Парични потоци

Парите не са всичко, но в днешния свят определено са жизнено необходими, за да живееш удовлетворяващо и да имаш възможност да се развиваш.

С толкова нетърпение очаквам да ви заведа на това пътешествие към вашите парични потоци. Ще постигнем нещо уникално заедно. Знам, че имате огромни финансови цели и съм тук, за да ви подкрепя, за да ги постигнете. За да превърнете наистина годишния си доход в месечен доход, независимо дали търсите около два, три, пет или десет пъти повече през следващите 12 месеца е абсолютно възможно за вас и вие ще се настроите така, че да можете наистина да го постигнете. Вашите финансови цели от 5, 6 цифрени суми стартират с решението ви да ги получите, чрез промяна на определени вътрешни и външни състояни, които ще научите в програмата.

Парите не са всичко, но в днешния свят определено са жизнено необходими, за да живееш удовлетворяващо и да имаш възможност да се развиваш!

В програмата „Парични потоци“, която създадох за Вас, в рамките на само 14 дни /21 дни ще имате възможност буквално да счупите оковите на материалното си статукво и да получите нов финансов поток, съчетан с неповторимото усещане за изобилие.

Ако поне в 3 от изброените си се припознал, то само ти можеш да промениш това, нали ?

В тази програма ще получите:

✅9 видеа

✅9 шаблона за всеки модул

✅Мощна авторска медитация за привличане на финансово изобилие в живота ви!

3 ГРЕШКИ, КОИТО СПИРАТ РАСТЕЖА НА ДОХОДИТЕ.

1. Нямате постоянство.
Днес активно рекламирате, а утре ще бъдете мързеливи, няма бюджет, Меркурий е в грешен дом. Отнема месеци, за да се промените и можете да загубите клиенти и публика за няколко седмици. Достатъчно е да напуснат зрителното им поле и те вече са избрали друг.

2. Целевата ви аудитория не е дефинирана.
На кого продаваш? Какви са тези хора? Какви са техните хобита, какви са доходите им, какво искат и какво ги притеснява? Когато си отговорите на тези въпроси (поне), продажбите ще станат по-целенасочени. А това означава по-ефективни.

3. Нямате уникалност.
Това много уникално предложение за продажба, за което се говори толкова много. Но как да го намеря? Направете анализ на конкурентите и помислете какво ви прави различни!

Открийте своята уникалност и се приближете с една крачка по-близо до желания размер на доходите.

Програмата „Парични потоци“ ще отвори съзнанието Ви, за да премахнете всички съществуващи парични ограничения в живота и да се насладите на богатство, изобилие и просперитет, каквито отдавна заслужавате.
Насладете се на резултата без да губите повече време!

 

В тази програма ще получите:

✅9 видеа

✅9 шаблона за всеки модул

✅Мощна авторска медитация за привличане на финансово изобилие в живота ви!

Коя е Краси Ангелова?

Моята мисия е да споделям с Вас опита и знанията, които съм натрупала по пътя.

От 2004 г. съм създател и собственик на голям и успешен бизнес за домакински електроуреди „TechnoArena“, който управляваме в хармонично партньорство със съпруга ми. Разполагаме с онлайн магазин, верига от осем физически магазина, както и с дистрибуционна мрежа в цялата страна. Вече 18 години ръководим отдадено екип от 40 човека.

Пътят към успешния бизнес е трънлив и крие много подводни камъни. От позицията, която заемам в момента, поглеждам назад и с гордост си казвам „Браво, момиче! Ти успя!“, но какво всъщност е успехът и в какво се измерва?

Две седмици ще работим заедно върху личните Ви парични блокажи и след изтичането им сами ще имате възможност да се убедите в ефекта от програмата.

Бързо и лесно изтичащите между пръстите Ви пари, постоянната нужда от още малко, невъзможността да прекъснете порочния цикъл на финансов недостиг – всички те ще бъдат мит.

