Присъедини се към нашата Viber общност

Трансформиращ коучинг с МАК

“Коучингът е и изкуство на водене на трансформиращи за събеседника разговори, които улесняват развитието му в желаната посока и катализират желаната от него промяна. Чрез коучинг подхода, човек открива възможности, реализира собствения си потенциал и постига цели и желана промяна.

Научила съм един важен урок и той е, че от всичко можеш да се поучиш и всичко можеш да направляваш в своя полза, така че да ти носи удоволствие. Ако не вярваш, само гледай!

Какво представляват картите мак? (Метафорично асоциарични карти)

Метафоричните асоциативни карти са ефективен и екологичен инструмент, помощник в терапевтичната работа с подсъзнанието.

Тези карти са специални. Те НЕ разкриват съдбата. Метафоричните Асоциативни Карти (съкратено МАК) са набор от картини с размера на игрална карта или пощенска картичка, изобразяващи хора, взаимоотношения, житейски ситуации, пейзажи, животни, битови предмети, абстрактни картини. Изображенията, представени върху тях, стават видима метафора на нашите ценности, страхове, желания или са свързани асоциативно с нашия вътрешен опит.

При работа с МАК е важен не първоначалният смисъл на картината, а емоционалният отговор на индивида. Освен това всеки може да види и да усети нещо свое. По този начин, чрез МАК се извеждат скритите картини от дълбините на нашето подсъзнание – несъзнателни впечатления, мисли и емоции, които определят нашата реакция в определени ситуации от живота. 

Трансформиращ коучинг с МАК

Кой си ти? И кой НЕ си? Кой избираш да бъдеш? И какво избираш да създаваш?
Предназначен за всеки, който е готов да се вгледа честно и открито в “огледалото” ~ да се освободи от това, което НЕ е, за да БЪДЕ това, което е в Същността си. Цялостен, завършен, уникален.

Фокус: личностно израстване; себеосъзнаване и себеосъздаване; осъзнаване на несъзнателните модели и “програми”, които ви пречат в живота, и трансформирането им в съзидание от Същността.

За кого е това обучение ?

Важно е да сте наясно, че НЕ всички курсове за лайф коучинг са еднакви. Много курсове ще дадат куп информация на своя ученик, мислейки, че това ще помогне на човека да стане успешен треньор, който може да създава резултати за своите клиенти. Това обаче далеч не е истината!

Нека да разгледаме професията на „Life Coach“. Като лайф коуч вие казвате на клиента си, че ще му помогнете да овладее живота си, ако ви наемат за свой треньор. Сега, за да можете да направите това, трябва първо да овладеете собствения си живот.

Поставих за моя мисия и цел да помогна на всеки един човек, посещаващ моя курс, да стане първо господар на собствения си живот.Ние постигаме това, като ви помагам да се отървете от своя умствен багаж, емоционален багаж и вашите ограничаващи/отрицателни системи от вярвания, които несъзнателно саботират живота ви в момента.

Първо, нека изясним вашата цел №1:

Искате да помагате и обучавате други хора. Правейки това, вие искате най-добрия коучинг курс, който е практичен и лесен за научаване, за да ви помогне да го превърнете в реалност.

Или може би просто обичате да си помагате ?

Сега може да искате да правите пари, правейки това, което обичате да правите…

…и може би дори да помогнете на хората да намерят своята цел, както и да им помогнете да разрешат проблемите и ограниченията, които ги държат назад в живота.

 

БАЗОВ ПАКЕТ

ЛВ. 480
 • 16 ЧАСА ТЕОРИЯ
 • ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ ЗА РАБОТА
 • ЗАТВОРЕНА ФЕЙСБУК ГРУПА
 • List Item
 • List Item

ПРЕПОРЪЧАН

ЛВ. 780
 • 16 ЧАСА ТЕОРИЯ
 • 30 ЧАСА ПРАКТИКА
 • ДОПЪЛНИТЕЛНИ ИНСТРУМЕНТИ
 • ЗАТВОРЕНА ФЕЙСБУК ГРУПА
 • List Item

Пакет 1:1

лв. 1480
 • 4 часа коучинг с Краси Ангелова
 • 16 ЧАСА ТЕОРИЯ
 • 30 ЧАСА ПРАКТИКА
 • ЗАТВОРЕНА ФЕЙСБУК ГРУПА
 • List Item

За кого е това обучение?

Ако и вие:

✔Просто имате страст да помагате на хората?

✔Вдъхновени сте да помагате на други хора да открият своята цел и мисия в живота?

✔Обичате да извличате повече от живота?

✔Искате да станете ментор, защото хората винаги искат вашата помощ, насоки и съвети.

✔Искате ли да промените кариерата си?

✔Искате ли да подобрите кариерата си?

✔Търсите инструменти, за да придвижите себе си и живота си напред?

