Присъедини се към нашата Viber общност

Индивидуално менторство

В нашия днешен бързо развиващ се свят, в който информацията се увеличава експоненциално, наличието на ментор става от съществено значение за личното и професионално развитие на индивида. Менторът предоставя уникална възможност за прехвърляне на собствените си опити, знания и умения към по-младо поколение или към тези, които търсят насоки в определена област.

Менторството създава платформа за обмен на ценни уроци и насоки. По-опитният човек, като Красимира Ангелова, се превръща в ценен източник на информация, който помага на своите клиенти да избегнат грешките, които тя сама е изживяла, и да се движат по по-успешни пътеки. Менторът може да предостави перспектива, която може да се пренебрегнете при самостоятелна работа.

Менторът не само предоставя знания, но и подкрепа и мотивация. Той е водач, който не само показва правилния път, но и подсилва вярата във възможността за успех. Този подход на обучение често съчетава лично и професионално развитие, като се подчертава важността на баланса и разнообразието в живота.

Красимира Ангелова е ангажирана със задачата да ви помогне в постигането на конкретни цели и резултати. Тя ще ви насърчи да развивате своите силни страни и да преодолявате слабостите си. Индивидуалното менторство с нея ще ви предостави персонализирано внимание, насочено към вашия уникален път към успеха.

Ако сте готови да инвестирате в своето бъдеще и да се възползвате от опита и ръководството на Красимира Ангелова, запишете се сега за опознавателна среща за кандидатстване за индивидуално менторство. 

Това е врата към нови възможности, обогатяващ опит и постигане на вашите цели.

 
 
 

Запиши се тук за опознавателна среща

Коя е Красимира Ангелова?

Красимира Ангелова е дългогодишен предприемач на голяма собствена международна компания с милиони продажби всяка година, всепризнат  ментор за резултати и трансформирации. Всеки, който се докосне до нейната енергия напълно преобразява живота и бизнеса си. Всички споделят,че бизнеса и живота им се дели на преди работата с нея и след това. 

Нейната най-голяма сила и мощ е да запали вярата в човека и да го събуди за неговите собствени възможности и нов и различен живот които може да има.

Любимият и израз е – Ако мога да променя живота на един човек, то тогава мога да променя и милиони хора!

През  системата и на обучения са преминали хиляди българи от целият свят, които промениха живота си. Нейните авторски книги са тотални бестселъри, които се доставят до всяка точка на света и променят човешки съдби. 

Красимира Ангелова има постижения и награди като – Бизнес дама на годината, Мисионер в личностното развитие, Бизнес мама, Великолепна дама са малка част от всичко постигнато. Нейните най-големи постижения са това, че е майка на 3 прекрасни деца и прекрасна съпруга на любящ мъж, успешен предприемач и бизнес ментор и вдъхновител. Международната и експертност и професионализъм е постигнала чрез Международно коучинг сертификационно обучение по международните коучинг стандарти ICF. Част е от квалификациите ѝ включват: „Бизнес НЛП с коучинг умения“ от Международната федерация ITA, „Бизнес констелатор по европейския патентован метод DCS“, преминалаа е международно признати програми на най-големите световни известни треньори за личностно развитие Тони Робинс и Питър Сейдж и още над 100 разнообразни и надграждащи курсове и семинари.

Нейни книги са- “Промяната” , „Пътят към мечтите“, „Дневник за манифестиране“ и “Бизнесът на бъдещето”. В своите книги тя е водена от убеждението, че човек може много повече, отколкото предполага. Вярва, че успехът се крие преди всичко в споделеното знание. Дългогодишният опит в бизнеса и успешно изграденият бранд ѝ дават увереност, че познава формулата за успех и смелостта да я използва и в други сфери. 

Мисията и е, че всеки човек може да промени живота си независимо от възрастта и да изживее пълноценно най-смелите си мечти, стъпка по стъпка. Това е и в основата на нейните авторски обучителни програми, които развива изключително успешно през годините.

Количка
There are no products in the cart!
0