Присъедини се към нашата Viber общност

ОНЛАЙН ПРОГРАМА

“Пътят към богатството”

Eфективни стратегии за увеличаване на доходите


КУПИ

Знам защо си тук…

Тук си, защото ти е омръзнало да се лишаваш от едно нещо за сметка на друго.

⚫Омръзнало ти е да пестиш.

⚫Да вземаш на заем до заплата и да се чувстваш зле от това.

А може би си тук, защото искаш повече – повече пари, повече възможности, повече от любимите неща…

Искаш и знаеш, че заслужаваш, но нямаш идея как и откъде да започнеш.

А помощ не идва отникъде и трябва постоянно да се бориш за онова, което желаеш.

Изморително, нали…?

Нека ти разкрия нещо: преди години самата аз бях в твоето положение.Тогава вярвах и знаех, че има начин да се преборя и да изляза от този порочен кръг веднъж завинаги, но все нещо не ми достигаше.

Наложи ми се да изчета десетки книги… Да посетя десетки семинари за финанси и личен успех, докато открия тайните на парите и благополучието. И щом започнах да ги прилагам, резултатите не закъсняха.

Пред мен започнаха да се откриват нови и нови възможности: за работа, за бизнес, за допълнителни доходи и успех. В първите няколко месеца успях да удвоя приходите си, да изплатя всички заеми и да постигна онзи стандарт, за който отдавна мечтаех.

И днес – след години упорита работа и усъвършенстване – печеля повече, отколкото съм предполагала и смело сбъдвам всяка моя мечта.

Сега искам да науча и теб: на тайните на парите, богатството и изобилието. Искам, защото даването ме прави щастлива. Защото виждам смисъл в успеха. Защото да имаш, означава да си щастлив.

Затова не се колебай и се запиши за ПЪТЯТ КЪМ БОГАТСТВОТО още днес!

Мечтите и възможностите са там и те очакват. Само трябва да направиш първата крачка.


КУПИ

Програмата включва:

Базов пакет

Модул : 1 Стратегия на богатството – Какво всъщност са парите: как да ги изкараме, задържаме и управляваме. Какво е богатството и какви са тайните за придобиването му.

Модул 2: Препрограмиране / Създаване на нова реалност – Лесни и ефективни техники за препрограмиране на нашата собствена реалност и създаване на нови възможности.

Модул 3: Парични блокажи – Погрешни убеждения за парите и как да се справим с тях. Как да настроим мозъка ни да работи за нас и как да развием милионерско мислене. Защото както богатството, така и бедността са плод само и единствено на нашия ум.

Модул 4: Финансова свобода – Как да се отървем от финансовите проблеми и тревожността около парите веднъж завинаги. Как да постигнем финансова свобода и да разполагаме с толкова, колкото желаем.

Модул 5: Алхимия на сянката –Сянката ти се крие в реакциите ти към всекидневни ситуации и други хора. То е в хора, които са те объркали, разстроили са те, наранили са те, раздразнили са те. Сянка… дълбоко скрита част от нас, която не искаме да гледаме, но в същото време тя влияе на всяко наше действие и решение във финансов аспект.

Модул 6: Интуиция – Развиване на интуиция за пари и откриване на потенциални възможности. Култивиране на нюх за бизнес, успех и просперитет.

Модул 7: Благодарност на парите/Аригато на парите – Чувството на благодарност за парите, които сте платили, ви гарантира, че ще получите още. Благодарността е като магнитна златна нишка, закачена за парите ви, така че когато давате пари, те винаги се връщат към вас, понякога в същото количество, понякога десетократно, понякога стократно.

Модул 8: Енергията на богатството – И богатството, и бедността имат своя особена енергия, разбира се различна по природа. По какво се различават? Може ли бедният човек да започне да излъчва енергия на богатство? На това не ни учат в училище, в институциите, на работа.

✔ 1 медитация за създаване на ново финансово ниво


КУПИ

Коя съм аз?

Аз съм Краси Ангелова – пътешественик, мечтател, автор на книги, бизнесдама и йога ентусиаст. Голямата ми мечта е да посетя Япония. Досега съм била в Мексико, Англия, Дубай, Испания и още няколко любими държави. Носител съм на наградата Бизнес жена на годината за 2021 г. и това е една от моите малки гордости. Другата е Техноарена – бизнесът, който заедно с моя съпруг развиваме през последните 20 години. За това време успяхме да наложим марката като един от водещите вносители на техника както на българския, така и на международния пазар. Сега с радост споделям всичко, което съм научила за бизнеса, продажбите, рекламата и финансите, защото вярвам, че всичко е постижимо. Довери ми се!

Сигурно се питаш… ?

Аз нямам собствен бизнес, нито инвестиции или наследство. Ще проработи ли за мен?

Абсолютно и категорично – ДА! Стратегиите и техниките в тази програма са универсални и работят за всеки, без значение нивото на доходи и развитие.

С колко ще увелича доходите си?

Добрата новина е, че наистина няма ограничение и всичко зависи само и единствено от теб. Лошата е, че след като постигнеш желания стандарт, ще се чудиш „защо не знаех всичко това по-рано.“

Не вярвам в подобни стратегии и магически ритуали. Как ще ме убедиш, че това работи?

Работи за мен, работи и за всички останали, които са минали програмата. И, да, магическите ритуали нямат място тук, защото стратегиите и техниките са изцяло практически, а резултатът от тях – ясен и категоричен.

Какво ще се случи в края на програмата?

Ще имаш нов – по-амбициозен и по-мащабен поглед върху парите, богатството и финансовите граници. С лекота ще откриваш нови възможности, ще създаваш такива и управляваш парите си в посоката, в която искаш да се движат.


КУПИ

ОТЗИВИShopping cart0
There are no products in the cart!
0