GRANDE мащаб

Нашият успех е ваш успех! Вашият успех е наш успех!

Аз съм твоят личен ментор и продуцент на твоят цялостен бизнес. Всичко от което имаш нужда за постигане на успех в бизнеса ти, аз ти го давам!

Преминала си различни програми, курсове, обучения, Академии и услуги за бизнеса ти, но нищо не сработи!

В тази програма ще направим точно обратното- заедно с теб ще вървим по пътя на твоя успех, ние ще бъдем с теб на всяка крачка. Аз и моят екип ще изградим индивидуална подходяща стратегия, план за действие, според твоята експертност, според твоите желания, цели, амбиции и според това с кой искаш да работиш.

Ние ще бъдем със теб на всяка крачка по пътя на твоя успех по време на Менторската програма.

 

Какво се изисква от теб ?

Програмата ще помогне на жени, които са:

Аз ще ви помогна да намерите своят идеален продукт, програма, да изградите своята специална стратегия на бизнеса си, която да доставите с огромно желание на света, да горите в това, в което сте най-добри, да реализирате първите си продажби и да усетите вкуса на вашият успех!

Ще откриете място, което е напълно свободно от съмнения, колебания и погрешни преценки, които ни отклоняват от свободния избор – да бъдем себе си!

Ние ще бъдем със теб на всяка крачка по пътя на твоя успех! Защото твоят успех е наш успех!

По време на програмата ще се свържете с с други хора имащи същите ценности, желания и визия за успех.

Аз и моят екип ще  изградим индивидуална стратегия според твоята експертност, според твоите желания, според това с кой искаш да работиш. Ние ще бъдем със теб на всяка крачка по време на Менторската програма по пътя на твоя успех.

Остави своята Безплатна заявка за 40 мин стратегически бизнес разговор тук

Какво ще научиш?

Програмата е предназначена за жени, които са готови да се откажат от съмненията си, които нямат необходимата професионална подкрепа за създаване и разрастване на техният бизнес и искат да кажат сбогом на негативните разговори, които непрестанно водят със самите себе си.

От какво ще се откажете?

БЕЗ повече отлагане

БЕЗ повече съмнения и ограничения

НЯМА повече чужди правила и убеждения

БЕЗ повече негативни мисли

БЕЗ повече самосаботаж

Остави своята Безплатна заявка за 40 мин стратегически бизнес разговор тук

Намерете безопасно място в себе си и отдайте почит към собствената си стойност. Създайте баланс между вашата мисия, амбиция и релизирането им в материалния свят чрез служене на най-добрите си клиенти. Докоснете се до вашето чувствено удоволствие и вашия магнетизъм.

Какво ще придобиете в замяна?

Свободата да БЪДЕТЕ себе си

Нови платежоспособни клиенти

Свобода да изразявате своята креативност

Способността да достигнете до нови нива във вашият бизнес

Стотици хиляди в продажби

Нов начин да развиеш бизнеса си

За кого е подходяща тази менторска програма ?

Остави своята Безплатна заявка за 40 мин стратегически бизнес разговор тук

Ралица Данаилова

 Всеки изминал ден мислите, които минават през главата ми стават все по- положителни. Страховете изчезват, защото гледам на живота по друг начин. Уча се да живея тук и сега, изявявам личните си граници и живота ми се променя. Навлизам все по- дълбоко в себе си и това ми харесва. Благодаря ти много, Краси за Уникалната Програма! Това да бъдем осъзнати и да градим живота си на тази осъзнатост е прекрасно! Всяка трудност си заслужава, защото всичко започва да се случва с лекота!

Даниела Павлова

Краси е един изключителен човек, който е винаги с положителна нагласа и желание да помогне със своят опит, умения, познания, изключителна интуиция и проницателност. От нашата съвместна работа до момента мога да изкажа само Благодарствени думи към нея. Краси ми помага да се справя със страховете си и да предприема крачките към моето развитие, които не се осмелявах да направя от много дълго време. С нейна помощ успях да превключа на вълната, на която винаги исках да бъда, но все не посмявах да направя тази крачка. С човек като нея работата е като любимата ти песен, която обичаш да слушаш, и която ти помага в трудните моменти, да повдигне духа ти и да продължиш напред. Мога само да изразя моите най-искрени Благодарности към Краси и да кажа, че ако искате да промените живота си за по-добро и светло бъдеще, поговорете си с нея! Чудесата наистина съществуват и Краси е едно от тях! 

Мая Вуцова

Благодаря ти, Краси, за този вълшебен час, в който осъзнах ключови моменти в моя живота, в усещанията и емоциите ми! Помогна ми да намеря решение за важен за мен момент! За мен винаги е било важно да живея и действам осъзнато и мога да кажа,че коучингът е важен инструмент за това! А да имаш коуч като Краси Ангелова е безценно! ❤️ Препоръчвам силно както коучинг сесиите на Краси, така и Дневникът на Благодарността, който е с мен навсякъде, където отида! БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ТЕ ИМА! ❤️❤️❤️

Юли Тонкин

Опитът на Краси показва, че най-добрият пример е личният!

Йоанна Йорданова

Една дама, която ми помогна сама да стигна до отговора на много важен за мен въпрос. По-много елегантен, спокоен и емпатичен начин, без грам изкушение за даване на съвети усетих как благодарение на насочващите въпроси открих някои истини за себе си и пренастроих съзнанието си с правилните нагласи. А 28 дневното предизвикателство ме накара да полетя. Започнах все повече да ценя нещата около себе си и изобилието не закъсня. Получих интервю от радиото, развиване на екипа, неочаквани финансови постъпления и още по-голямо смирение и любов. Продължавам и до ден днешен по този път и благодаря на Краси, че ми отвори очите и сърцето, за да вземам по осъзнати решения!
ПС: Благодаря ти, че те има!
С любов:
Йоанна
Количка
There are no products in the cart!
0