Присъедини се към нашата Viber общност

“Тета лечение”

Консултация от 90-120 мин.

За 1 консултация – 97лв.

Пакет от 3 консултации – 250лв.

Магдалена Богданова - Тета терапевт

Казвам се Магдалена Богданова. По образование съм изучавала българска филология в СУ, но най- голямата ми страст е личностното развитие.Вече 7-ма година се занимавам активно с личностно развитие и езотерика като последните 2 години, вече и професионално.Била съм на обучения, както в България, така и в чужбина. 

Първите тренинги, които посетих бяха на тема “Бизнес”, 3 години по-късно се увлякох по езотериката и духовните ритрийти. По късно се срещнах и с женските енергийни практики, които практикувам и до днес.

 По този път тръгнах благодарение на моето токсично детство и всички ограничения, които имах в главата, посяти от родители и общество. А каквито са убежденията ни, такава е и нашата реалност. И така, освен всички семинари, обучения и практики, ходих и на най-различни индивидуални методи и консултации. Разбира се, имаше ефект, но всичко се случваше много бавно.

На поредното ми обучение, този път на тема ” Мозъчни вълни” , в началото учителят ни накара да изброим всички мозъчни вълни, които има. Знаех ги всички ,но точно тогава пропуснах мозъчната вълна  “Тета”  и учителят каза, че точно тази вълна, която не сме изброили, точно нея възпроизвеждаме най-малко и имаме нужда да я възпроизвеждаме повече.(  Тета мозъчни вълни се възпроизвеждат, в състоянието точно преди да заспим, когато се събудим или по време на дълбока релаксация или медитация ) И тогава си казах,че трябва да запиша Тета лечение, без изобщо да знам какво представлява то. Веднага след обучението, отворих Google  и написах ” Обучения по Тета лечение”, видях че първият курс е след по- малко от месец и веднага се записах. По време на курса бях удивена как резонира този метод на 100% с моите разбирания за живота. Влюбих се в този вълшебен метод от пръв поглед и до ден днешен съм влюбена в него.

 Тета- та ми помогна много да развия своята интуиция и да осъвършенствам някои дарби. По време на един от курсовете , открих, че в предишен живот съм дала обет за бедност, който ми влияеше и в този живот, след като видях защо съм го дала и какво уча, чрез него, го премахнах. И тогава се убедих в чудото Тета , до края на месеца доходът ми се удвои и бих казала, че на днешна дата се и увеличава. а колкото до финансите, както споменах по – горе, започнах с Бизнес обучения и съм чела доста книги на тази тема, и колкото и да правех действия на тази тема, все бях на ниво оцеляващ.

 Тета лечението наистина ми позволи да разкрия част от потенциала си и теми, с които съм работила с години да успея да ги отработя. И разбира се, все още продължавам.

Поздрави!

Маги Богданова 

УЕБИНАР

“ Изпращане на Любов на бебето в утробата”

Как прекараното време до като сме все още ембриони и нашето раждане определят живота ни?

В древни времена в Хавай е имало обичай никой да не изрича лоша дума в присъствието на бременната си жена. Смятало се, че ако мъжът се кара с бременната си жена, за него ще има наказание след раждането на бебето. Преди на острова да се заселят християни, хората вярвали, че на бебето трябва да му се дадат най-добрите шансове да оцелее и то трябва да бъде родено и отгледано сред добри енергии и вибрации.

 

❤️Моментът на вашето зачеване, прекараното време в утробата на майката и раждането, показва как ще се представите пред света.
🤍От момента на зачатието вие съзнавате всичко, което протича около вас.
❤️Чувствата, емоциите и убежденията на майката често се пренасят върху бебето в утробата.
🤍Травматични мисли, усещането, че не си желан, че си тритискан, и напрежение от всякакъв характер стигат до бебето и влияят на нивата на норадреналина и сератонина в организма му.
❤️Алкохолът, тютюнопушенето и употребата на наркотици и лекарства от страна на майката също влияят на психическото и физическото развитие на детето.
🤍Опитите за аборт също се отразяват на бебето.
❤️Тетахилинг медитацията “ Изпращане на Любов на бебето в утробата” е удивителен лечебен процес.
🤍Тази терапевтична медитация въздейства върху множество болести като вроден алкохолен синдром, биополярно разстройство, разстройство с дефицит на вниманието, аутизъм и компулсивно разстройство, и може направо да ги премахне.

ЗАЯВИ СВОЕТО МЯСТО ЗА УЕБИНАР

“ Изпращане на Любов на бебето в утробата”

НА 16.06 от 20:00 часа

ЦЕНА 25 ЛВ.

Какво е Тета Лечение?

Името на метода – Тета лечение произлиза от мозъчната вълна Тета. Тя варира на честота от 4 до 7 трептения в секунда. Това състояние на мозъка се наблюдава при заспиване, сънуване, при много дълбока релаксация и хипноза. 

Мъдреците медитират с часове, за да го постигнат, тъй като тогава могат да преживеят абсолютния покой. Тета вълните се отнасят до подсъзнанието, те управляват онази част от нашия ум, която лежи между съзнателното и безсъзнателното. Чрез този метод се научаваме да проникваме в нивата на нашето подсъзнание. Там се съхраняват спомените, чувствата и усещанията ни, които управляват нагласите, убежденията и нашето поведение. 

Независимо дали вярванията ни са възпитавани в нас от родители, собствен опит или традиции, те подсъзнателно въздействат върху живота ни. Там ще намерим причините за проблемите си, а така също и пътеките за преодоляването им.

Същността на метода е съзнателно да влезнем в Тета състояние и да се свържем с по-високото съзнание, което е вътре в нас и също така ръководи цялото Творение. 

Също така в това състояние прозираме силата на думите и мислите и събуждаме интуитивните си способности. Използваме свободната си воля, за да променим ограничаващите ни убеждения.

Обратна връзка

За 1 консултация – 97лв.

Пакет от 3 консултации – 250лв.

Количка
There are no products in the cart!
0