дами Поюклийска

Краси Ангелова е уникален Човек. Вдъхновител, показваща на нас как да мислим в сегашно време за целите ни❤Благодаря за всичко до този момент което направи с моят ум. Благодаря за дневника . Бъди Благословена

Ивелина Колева

Благодаря, че съм в елитният клуб на Краси “Бизнес и развитие”! Средата е позитивна, подкрепяща и ни развива неусетно. Краси прави всичките си проекти с много любов, страст и вдъхновение. В началото реших да опитам за месец, но толкова ми хареса, че вече чакам с нетърпение следващата среща на клуба! Препоръчвам на всеки, който иска да сбъдва своите мечти, да се трансформира и да живее на висока вибрация!❤️

СИЛВИЯ ВАСИЛЕВА

Благодаря ти Краси Ангелова за животворната енергия с която ни зареждаш във всяка среща в Елитния клуб. Ти имаш уникален подход с който даваш на всеки участник полезността и умението да изгражда себе си не само като уверен, но и като успешен човек в своя живот и кариерно развитие.
Препоръчвам с две ръце и от цялото си сърце Елитния клуб на всеки който иска да живее и успява в своя осъзнат и целенасочен път на растеж и благополучие! ❤️🍀

ЕМИЛИЯ ГЕОРГИЕВА

Количка
There are no products in the cart!
0

Запиши се

Вземи новата ми книга БЕЗПЛАТНО “КАК ДА ОПРЕДЕЛИМ СВОИТЕ ЦЕЛИ”

и се регистрирай, за да получаваш най-новите и актуални новини!