Програмата „Парични блокажи“ ще отвори съзнанието Ви, за да премахнете всички съществуващи парични ограничения в живота и да се насладите на богатство, изобилие и просперитет, каквито отдавна заслужавате.

Насладете се на резултата без да губите повече време.

ОТЗИВИ

На първо място Благодаря за програмата която си създала Краси, Благодаря на Бог, че ме срещна с тебе Краси в нета, и не на последно място си Благодаря на мен, че се записах и преминах през това вълшебство. Краси ти си родена за това да ни поднасяш материала по един вълшебен начин, хем да е разбираемо, хем да е забавно и в същото време да е много полезно. Благодаря ти Краси, че ни даде доста информация, Благодаря ти за труда който си положила за нас. Ти си не само красива и чаровна отвънка, но и отвътре. Обета за материализация е уникален, докато го чета ме облива една топлина и се чувствам спокойна и заредена с енергия. За медитацията не ми идват толкова силни думи за да я опиша, може би вълшебна даже са по- силни чувствата които изпитвам за да я опиша. За този период откакто я правя взе да ми се нарежда пъзела парченце по парченце, информацията ми се дава по малко за да мога хем да я осмисля хем да и се насладя. С нея получих доста ценна информация за живота във всички сфери. Сигурна съм, че ще получавам още много информация. От програмата като цяло за сега за парите усещам,че започнах да мисля различно от преди в смисъл, че моите ограничаващи вярвания вече не се отнасят за мен. Това е което съм постигнала до сега, за ме и това е доста. Както Краси казва, за да постигна финансова свобода трябва време и аз си го давам. Благодаря, Благодаря, БлагодаряПрепоръчвам напълно за всеки, които иска да надгражда, да се развива и да постига целите си. Чрез писмените материали ние разбрахме своите грешни убеждения и работихме върху тях. Това обучение и всяко друго е просто безценно. Краси е невероятен спецалист, който дава смисъл, знания и умения. Тя вдъхва живот във всичко. Раздава се напълно и притежава невероятни качества и харизма. Екипът й е страхотен! Благодаря от сърце!💕
Нина Цонева
Програмата “Парични потоци” е новаторска, иновативна и много интересна. В нея са съчетани различни подходи и методологии за поднасяне на информацията с лекота и разбиране - видеа, практически упражнения и невероятна професионална медитация. Информацията е много стойностна и чрез различни техники можем веднага да ги прилагаме в живота. След програмата съзнанието ни е насочено към успеха, просперитета и изобилието. Всички знания в нея могат да бъдат използвани и в други сфери за постигане на различни цели. Концепцията на програмата е много различна и невероятен способ да промениш нагласата и мирогледа си. Препоръчвам напълно за всеки, които иска да надгражда, да се развива и да постига целите си. Чрез писмените материали ние разбрахме своите грешни убеждения и работихме върху тях. Това обучение и всяко друго е просто безценно. Краси е невероятен спецалист, който дава смисъл, знания и умения. Тя вдъхва живот във всичко. Раздава се напълно и притежава невероятни качества и харизма. Екипът й е страхотен! Благодаря от сърце!💕
Анелия Поибренска
Благодаря ти Краси Ангелова за много полезната експертиза в програмата Парични потоци! Най-вече ти благодаря за незаменимото усещане, което ти пося и то расте в мен за увереност, борбеност, доверие и принадлежност към способностите в мен самата. Несломимия дух, действието, вярата и любовта към това което всеки от нас прави, видях във всеки модул, който ти представи. Краси, старта ми в твоята Академия с програмата Парични потоци за мен е летящ и от това имах нужда отдавна! Препоръчвам горещо на всеки един който иска не само да расте в бизнеса, но и да лети като вътрешно усещане за правилната посока на душата си! Синхрона между любовта и отдадеността на това което работим са двигателите които движат нашия успех в бизнеса. А за моя, мога да кажа че на него гледам като на мисия -затварям очи и се раздавам на всяка моя клиентка. Ти ми показа и това Краси Ангелова, за което ти благодаря от сърце!❤️
Емилия Георгиева

