Присъедини се към нашата Viber общност

Рубрика в MADAMSKO

Възможно ли е една жена да съчетава успешно всички свои житейски роли?

Какво е необходимо една жена да прави, за да е успешна във всички роли на живота си. При мен идват повече жени, може би защото припознават себе си. Аз се научих успешно да съчетавам няколко роли като жена, съпруга, майка на три деца, предприемач с много успешни бизнеси. Насочвам вниманието си в работата си като ментор към жени, защото мога да им бъда много полезна.

Защо има хора, които не постигат това, което искат ?

Кое ги спира? Кое е нещото, което един успешен човек прави? Краси Ангелова е ментор и автор на три книги „Пътят към мечтите“, „Дневник на благодарността“ и “Промяната”. В своите книги тя е водена от убеждението, че човек може много повече, отколкото предполага. Краси Ангелова води своя авторска аудио рубрика в подкаста на MADAMSKO.

Силата на жените в бизнеса – ясна визия

За да постигнем баланс между личния си живот, мироглед и ролята ни на лидери, минаваме през трансформация по своя път – аудио рубрика В днешния епизод от рубриката “Женското лидерство и балансът в живота” ще засегнем въпроси свързани със същността на баланса в живота и как можем да го постигнем. Какво е женско лидерство и как да го прилагаме успешно в живота си?

Кои са причините за успеха и неуспеха?

Кое е това, което прави хората успешни и как да балансирате между успеха бизнеса, семейството, личното свободно време? Успехът не е просто работа, това е начин на живот балансиран чрез щастието, радостта и подкрепата на близките ти хора. В този епизод ще засегна темата за това защо има хора, които не постигат това, което искат. Кое ги спира? Кое е нещото, което един успешен човек прави? Сигурна съм че всеки един от вас е запознат с поне един успял човек и се възхищава на него, но зад успеха му стоят действия, план, стратегия, постоянство.

Количка
There are no products in the cart!
0