ЛИЧНА КОНСУЛТАЦИЯ

Какво представлява личната консултация?

Личната консултация се осъществява като организирана среща под формата на диалог. Задачата ми като специалист е да ти помогна с насоки, чрез които да достигнем до желания удовлетворяващ резултат за теб. Понякога се случва да не можеш да видиш себе си отстрани, да си затънал в убеждения, които да те водят към мрачни състояния и чувство на безнадежност. Ще ти съдействам да изясниш ситуацията за себе си, да се фокусираш върху нещата, които наистина желаеш да ти се случат, да определиш ясно своите приоритети и да се свържеш с мечтите си. Тази среща е подходяща за всеки, който иска да разбере по-добре къде се намира сега по отношение на целите, които си е поставил.

Какво ти предлагам?

За провеждането на лична консултация е необходимо доверие. Дискретността стои на първо място в практиката ми. Защото вътрешният свят на всеки човек е светилище. Твоят свят е важен за мен, също толкова, колкото е важен и за теб самия. Срещаме се, за да ти помогна в изборите, които си на крачка да направиш и чрез насоки от моя страна да постигнеш резултатите, които желаеш.

За кого е подходяща личната консултация?

Личната консултация е подходяща за всеки, който иска да постигне по-добри резултати в личен и професионален план. Тя е отлична възможност за тези, които са на кръстопът и са изправени пред решение, което трябва да вземат. За тези, които са си поставили цели, но все още не са открили най-подходящия път за постигането им. За тези, които имат идеи, но не са развили нужната увереност в себе си, за да ги реализират. Личната консултация е подходяща за всички Вас, които имате мечти, но имате нужда и да бъдете подкрепени за реализацията им. Личната консултация е предназначена за хора с таланти, но с недостатъчен опит или ниска самооценка, за да се изявят пред публика или дори пред близки хора.

Какво ще получиш?

Освен ти, аз също имам цел и тя е да бъдеш удовлетворен след сесията, като получиш отговори на въпросите, с които си дошъл при мен. Насоките, които ще ти дам чрез прилагане на работещи методи, техники и практики ще ти помогнат:

  • Да придобиеш по-голяма увереност в себе си.
  • Да развиеш отношенията си в посока на благополучие в личен и професионален план.
  • Да изясниш стремежите и приоритетите си.
  • Да изградиш навици, които ще привлекат в живота ти изобилие – нова работа, нов дом, нови запознанства, нови партньорства и т.н.
  • Да подобриш физическото и психическото си здраве.
  • Да създадеш баланс в живота си чрез добро планиране на дневните си задачи, съчетани с отдих и подкрепени с вдъхновение.

Личната консултация е подходяща за всички Вас, които имате мечти, но имате нужда и да бъдете подкрепени за реализацията им. Личната консултация е предназначена за хора с таланти, но с недостатъчен опит или ниска самооценка, за да се изявят пред публика или дори пред близки хора.

Всичко това е възможно и зависи от твоята решителност. Аз съм тук, за да ти помогна и да те подкрепя в плановете ти за живота, който желаеш да имаш. Смисълът за всеки е да продължи напред. Да го направим заедно!

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 60 МИН.

ЦЕНА: 188 лв. с ДДС

Аз съм тук за теб, за да разбера проблемите ти и да ти предложа решения, ако това е необходимо. Това е времето за теб, в което да споделиш проблемите си. Сътвори своята нова реалност днес!