✔Искате да пуснете целия си негативен емоционален багаж и системи за отрицателни/ограничаващи вярвания, които винаги ви дърпат надолу, за да можете да бъдете най-добрата версия на себе си, за да можете да помагате на други хора?

✔Вашата цел е да промените света?

То тогава тази програма е за вас!

Защо да се включиш в тази програма?

Ще откриете как да изградите своята мечтана коучинг практика, като помагате на повече клиенти, докато се чувствате уверени в собствената си кожа.

Повечето програми се фокусират само върху бизнес тактиките, но не се фокусират върху най-важния аспект: ВИЕ!

Ето защо, ако някога сте наели треньор, плащали за програма или сте се присъединили към ръководител и не сте могли да постигнете резултати, тогава не сте виновни… Защото преди да можете да развиете коучинг бизнес, трябва да овладеете изкуството и науката да промените нечий живот.Което означава, че първо трябва да промените живота си.

Ние ви помагаме да постигнете това чрез комбинация от усъвършенствани психотерапевтични инструменти и мощни бизнес стратегии.

Това ще ви помогне да се откажете от навиците, рутините и поведенията, които ви възпират от най-големите ви цели. Което означава, че можете да правите същото за вашите клиенти, отново и отново…И когато можете да обучите клиента си да изживее пълен пробив в живота, тогава ще бъдете обсипани с повече похвали, препоръки и повторни действия, отколкото можете да се справите.

Точно това може да направи….

Всичко, което трябва да направите, е да щракнете върху бутона по-долу и да започнете.

БАЗОВ ПАКЕТ

ЛВ. 480
 • 16 ЧАСА ТЕОРИЯ
 • ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ ЗА РАБОТА
 • ЗАТВОРЕНА ФЕЙСБУК ГРУПА
 • List Item
 • List Item
Popular

ПРЕПОРЪЧАН

ЛВ. 780
 • 16 ЧАСА ТЕОРИЯ
 • 30 ЧАСА ПРАКТИКА
 • ДОПЪЛНИТЕЛНИ ИНСТРУМЕНТИ
 • ЗАТВОРЕНА ФЕЙСБУК ГРУПА
 • List Item
Popular

Пакет 1:1

лв. 1480
 • 4 часа коучинг с Краси Ангелова
 • 16 ЧАСА ТЕОРИЯ
 • 30 ЧАСА ПРАКТИКА
 • ЗАТВОРЕНА ФЕЙСБУК ГРУПА
 • List Item

Разгледай всичките ми програми

БИЗНЕС. ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ. БОГАТСТВО. МЕЧТИ, ПРЕВЪРНАТИ В РЕАЛНОСТ. УМЕНИЕ ЗА БЛАГОДАРНОСТ.

Давам ти всичко това, което ще ти помогне да поемеш по пътя на мечтите и изобилието, да постигнеш всяка своя цел и да взимаш повече от живота.

Клиентите за мен

Благодаря на Краси за професионализма и за личното отношения, както и това, че умее да прозрее поведенията, с които сам се спираш и спъваш за успеха. А точните и съвети действат заразяващо.
Милена Николова
Благодаря Краси за чудесната консултация! Само за краткото време заедно успя да ме мотивираш още повече, да ме накараш да вярвам още повече в знанията и качествата си! Сигурна съм, че ще продължим да работим заедно. Препоръчвам на всеки осъзнат човек да има привилегията да се докосне до енергия, знания и мотивация на Краси Ангелова.
Звезделина Недева
Благодаря от сърце Краси за коучинг сесията днес, с техниката която работи получих толкова отговори на въпросите, които ме вълнуваха. Благодаря за изобилието от знания, които се комбинират с действия. Твориш чудеса! Запишете си час за коучинг сесия препоръчвам ви! Благодаря, благодаря, благодаря Краси!
Мария Нейкова

Дневник на Благодарността

Дневникът на Благодарността е предназначен за всеки, който иска да подобри живота си и да преобрази ежедневието си. Ако се намирате на кръстопът и се колебаете как да продължите напред, този дневник е именно за Вас!

Сътворих го за всеки един, който се е докоснал до това възвишено чувство на Благодарността, и иска да плува в океана на радостта, блаженството и изобилието,споделяйки със себе си за какво е благодарен всеки ден.

Книга “Пътят към мечтите”

Всичко е възможно, когато си позволим да мечтаем, действаме и желаем с цялото си сърце. Това е практическа книга – ръководство, което ще ви покаже другата страна на живота и на собственият ви потенциал.

Време е да започнете да действате и да превърнете вашите мечти и желания в цели, а след това – реалност. “Пътят към мечтите е за всеки, който вярва, че това е възможно”.

Моят подарък за теб

Имам и нещо специално за теб, което ще ти подаря, след като се абонираш, за да получаваш първи най-полезната информация от мен, както и ценни ресурси, които споделям само с най-лоялните си последователи.

Количка
There are no products in the cart!
0

Присъедини се към нашата

VIBER общност