Присъедини се към нашата Viber общност

Плащане на закупени стоки и услуги

При плащане в брой на поръчаните стоки и услуги, потребителят се задължава да депозира в момента на доставката на krassiangelova.com или на неговият представител извършващ доставката, пълната стойност на доставяната поръчка. В случай, че в четиринадесет дневен срок от датата на доставка, потребителят се откаже частично или изцяло от закупените стоки, ГЛОБУЛ КВАНТОВ БИЗНЕС ЕООД се задължава да възстанови частично или изцяло депозираната сума. В случай, че потребителят не се откаже от закупените стоки или услугиГЛОБУЛ КВАНТОВ БИЗНЕС ЕООД автоматично приема направения депозит като плащане на поръчаните стоки или услуги.­

Всички посочени на сайта цени са в български лева с включен ДДС.

Начини за плащане

1. ППП / пощенски паричен превод/

Заплащането на дължимата цена на стоката, разходите по доставката и наложеният платеж, става при получаването й от клиента, поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока. В тези случаи си запазваме правото да потвърдим поръчката по телефон, преди да я изпратим. Ако сте дали некоректен номер или не успеем да се свържем с Вас, поръчката Ви може да не бъде удовлетворена.

2. Банков превод

Заплащането на дължимата цена на стоката и разходите по доставката от клиента или от трето лице от негово име, става предварително по банков път. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на сумата – стойност на стоката и стойност на куриерската услуга. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера.

Банкова сметка към Уникредит Булбанк BG39UNCR70001524084902
Име на фирмата: ГЛОБУЛ КВАНТОВ БИЗНЕС ЕООД
Основание – вписвате заявената услуга

3. Плащане с кредитнa/дебитнa картa – VISA, Maestro, MasterCard

4.Плащане на вноски с Unicredt Consumer financing и TBI Bank

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0