Объркан си? Чувстваш, че животът е несправедлив към теб? Питаш се защо някои хора са успешни, постигат всичко с лекота и сбъдват мечтите си? А ти не? Осъзнаваш, че някъде грешиш?

Да,  всеки един от нас има различни желания, качества, умения и потенциал. В същото време си приличаме, защото искаме да ни се случват само хубави неща. Замисли се обаче, че каквото излъчваш, това получаваш. Вселената ти връща отговор в зависимост от вибрациите, на които трептиш. Ако ежедневно изпитваш гняв, болка, завист или неудовлетворение, то това срещаш и виждаш около себе си. И няма как да бъде различно. Законът за привличането действа при всеки. Ти не си изключение. Хубавата новина е, че можеш да създадеш сам своята мечтана реалност като започнеш да излъчваш вибрации с висока честота. Решението е вътре в теб. Моментът, в който го осъзнаеш ти вече си на правия път.

Ще попиташ как да го направя? И аз веднага ще ти дам отговора.

Основните стъпки за повишаване на вибрациите и енергията, които излъчваш са много лесни. Не се изискват специални умения, нито зависят от социалния ти статус и материалното ти състояние. Единственото, което трябва да направиш е да вземеш осъзнато решение и да ги приложиш в живота си. Той ще ти отвърне по най-добрия начин и ще получиш всичко, което искаш и мечтаеш. Вибрацията съвсем просто казано е енергията, която е вътре в теб и излъчваш. Тя е отражение на това, което изпитваш и мислиш. Вибрации с висока честота са чувствата и емоциите на любов, благодарност, удовлетворение, уважение, признателност, щастие и т.н.

Как да повишим своите вибрации? Как да го постигнем?

Много важна първа крачка е чувството на любов. Прекрасно е да я изпитваш към близки и приятели, но да обичаш себе си е изключително определящо за теб. Научи се как да се цениш. Отнасяй се към теб, както към най-скъпите ти същества. Замисли се как би получил обич, когато не си я даваш? Как да получиш уважение, когато не се уважаваш? Осъзнай, ти си най-важния в твоя живот! Започни да отделяш време на нещата, които ти носят удоволствие. Отказвай, когато нещо е против волята ти. Награждавай се, когато успееш в нещо, колкото и да е малко. Допусни, че ти заслужаваш най-доброто и си ценен за света. И това е самата истина. /Ако имаш нужда да работиш в тази насока свържи се с мен ТУК

Другата важна стъпка за повишаване на вибрациите е грижата към самите нас.

Важно е да осъзнаем, че храната, водата и сънят са ключови за това как изглеждаме и как се чувстваме. Чистата храна зарежда всяка наша клетка с енергия. И когато я подбираме правилно ние сме тонизирани и здрави. Некачествената храна ни прави лениви, без енергия и се чувстваме смазани. Приемът на вода е жизненоважен за правилното функциониране на организма ни. По този начин ние чистим тялото от токсините и тежките метали. В резултат, на което повишаваме енергията си и нивата на своите вибрации. Пълноценният сън е ключов за нас, нашите мисли, емоции и настроение. Ако не си отпочинал, ти ставаш сутрин изтощен и с негативна нагласа. И тогава какво? Как според теб ще премине деня ти?

Ще постигнеш ли целите си и ще получиш ли желаните от теб резултати? Смятам, че вече си отговори.

Споделих с теб само две от много важни първи крачки, с които ти ще повишиш своите вибрации. Прочети ги отново. Осъзнай ги и продължи нататък. Вземи решение какъв да бъдеш и какъв да е живота, който живееш. 

Трета крачка, която е важно да направиш е да изчистиш мислите си и това, което е вътре в теб. Спри да живееш в миналото. Спри да се критикуваш и обвиняваш. Точно в този момент това е било най-доброто, на което си бил способен. Приеми го като опитност. И продължи. Изключително ценно е да си простиш. Прошката е начин да се освободиш от негативното. Да се отърсиш и да продължиш напред. Има много начини и практики как да го направиш. Един от тях е да напишеш писмо до себе си и да излееш на белия лист всичко, което ти тежи – за какво чувстваш вина, за какво съжаляваш и на кое се гневиш. Остани насаме със себе си и го направи. След това изгори листа. Гарантирам ти, че ще полетиш. Вибрацията, която ще усетиш ще те изстреля на горе.

Продължаваме заедно към твоя мечтан живот. 

Четвъртата стъпка е средата, която те заобикаля. Съгласна съм, че близките, роднините и дори колегите не ги избираме ние. Но ти решаваш кого да следваш в социалните мрежи, от кого да се учиш и с какви хора да се обградиш. Разбери, че когато общуваш с успешни, умни и мотивирани хора, ти ставаш един от тях. Започваш да вибрираш на тяхната енергия, да мислиш по различен начин и пред теб се разкриват нови възможности.

Петата стъпка може да рестартира живота ти. Тя носи една от най-високите вибрации, които съществуват. Няма да те държа под напрежение и ще ти я споделя – Благодарността. Тя е живото променяща и силно трансформираща. Да си благодарен е велико! Да цениш и най-малките неща в живота си. Да си фокусиран върху това, което имаш и да осъзнаеш, че е много. Огледай се! Оцени го! Благодари!И когато го направиш от сърце и с цялото си същество, Вселената ще ти отвърне с изобилие. Тук изключително важно е да почувстваш благодарността с всяка твоя клетка и да изпълваш тялото си с тази енергия. В началото започни с малки крачки. Благодари истински за децата си, за семейството си, за дома си… Има толкова много неща, за които да благодариш. И когато го почувстваш отвътре и започнеш да го правиш със сърцето си, то тогава чудесата идват при теб! (Дневник на Благодарността може да вземеш от ТУК )

Последната стъпка, но не по важност разбира се, защото аз не ги подреждам по този критерий е да се свържеш със себе си чрез медитация. Изключителна стъпка. Тя е изкуство и умение. Чрез нея получаваш прилив от енергия и високи честоти на вибрация. Свързва ум, душа и тяло. Практикувайки я ежедневно ти се вървиш само нагоре към всичко това, което искаш и за което мечтаеш. Довери се на процеса. В началото е възможно да ти е трудно. С всеки изминал ден ти ще се подобряваш. Чрез медитацията ще се свържеш със своето подсъзнание, ще програмираш дните си по най-добрия начин, ще намираш отговорите на важните за теб въпроси и ще вземеш най-правилните решения. Ще изпиташ божествена наслада!

Ти сам взимаш своите решения и какво ще предприемеш! Никой освен теб не може да го направи!

Споделих с теб как да живееш в радост, любов, прекрасни възможности и изобилие. Съвсем лесно е! Не се налага да инвестираш пари или умения. Решението е твое.

Ако ти е трудно с всички стъпки, започни с една от тях и след това избери следваща. Бъди постоянен! Вземи осъзнато решение къде искаш да бъдеш и какво искаш да постигнеш.

Аз съм до теб и съм готова да ти помогна! Вярвам в теб! Повярвай и ти!

Включи се и в система “Change your life” 

с любов, КрасиМира