Емилия Георгиева

Благодаря ти Краси Ангелова за много полезната експертиза в програмата Парични потоци! Най-вече ти благодаря за незаменимото усещане, което ти пося и то расте в мен за увереност, борбеност, доверие и принадлежност към способностите в мен самата. Несломимия дух, действието, вярата и любовта към това което всеки от нас прави, видях във всеки модул, който ти представи. Краси, старта ми в твоята Академия с програмата Парични потоци за мен е летящ и от това имах нужда отдавна! Препоръчвам горещо на всеки един който иска не само да расте в бизнеса, но и да лети като вътрешно усещане за правилната посока на душата си! Синхрона между любовта и отдадеността на това което работим са двигателите които движат нашия успех в бизнеса. А за моя, мога да кажа че на него гледам като на мисия -затварям очи и се раздавам на всяка моя клиентка. Ти ми показа и това Краси Ангелова, за което ти благодаря от сърце!❤️🌹

Глория Масларска

Краси, за “ Парични потоци” мога да кажа, че е изключително полезно като информация и по много интересен, достъпен и увлекателен начин поднесено. Искам да напиша специален отзив обаче за “ Краси Ангелова” – Ти си “ човек” на първо място, който дава всичко от себе си да помогне и да покаже на другите различната гледна точка как всичко може да бъде постигнато, стига човек да се осмели да го поиска и да повярва в себе си. Ти си едновременно голям мечтател и реалист, незнам как го постигаш, но си примера, че и това може да се случи. Благодаря ти от сърце! ❤️

Разгледай всичките ми програми

БИЗНЕС. ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ. БОГАТСТВО. МЕЧТИ, ПРЕВЪРНАТИ В РЕАЛНОСТ. УМЕНИЕ ЗА БЛАГОДАРНОСТ.

Давам ти всичко това, което ще ти помогне да поемеш по пътя на мечтите и изобилието, да постигнеш всяка своя цел и да взимаш повече от живота.

Дневник на Благодарността

Дневникът на Благодарността е предназначен за всеки, който иска да подобри живота си и да преобрази ежедневието си. Ако се намирате на кръстопът и се колебаете как да продължите напред, този дневник е именно за Вас!

Сътворих го за всеки един, който се е докоснал до това възвишено чувство на Благодарността, и иска да плува в океана на радостта, блаженството и изобилието,споделяйки със себе си за какво е благодарен всеки ден.

Книга “Пътят към мечтите”

Всичко е възможно, когато си позволим да мечтаем, действаме и желаем с цялото си сърце. Това е практическа книга – ръководство, което ще ви покаже другата страна на живота и на собственият ви потенциал.

Време е да започнете да действате и да превърнете вашите мечти и желания в цели, а след това – реалност. “Пътят към мечтите е за всеки, който вярва, че това е възможно”.

Книга "промяната"

Кой е най-красивия път? Ще ти кажа – Пътят на ПРОМЯНАТА.
Това да избереш себе си и да загърбиш всичко, което не ти служи. Избери да се разглобиш и да се сглобиш като пъзел по начина по, който душата ти крещи отвътре. Последвай повика на сърцето си и превърни всеки миг в празник.
Няма ли да е прекрасно, ако пренапишеш живота си?
Да стигнеш до момента, когато се върнеш назад и единственото нещо, което изпитваш е БЛАГОДАРНОСТ и истинско удовлетворение от стъпките, които си позволи да предприемеш?
Да си кажеш “ благодаря,че минах през тези събития, защото сега избрах най-важния човек СЕБЕ си и най-вдъхновяващия начин през, който да го направя, а именно осъзнатата ПРОМЯНАТА.

Количка
There are no products in the cart!
0

Вземи новата ми книга БЕЗПЛАТНО “КАК ДА ОПРЕДЕЛИМ СВОИТЕ ЦЕЛИ”

и се регистрирай, за да получаваш най-новите и актуални новини!