Присъедини се към нашата Viber общност

Пакетна Оферта
"Квантов скок"

Пакетна оферта - квантов скок

Създай своята първа програма бестселър

Вече си научил много. Положи усилия. Натрупа знания. Имаш мечти.

СТАРТ НА ПРОГРАМАТА 14.03.2022 Г.

КВАНТОВ СКОК В ПРОДАЖБИТЕ

Готов ли си за своя собствен квантов скок в продажбите? Нека да започваме!

СТАРТ НА ПРОГРАМАТА 23.03.2022 Г.

Как да бъдеш харизматичен и въздействащ говорител?

 Способността да се въздейства върху аудиторията, да се предизвикват чувства и да се предават емоции чрез словесната изява обаче е много повече от това да се обменя информация.

СТАРТ НА МАСТЪР КЛАСА 29.03.2022 Г. ОТ 19 Ч.

Спести 747 лв

1044 лв.

вземи сега за 297 лв.

Създай своята първа програма бестселър

Вече си научил много. Положи усилия. Натрупа знания. Имаш мечти. Всеки има втора природа, която чака да бъде разкрита. Време е ученикът да стане учител и сам да създаде своя печеливш продукт, чрез който да достигне до своя идеален клиент. С тази ексклузивна програма и с моя помощ ще имаш възможност да превърнеш всичките си знания и умения в ясна методология за реализиране на най-смелите си проекти.

Как да бъдеш харизматичен и въздействащ говорител?

От древни времена хората общуват, използвайки словото. Способността да се въздейства върху аудиторията, да се предизвикват чувства и да се предават емоции чрез словесната изява обаче е много повече от това да се обменя информация. С навлизането и все по-широкото разпространение на новите технологии и начини на общуване нуждата от овладяване на умението да се въздейства чрез произнесеното, а не само чрез написаното слово става още по-голяма. В днешно време това се отнася за все повече области от обществения живот, което от своя страна изисква подготовката на силни и въздействащи оратори и лидери, способни да увличат и да провокират в публични изяви своите аудитории и последователи.

Квантов скок в продажбите

Колко добре умееш да продаваш? Тази страхотна идея, която имаш. Този чудесен продукт, който предлагаш. Тази услуга, която знаеш, че няма аналог. Влагаш най-доброто от себе си и знаеш, че има какво да дадеш на своите клиенти и последователи. Какво обаче ти липсва? Не можеш да убедиш хората да повярват в твоя продукт? Не умееш да продаваш, не знаеш как да ги накараш да поискат това, което предлагаш? Е, дошъл си на правилното място! Изкуството да продаваш се усвоява с много работа и изисква различни умения. Има и редица „тайни“ в продажбите, които малко хора познават. Мисията ми е да те запозная с всички тънкости, които ще те направят по-уверен в продажбите и ще ти позволят да въздействащ на всеки човек срещу себе си. В обучението ми ще работим върху психология, меки умения, находчивост, креативност и всичко останало, с което успешните хора разполагат, за да продават идеи, продукти и услуги за милиони. Готов ли си за своя собствен квантов скок в продажбите? Нека да започваме!

Коя е Краси Ангелова?

Моята мисия е да споделям с Вас опита и знанията, които съм натрупала по пътя.

От 2004 г. съм създател и собственик на голям и успешен бизнес за домакински електроуреди „TechnoArena“, който управляваме в хармонично партньорство със съпруга ми. Разполагаме с онлайн магазин, верига от осем физически магазина, както и с дистрибуционна мрежа в цялата страна. Вече 18 години ръководим отдадено екип от 40 човека.

Пътят към успешния бизнес е трънлив и крие много подводни камъни. От позицията, която заемам в момента, поглеждам назад и с гордост си казвам „Браво, момиче! Ти успя!“, но какво всъщност е успехът и в какво се измерва?

Социализирай бизнеса си, докато откриваш себе си?

Звучи ти абстрактно, а всъщност е напълно практически ориентиран клуб за бизнес и развитие.

Разгледай всичките ми програми

БИЗНЕС. ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ. БОГАТСТВО. МЕЧТИ, ПРЕВЪРНАТИ В РЕАЛНОСТ. УМЕНИЕ ЗА БЛАГОДАРНОСТ.

Давам ти всичко това, което ще ти помогне да поемеш по пътя на мечтите и изобилието, да постигнеш всяка своя цел и да взимаш повече от живота.

Дневник на Благодарността

Дневникът на Благодарността е предназначен за всеки, който иска да подобри живота си и да преобрази ежедневието си. Ако се намирате на кръстопът и се колебаете как да продължите напред, този дневник е именно за Вас!

Сътворих го за всеки един, който се е докоснал до това възвишено чувство на Благодарността, и иска да плува в океана на радостта, блаженството и изобилието,споделяйки със себе си за какво е благодарен всеки ден.

Книга “Пътят към мечтите”

Всичко е възможно, когато си позволим да мечтаем, действаме и желаем с цялото си сърце. Това е практическа книга – ръководство, което ще ви покаже другата страна на живота и на собственият ви потенциал.

Време е да започнете да действате и да превърнете вашите мечти и желания в цели, а след това – реалност. “Пътят към мечтите е за всеки, който вярва, че това е възможно”.

Моят подарък за теб

Имам и нещо специално за теб, което ще ти подаря, след като се абонираш, за да получаваш първи най-полезната информация от мен, както и ценни ресурси, които споделям само с най-лоялните си последователи.

Бисерка Вълчева

Краси, благодаря ти за чудесната коучинг сесия!
Имаш приятен, успокояващ глас и чрез въпросите, които ми зададе получих яснота, че решението да действам зависи единствено от мен. Дотогава все търсех потвърждение и подкрепа извън себе си. Разбрах, че е важен фокуса в целта, която си поставям. И така, доверявайки се на възможностите, които получавам всеки ден, мога да намеря начини как да реализирам целта си с лекота.
Сещам се за мисълта “Когато ученикът е готов, учителя се появява” и в този контекст сесията с теб се появи в точния момент в моя живот!
Благодаря ти от сърце! 🌞

Юли Тонкин

Опитът на Краси показва, че най-добрият пример е личният!

Количка
There are no products in the cart!
0

Присъедини се към нашата

VIBER общност