Присъедини се към нашата Viber общност

Ивелина Колева - Здравен консултант

Здравейте казвам се Ивелина Колева майка на дъщеря,семейна.От както бях на шест години започнах да обръщам внимание на храната, защото тогава имах хепатит В.

За мое щастие това промени начина ми на хранене,прием на вода, упражнения на физическо и ментално ниво.

Магдалена Богданова - Тета терапевт

Казвам се Магдалена Богданова. По образование съм изучавала българска филология в СУ, но най- голямата ми страст е личностното развитие.Вече 7-ма година се занимавам активно с личностно развитие и езотерика като последните 2 години, вече и професионално.Била съм на обучения, както в България, така и в чужбина.

Румяна Димитрова - Имидж Консултант

Животът на Румяна Димитрова беше в черно и бялата гама до преди да реши да последва детската си мечта да бъде имидж консултант. Като дете времето и дните отминаваха , докато обличаше, шиеше и плетеше дрехи на куклите.

Даниела Кръстева - Астролог

Казвам се Даниела Кръстева и определям себе си като приключенец и експериментатор. Човек с всестранни интереси.

По образование съм икономист, но никога не съм работила по специалността си. 

През 2017 г. започнах да се занимавам с Астрология- първо като хоби, а след това и професионално. Мой ментор и учител е Оксана Хорват Станчева.

Цветелина Панчева - Кариерен ментор

Цветелина е с 16 годишен корпоративен опит, от който 13 години с сферата на човешките ресурси и по-конкретно тя е ТОП експерт в подбора на персонал и развитието на кадри.

Казвам се Силвия Василева. Аз съм нумеролог, треньор по личностно развитие и треньор по мандала-танц. Определям себе си като мечтател и вдъхновител.

Количка
There are no products in the cart!
0