Присъедини се към нашата Viber общност

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Румяна Димитрова - Имидж Консултант

Животът на Румяна Димитрова беше в черно и бялата гама до преди да реши да последва детската си мечта да бъде имидж консултант. Като дете времето и дните отминаваха , докато обличаше, шиеше и плетеше дрехи на куклите. Когато порасна реши да изучава икономическите науки, които ѝ помогнаха да развие своето бизнес и предприемаческо мислене. Осъзнава, че позициите, които заема и работите, не я удовлетворят и не я правят щастлива. В един прекрасен момент взема решение, че иска да се свързва и служи на другите като последва порива на сърцето си да бъде имидж консултант. Така се появи и брандът, който развива Help Mе Dress. Стъпка по стъпка водена от стремеж за развие преминава през различни обучения за личностно развитие. Да подкрепя дамите да преоткриват цветовете, автентичния си стил да бъдат уверени, красиви да има блясък в очите и дрехите им да бъдат съчетани с вкус е нейно призвание и мисия.

Обратна връзка

СТИЛНИ И ЛЮБИМИ ДРЕХИ В ГАРДЕРОБА

Включени са консултациите Моите цветове, Моят стил и Разчисти гардероба Купуване на нови дрехи, обувки, аксесоари, които да отговорят на новия имидж 24/7 имидж консултант на разположение в продължение на 3 месеца след като сме преминали през стъпките.

 1199 ЛВ

РАЗЧИСТИ ГАРДЕРОБА Включени са консултациите Моите цветове и Моят стил 4-5 часа преглеждане на дрехите и тяхното разпределяне по категории за “Не” “Остават” “За подаряване” “За ремонт” Подреждане и оставяне само на любими дрехи 

 

815 ЛВ

МОЯТ СТИЛ

Консултацията Моите цветове е включена Две срещи с времетраене по 1:30 часа Каква е твоят форма на лице, какви са подходящите прически, бижута, очила Каква е твоята, форма на тяло Пропорции на тялото Различни техники, с които да постигаш желания резултат Кои кройки на дрехите са подходящи за твоя силует Материи, контраст Как да изпозваш различните стилове в ежедневието си

585 ЛВ

МОИТЕ ЦВЕТОВЕ

 В продължение на 1:30 часa ще разгледаме презентация, специално за теб с твоите цветове за дрехи, обувки, бижута, коса, грим Различни техники как да ги съчетваш в облеклото Много примери от твоята цветова палитра Доживотен запис от срещата Презентация, която да използваш като основа, докато преоткриваш своите цветове Приложение за телефона, твоите цветове да са ти под ръка във всеки един момент.

236 ЛВ

ДИАГНОСТИКА НА ГАРДЕРОБА

В продължение на 1 час ще разгледаме наличните дрехи в гардероба, как могат да бъдат съчетани стилно и елегантно Ще получиш ценни съвети с какви цветове можеш да ги комбинираш хармонично С какви други дрехи да надградиш визията си.

 119 ЛВ

Количка
There are no products in the cart!
0