С благодарност,
Краси Ангелова

КЛИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Мая Вуцова
Мая Вуцова
Read More
Благодаря ти, Краси, за този вълшебен час, в който осъзнах ключови моменти в моя живота, в усещанията и емоциите ми! Помогна ми да намеря решение за важен за мен момент! За мен винаги е било важно да живея и действам осъзнато и мога да кажа,че коучингът е важен инструмент за това! А да имаш коуч като Краси Ангелова е безценно! ❤️ Препоръчвам силно както коучинг сесиите на Краси, така и Дневникът на Благодарността, който е с мен навсякъде, където отида! БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ТЕ ИМА! ❤️❤️❤️
Николай Марков
Николай Марков
Read More
Имах едночасова сесия с Краси и останах много доволен и смятам да продължа да работя с нея. Усетих я като близък приятел, с който можеш да споделиш и много лични неща и в същото време е много голям професионалист. Задава точните въпроси в точното време, така че ти сам да стигнеш до отговора на проблема ти, а не някой друг да ти го каже. Когато сам си отговориш е някак си по различно и по ефективно, Този метод работи. Благодаря на Краси, че ми помогна да осъзная някои неща, за които не се бях и замислял. Получих и дневника на благодарността, който изглежда страхотно. Винаги, когато си благодаря и за най- малките неща, започвам да се чувствам все по-добре и по-добре. По този начин е трудно да изпаднеш в депресия или се излиза много по- лесно от лошо настроение и мисли. Благодаря ти за помощта, Краси.
Йовка Трифонова
Йовка Трифонова
Read More
Вселената ми направи подарък среща с Краси. Благодаря ти Краси за отделеното време! Беше ми полезно да разширя още мирогледа си. В разговора ни усетих, че пред мен се откриха неподозирани възможности…Препоръчвам Краси на всеки, който желае бързо осъзнаване и голяма промяна в живота си.
Elizabeta Stoyanchova
Elizabeta Stoyanchova
Read More
Благодаря от сърце на Krassi Angelova за наградата - лична консултация с нея в рамките на един час.🙏 Благодаря за съветите и прекрасното положително отношение. 🙏 Накара ме да се замисля за доста неща. 🙂 Ще направя всичко възможно да приложа съветите ти на практика. 🍀 Желая ти много успехи и продължавай да си все така вдъхновяваща.🌹🌟🍀
Teodora Petrova
Teodora Petrova
Read More
Благодарна съм за срещата ми с Краси! ❤️ Беше толкова приятно и градивно, накараме да се замисля над всичко, което ми се случва в живота. Благодаря! 🙏 Краси е прекрасен човек и определено се е отдала на това, което прави. 😊
Val Dosev
Val Dosev
Read More
Благодаря за споделеното време и професионализъм Краси. Сесията ми помогна да погледна доста от високо на моя живот. Силно препоръчвам Краси на всеки който иска да подобри осъзнае себе си. Вземете си Дневникът на Благодарността който е неразделна част от сутрешното ви кафе.
Десислава Василева
Десислава Василева
Read More
Краси е вдъхновител за малки и големи. Хубаво е че има такива светли души във Вселената. Благодаря за възможността да се докосна до видеата и забележителната воля и устем който има и дава на всички нас. Сат Нам ❤️
Николета Иванова
Николета Иванова
Read More
Препоръчвам Краси на всички, които като мен имат много цели, но се объркват в това как да стигнат до тях. В лична консултация, Краси ми помогна да дам яснота кое, кога и как да постигна. Нейните методи са много интересни и определно въведоха ред в хаотичните ми мисли. Обяснява всичко с лекота и на разбираем език. Не се колебайте да потърсите нейната помощ за своите трудности. 🙂
Ivelina Koleva
Ivelina Koleva
Read More
Краси Ангелова е уникален Човек. Вдъхновител, показваща на нас как да мислим в сегашно време за целите ни❤Благодаря за всичко до този момент което направи с моят ум. Благодаря за дневника . Бъди Благословена
Русанка Начева
Русанка Начева
Read More
Благодаря ти от сърце, Краси, за коучинг сесията. Аз имах въпрос и ти като вълшебница само със задаване на правилните въпроси извади от мен информацията, която ме интересуваше. Чувствах се като малко дете, което е направило нещо само и се радва на резултата. Невероятна си Краси! Благодаря ти за професионалната помощ, защото ти определено си човек, който си разбира от работата. Благодаря ти и за дневника на Благодарността! Когато започнах да благодаря всеки ден писменно, започнаха да ми се случват невероятно хубави неща, чувствам се по-спокойна и щастлива. Благодаря ти Краси!
Полина Найденова
Полина Найденова
Read More
Краси, е уникален професионалист! Въпросите, които ми зададе по време на сесията ме накараха да влезна в дълбочина и да извадя отговорите, които търся от дълго време. Благодаря от сърце, Краси 💚 Препоръчвам на всички, да се докоснат до работата с нея, за да премахнат малките камъчета, които ги спират по пътя към по-осъзнат живот ⭐
Genoveva Nenova
Genoveva Nenova
Read More
Благодаря сърдечно за сесията! Беше ми ценно да обсъдя нещата, които искам да променя с професионалист като Краси❣️