Присъедини се към нашата Viber общност

Пътят на промяната II

Красива, весела, щастлива, С усмивка грееща – различна. Обичам да съм малко неприлична, Но вярна винаги, на моята Душа!

Когато вдъхновявам, съм във вихъра! Обичам да помагам, да правя чудеса! Когато съм пред камера, различна съм, Тогава черпя знания, от извора на Вечноста!

 

Такава съм, различна, истинска, обичана, Защото тук Душата ми дойде със мисия! Родена съм да служа, да давам светлина. Родена съм да бъда, голяма светеща звезда!

 

Ела със мен в “Пътят на промяната” Ела и довери се на твоята Душа. Повярвай в себе си, тръгни по пътя на промяната, Със Краси Ангелова ще сътворите чудеса!

 

Елена Кларк/13.09.2022г

Още ли страховете ръководят живота ти?

Напълно осъзнаваш, че имаш вътрешни спирачки и не търсиш техните причинители. Оставяш се на страха и всеки ден отлагаш да направиш крачката, защото знаеш, че това изисква времеви ресурс и излизане от зоната на комфорт.

Страх от обвързване, страх от смяна на партньора, страх от търсене на нова работа, страх от нова обстановка, от това да покажеш личните си качества… Тези страхове могат да се изразяват във всеки един аспект, важното е да ги уловим и въпреки тях да направим крачката към това, което ще ни направи пълноценни и щастливи.

Още ли потискаш вътрешното си усещане?

Знаеш, че едно малко гласче се опитва да каже какво иска и как се чувства, но ти често го игнорираш, защото ТРЯБВА нещата да се случват по определен калъп и така, както другите очакват от теб. Например, искаш да рисуваш, но си учил счетоводство, нещо далеч от изкуството, а твоето семейство не приема хобито ти, защото смята, че е загуба на време или му отделяш твърде много време.

Още ли живееш в миналото?

Миналото си е минало, то е там и ще си остане там. Благодари му и продължавай напред. Колкото повече мислиш за минали хора и ситуации, толкова повече губиш ценната си енергия и вътрешен ресурс, не живееш тук и сега, а в емоции, които не съществуват. Това често предизвиква тъга, създава несъществуващи проблеми, води до негативно усещане, а в последствие до депресивни състояния.

Не позволявай на миналото да те управлява, просто погледни красивото небе, погледни се в огледалото и виж всичко, което е тук и сега.

Още ли обвиняваш обстоятелствата?

На това му се казва липса на отговорност. Оглеждаме се и обвиняваме за несгодите родителите си, държавата, бившите си, обстоятелствата, зимата, времето, мястото. Време е да разберем, че това е една илюзия.

За всичко, което е тук и сега има само един отговорник. Погледнете го в огледалото. Поздравете го и се разберете с него как искате да продължавате от тук насетне.

Още ли търсиш извън своето вътрешно АЗ?

Търсим отговори извън себе си, а така няма шанс да бъдат намерени– търсене на съвети от близки и познати, разговори до безкрай, а накрая отново оставаме сами и дори по-объркани. Разсъждаваме върху едно и също, вместо да излезем от ума си и да се посветим на дълбока практика или действие, която ще ни свърже с нашето вътрешно АЗ – точно там се крият отговорите.

ЕДИНИЧЕН БИЛЕТ

ЛВ. 288
  • 3 МЕДИТАЦИИ
  • 19 ДНИ С 14 ТЕМИ
  • 2 МАСТЪРМАЙНДА

Успешната личност винаги разполага със следното:

288 лв.

Сега ще си кажете „Де да беше толкова лесно?!“

Всъщност е безкрайно просто и лесно, приятели. Нужно е само желание от ваша страна, леко побутване в правилната посока от моя страна и упоритост в усвояването на новите навици, които ще променят живота ви.

Написах цяла книга по темата за всеки един от вас, който се съмнява в себе си и в успеха. Тъй като се оказа изключително полезна и харесвана, реших да направя и специална програма. 

Ще транформирате цялото си вътрешно и външно състояние, в които вървим заедно по пътя към промяната, а тя в крайна сметка винаги ни извежда и на пътя на успеха.

3 Медитации

-Медитация за справяне със стрес и тревожност

-Медитация за увереност в себе си

-Медитация пускане на контрола

ЕДИНИЧЕН БИЛЕТ

ЛВ. 288
  • 3 МЕДИТАЦИИ
  • 19 ДНИ С 14 ТЕМИ
  • 2 МАСТЪРМАЙНДА

288 лв.

