Присъедини се към нашата Viber общност

Трансформирайте бизнеса си със силата на проявлението!

Открийте начини да достигнете невероятни висоти, без да инвестирате повече енергия с динамично 3-дневно събитие!

22,23 и 24 Февруари

39 лв.

Какво ще стане, ако можете да достигнете по-високо ниво на изобилие чрез достъп до силата и потенциала, съхранявани в колективното несъзнавано?

Това е мощната комбинация от практикуване на положителни мисли и вярвания, за да постигнете желаните резултати във вашия живот И бизнес. Използвайки принципите на проявление, за да развиете бизнеса си, вие ще започнете да поставяте ясни и конкретни цели за вашия бизнес и ще визуализирате как ги постигате.

Животът за който жадувате, често е само на няколко крачки,и ние искаме да ви помогнем да стигнете до там.

Ние сме тук, за да ви помогнем да откриете и да приложите вашия най-голям потенциал!

Знаете ли, че разговорите за проявление, богатство и успех са достъпни за всеки, който е готов да издигне своя успех? Всеки човек в това събитие получава свой собствен треньор за успех! Треньора е тук и е готов да ви помогне да ви преведе през това специално събитие и вашия път към обогатяване.

ТОВА БЕЗЦЕННО СЪБИТИЕ ЗА МАНИФЕСТИРАНЕ, БОГАТСТВО И УСПЕХ ЩЕ ВИ ДАДЕ ЯСНОТА!

Това е идеалният шанс да събудите най-големия си потенциал и да напреднете! Пригответе се за енергизиращо пътуване на трансформация, както никога досега – време е да отключите и проявите утрешните успехи днес!

ЗА КОГО Е ТОВА?

✔ Манифестирането среща Бизнеса е за предприемачи, собственици на бизнес и лидери, които са готови да използват принципите на манифестацията, за да успеят и да изпъкнат в своите бизнес начинания.

✔ Това събитие е предназначено за хора, които искат да започнат собствен бизнес или да изведат съществуващия си бизнес на следващото ниво, като включат силата на манифестирането в своята бизнес стратегия.

✔ Рамката е проектирана да ви даде ясен път към невероятни резултати, като същевременно е достатъчно персонализирана, за да можете да я адаптирате, за да служи на вашата аудитория.

✔ Манифестирането среща Бизнеса е точно това, от което се нуждаете, ако искате да издигнете своите бизнес мечти и амбиции на следващото ниво. По време на това силно събитие ще научите как да използвате силите на манифестирането, за да получите всичко, което искате от живота – включително успешен бизнес.

ПЛЮС 15-минутен разговор с вашия треньор, който да ви помогне по пътя ви към постигане на желаните бизнес резултати.

ЗАПОЧНЕТЕ ДА МАНИФЕСТИРАТЕ В БИЗНЕСА СИ СЕГА!

САМО ЗА 39 ЛВ.

Не пропускайте този шанс да събудите духа си и да го оставите да се извиси! Възползвайте се от предимствата на трансформацията и участвайте в просветляващо изживяване – всичко това само за 39 лв.

Коя е Краси Ангелова?

Моята мисия е да споделям с Вас опита и знанията, които съм натрупала по пътя на бизнес успеха ми.

От 2004 г. съм създател и собственик на голям и успешен бизнес за домакински електроуреди „TechnoArena“, който управляваме в хармонично партньорство със съпруга ми. Разполагаме с онлайн магазин, верига от физически магазина, както и с дистрибуционна мрежа в цялата страна. Вече 18 години ръководим отдадено екипа си. Голям успешен бизнес с над 10 млн. годишен оборот.Писател 3 бестселъра, обучила и променила живота на над  4 хил. човека. Създател на най-трансформиращата система за промяна на жиота на хората Change your life. Предпочитан гост лекор на различни събитяи и семинари.Всяка една от книгите ми се превръща в бестселър и е с разпродадени над 30 хил. копия. Пътят към успешния бизнес е трънлив и крие много подводни камъни. От позицията, която заемам в момента, поглеждам назад и с гордост си казвам „Браво, момиче! Ти успя!“, но какво всъщност е успехът и в какво се измерва?

Как може да ви помогне 3 дневното събитие за манифестиране, богатство и успех? Какво ще спечелите?

Вашият треньор е въоръжен с невероятни ресурси, които ще преобразят вашето преживяване. Така че направете място в графика си за събитието, променящо живота днес! Това 3 дневно събитие ще ви помогне да се почувствате по-добре от желания успех. Прегърнете пътуването към откриването на променящото живота удовлетворение и несравнимата радост, която ви очаква!

Мая Вуцова

Благодаря ти, Краси, за този вълшебен час, в който осъзнах ключови моменти в моя живота, в усещанията и емоциите ми! Помогна ми да намеря решение за важен за мен момент! За мен винаги е било важно да живея и действам осъзнато и мога да кажа,че коучингът е важен инструмент за това! А да имаш коуч като Краси Ангелова е безценно! ❤️ Препоръчвам силно както коучинг сесиите на Краси, така и Дневникът на Благодарността, който е с мен навсякъде, където отида! БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ТЕ ИМА! ❤️❤️❤️

Юли Тонкин

Опитът на Краси показва, че най-добрият пример е личният!

Количка
There are no products in the cart!
0