Седмицата започва доста добре с транзитираща Луна в Телец. Всеки месец тя прави обиколката си около астрологичното колело за 28 дни. Сега е ред на земна, топла и женска енергия. Именно в понеделник ще е възможно да погледнем към удоволствията в ежедневието ни, но около обяд все пак са възможни леки конфронтации с хората около нас.
Във вторник има две важни събития.
Първо Марс и Сатурн застават един до друг във Водолей, където се намират в момента. За едни не толкова добър аспект, за други ползотворен. Ако сте от хората, които живеят в хаос и неподредено ежедневие сега е възможно това да се промени и да се структурирате .По принцип това е мощен аспект, понякога разрушителен, водещ дори до физически травми. Сатурн отговаря за костна система и зъби, а Марс предизвиква проблеми в тези области. Може да има трудности и в приятелските връзки, както с интернет мрежата или политическите въпроси. Пазете се и при шофиране или пътуване с въздушен транспорт. Не бъдете груби и не наранявайте. От добрата страна погледнато сега е точен период за нещо, за което не сте имали смелост.
Омекотяване ще има и то ще се случи благодарение на Венера, която вече напуска Водолейската електрическа енергия и се приземява в Риби, а там след 10 дни ще я настигне Марс, за да продължат още малко заедно.
На фона на цялата Водолейска енергия в последно време, цялата нервност, която върви с този знак, сега сме се запътили към ефирността в нас, към ИН проявлението. Всъщност думата ИН произлиза от интуиция, каквато ще прелива от нас. Прехвърляме се рязко в свят на творчество, красота и вдъхновение. Има и негативна част- може да ни лъжат в любовните въпроси или ние самите да го правим. Възможно е и да се влюбим наивно и по детски, не преценили последиците на тази любов. Риби е мъглата, а Венера е връзките. Каквото и да става ще се чувстваме като част от цялото.
Сряда е красив ден. Управлява се от планетата Меркурий и точно в сряда Луната е в Близнак. Случайност, съвпадение или каквото и да е, няма значение. Ще сме изключително погълнати от разговорите. Ще бърборим и разказваме. Добър ден за подписване на договори.
Четвъртък Меркурий и Сатурн в хубав аспект. Може да се сключват сделки, да се организират пътувания. Помощ ще идва и от Марс в петък, тъй като следващата среща на Меркурий е точно с него. Възприемчива, точна и бърза мисъл, целенасоченост, логика, ораторство, лидерство. Тези качества ще се усилят. Така, че действайте през тези дни, точно сега може да привлечете куп съмишленици.
Краят на седмицата ще ни изненада отново с Меркурий( той е главното действащо лице тази седмица). Сега обаче в не добър аспект с Плутон. Възможни са манипулации, лъжи за пари, власт и задкулисни действия.

Каква ще бъде седмицата за всеки знак?

ОВЕН
Знаете, че е прекрасно време за доста от вас. Тези, които да бъдат внимателни за здравето си са родените в края на зодията. Възможни са високо кръвно, конфликти и проблеми. Останалите от зодията да използват новото си начало и да действат по бизнес въпросите си. В средата на седмицата е чудесно за това.

ТЕЛЕЦ
Понеделник е денят за финанси при вас. Следващите дни ви съветвам да релаксирате и да обърнете внимание на себе си. Може да изникнат проблеми с нервна система. А и сега по добре опитайте да си дадете почивка. Темата, важна за вас е здраве. Все пак Венера ще бъде в приятелска стихия и нещата ще завършат добре.

БЛИЗНАЦИ
Една добра седемдневка за Близнаци. Чакат ви изключителни срещи с приятели, може и такива, които не сте виждали отдавна. Ще прекарате време за развлечения и доста от хобитата ви. Някой мечти ще се сбъднат. Като цяло е подходящ период и за работа.

РАК
За вас ще е времето на връзка с шефове,авторитети и бащи. Доста от Раците ще имат тържества и ще създават дом. Особено петък и събота, когато Луната се движи във вашият знак е прекрасен период за семейство и род. Венера ще ви подари любов и мечти.

ЛЪВ
Лъвовете ще пътуват, по всяка вероятност зад граница. Напоследък и при вас не са Ок нещата, но тази седмица е добра за компании. Тези, които имат изпити или водят лекции ще са успешни. Към края на седмицата внимавайте за манипулации и за излизане наяве на тайни, които могат да бъдат доста неприятни.

ДЕВА
В понеделник ще пазарувате и разкрасявате. Така ви е писано. Следващите 2-3 дни бъдете по-внимателни с финансовите въпроси. Може да се наложи да взимате заеми или да се охарчите повече. Венера обаче ще ви възнагради с приятно изкарано време и дълбоки разговори.

ВЕЗНИ
Брачните въпроси ще имат развитие, ако не се е случвало напоследък. Сега в четвъртък и петък ще имате приятни моменти. Бизнесът ще върви в тези дни. Родените в края на зодията в неделя да внимават с половинките. Възможни са конфликти.

СКОРПИОН
Не дотам приятна седмица за вас предстои. По отношение на работа и кариера няма да вървят плавно нещата. По вероятни са спънки и непредвидени ситуации. Ще се наложи да бъдете гъвкави и да се приобщавате към нови неща. Стресът може да окаже влияние и да падне имунитета, но смятам, че вие имате способност за регенерация и ще се справите. А и Венера ще ви награди с любов.

СТРЕЛЕЦ
Любов, хобита и деца. Това са нещата на преден план. Очаква ви романтична среша, особено четвъртък и петък. Отдайте се на хоби и забавления. Опитайте да отложите работата, сега има други приоритети. Децата са едни от тях. Почивните дни са за това.

КОЗИРОГ
Доста ще се занимавате с имоти и въпроси свързани с корените ви. Ще ви вълнува семейството. Някой ще имат желания за строеж или ремонт, други за подобряване на офис обзавеждането. Венера ще дава рамо и с финансите, и с любовта.

ВОДОЛЕЙ
Средата на седмицата до петък ще имате нови компании, нови познанства и интересни разговори. Може да общувате и с братя и сестри повече сега. Пътешествия също не изключвам, както и преподаване или някаква издателска дейност.

РИБИ
Венера от вторник е при Вас. Продължавате да бъдете от късметлиите. Тази седмица имате за уреждане имотни въпроси или такива свързани с институции. Друга тема са финансите, но владетелката на парите този месец ще ви ги дава.

Автор: Даниела Кръстева