Коя е Краси Ангелова?

Краси е трансформационен коуч, вдъхновяващ ментор , писател, пътешественик и мечтателка. През нейните програми са преминали над 5 хил. човека. Променила е съдбата и живота на стотици хиляди хора. Неината мисия е да споделя с Вас опита и знанията, които е натрупала по пътя.

Краси е създател и собственик на голям и успешен бизнес за домакински електроуреди „TechnoArena“, който управлява в хармонично партньорство със съпруга си. Разполага с онлайн магазин, верига от осем физически магазина, както и с дистрибуционна мрежа в цялата страна. Вече 18 години ръководи отдадено екип от 40 човека.

И все пак тя осъзнава, че успешния бизнес върви с вътрешна промяна и трансформация на човека като личност.

Пътят към успешния бизнес е трънлив и крие много подводни камъни. От позицията, която заема в момента, поглежда назад и с гордост си казва „Браво, момиче! Ти успя!“, но какво всъщност е успехът и в какво се измерва?

Краси е автор на три книги „Пътят към мечтите“ и „Дневник на благодарността“ и “Пътят на промяната”. Те са нейното лично послание към всички Вас!

Отдадена на мисията, че всеки човек може да промени живота си и да изживее пълноценно най-смелите си мечти, стъпка по стъпка, създава и своите авторски обучителни програми!

Относно резултатите – мисля, че е ясно към какво се стремим, а практиката ми показва, че с общи усилия – винаги го постигаме!

Разгледай всичките ми програми

БИЗНЕС. ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ. БОГАТСТВО. МЕЧТИ, ПРЕВЪРНАТИ В РЕАЛНОСТ. УМЕНИЕ ЗА БЛАГОДАРНОСТ.

Давам ти всичко това, което ще ти помогне да поемеш по пътя на мечтите и изобилието, да постигнеш всяка своя цел и да взимаш повече от живота.

288 лв.

ЕДИНИЧЕН БИЛЕТ

ЛВ. 288
  • 3 МЕДИТАЦИИ
  • 19 ДНИ С 14 ТЕМИ
  • 2 МАСТЪРМАЙНДА
Краси, Благодаря за възможността да бъда част от тази програма.Чрез нея осъзнах какво искам да постигна, какво ме спира и какво трябва да променя в себе си.
Нели
Благодаря ,Краси за уникалната програма! Тази програма промени мисленето ми и беше много вдъхновяваща и полезна!
Мария
Аз съм готова и изпълнена с желание за промяната, която желая. БлагоДаря! БлагоДаря! БлагоДаря!
Зорница
Трансформирах много неща в себе си, изхвърлих много ненужни, ограничаващи и безполезни нещица. Много неща знаех, но самата енергия и подкрепа на всеки един от групата (дори и не активен) е много зареждаща и действа като тласък към по- добър житейски път, за който ние сме готови да продължим. - Аз това го знам, но правя ли го? Това е въпросът с който аз започнах, това предизвикателство. Завършвам предизвикателството с Благодарност към всички Вас приятели , чувствам се пречистена и заредена с нови сили, много отговори които да превърна в действия и не на последно място Въпросът : - Как мога да променя това, така че да ми е приятно и да ми хареса.
Ива
БлагоДаря за полезната информация, интересните задания и предизвикателства, които ми помогнаха да осъзная на какво ниво на развитие съм сега и какво още трябва да постигна.
Оля
БлагоДаря на себе си, че впуснах в това предизвикателство! БлагоДаря, че бяхте до мен и с мен! Вгледах се, Подредих се, Повярвах си, Тръгнах! Животът е прекрасен - Да му се наслаждаваме всеки ден! ОБИЧАМ ВИ!
Валентина
Благодаря на Краси, че се раздаде, както винаги! Благодаря на целия екип на Краси Ангелова! Благодаря и на вас, слънчеви и прекрасни момичета, за споделеността и отдадеността в това пътуване! Благодаря на Мария, че е толкова истинска! Благодаря на Албена, че я има и се срещнахме! Промянята за мен продължава, готова съм и съм изпълнена с желание! Заслужавам и получавам най-доброто! БлагоДаря ❤
Петя

Количка
There are no products in the cart!
0