Седмична прогноза 11.04.-17.04.2022 г.

Отново ще се насладим на пъстра седмица. През нея две планети ще сменят знак и ще преживеем Пълнолуние във Везни.
Още в понеделник, Вестоносецът на боговете-Меркурий, се настанява в знак Телец, където ще остане до 30-ти април, когато смело ще влезе в неговата си обител. За тази бърза, хитра и ловка планета, знак Телец не е от най-добрите варианти от една страна. Представете си бърза мисъл в бавен знак. Знаем, че планетата проявява качествата на знака, в който попада. Е, сега ще имаме възможност да обмисляме. Меркурий е проводник и информатор, а Телец не харесва промени и различни неща. Хубавото е, че няма да влизаме в конфликти, ще преценяваме, ще правим проверка на действителността, а от тук следват и по-малко грешки. По пътя си ще се срещне с Уран и ще ни дари с революционни идеи и с интелект. Ще има динамичен аспект и със Сатурн, но това ще ни помогне да коригираме грешките си.
Вторни е много важен ден-Юпитер и Нептун в точен съвпад. Това се случва изключително рядко(на около 100 г.) и заслужава внимание. Тъй като и двете планети са в Риби, а това е и естественият им дом, считам, че ще проявят прекрасните си качества. Изключително подходящо време за терапия, молитва, йога, визуализация, музика, изкуство. Мисля, че ще има Ренесанс в тези сфери. Също и в медицината, очаква ни напредък там.
В сряда отново прекрасен аспект на Слънце и Сатурн. Може да използвате времето и да не стоите, а да действате. Успешни са тези, които го правят и са предприемчиви. Сатурн ще структурира фантазиите от предишния ден и ще даде рамка и визия как да подходим.
В петък Марс се потапя в Риби. Изключително неподходящо място за него, той иска екшън, а Риби могат да дадат почивка. Ами, ето , нали искаме баланс. Времето е чудесно за всички спортисти на водни спортове, медитации и будистки практики. Сега ще сме по грижовни и меки. Ще имаме релакс в спа център-това е Марс в Риби. Когато по пътя си се срещне с Юпитер и Нептун ще сме изключителни мечтатели и романтици. Ако сте мечтали да напишете книга с приказки-дерзайте. Подходящ период за личностно усъвършенстване и лична терапия.
В събота вечер е Пълнолуние във Везни. Знак на справедливост и отношения. Стартиралите събития в началото на този месец ще дадат плод. Това Пълнолуние ще осветли теми за брак и партньорства, за даване и получаване, за хармония и любов.

Каква ще бъде седмицата за всеки знак?

ОВЕН
Хубава и успешна седмица,Овни. Темите за връзка ще се вътрят през всички дни. Особено в събота. Като цяло може да направите бизнес съдружие, а също и да предложите( или на вас) брак. Използвайте срещата на Юпитер и Нептун за международен бизнес и връзки.

ТЕЛЕЦ
За рогатите Телци е урожай. Прекрасен период за спа, творчество и нови идеи. Може да помагате на доста хора сега. Мисля, че голяма част от вас ще пътешестват и ще откриват нови култури. Пада ви се, насладете се на почивката си.

БЛИЗНАЦИ
Вашите мечти започват да се сбъдват. Бавно, но славно ще печелите на ваша страна съмишленици и приятели. Бързо ще успявате да убедите опонентите си. Да внимават родените в трета декада с децата си. Възможни са настинки.

РАК
Може би е време да смените работата или да добавите някаква иновация към старата. Сега в тази седмица сте на върха на тези мисли и чуденки. При някой Раци се очертава смяна на жилище и работа със семейните корени. Чудесно време за констелации и творчество.

ЛЪВ
Възможни са законови размирици при вас. Юридически казуси ще запълнят времето ви. От друга страна е чудесно за личностно надграждане и курсове. Може да помислите по този въпрос. При някой Лъвове се очаква нови придобивки- кола, телефон.

ДЕВА
Девите е вероятно да се чувстват като изстискани. Малко повече енергия изразходвахте. Ресурсите ви са на привършване и е препоръчително да видите как да ги възстановите. Вие сте перфекционисти и обичате подреденост. Съветвам ви да обърнете внимание на себе си.

ВЕЗНИ
Някой Везни ще се оженят, други ще се разведат( зависи от аспектите в личната карта). Но тази седмица е успешна за работа, бизнес, нови проекти и романтика. Пълнолунието е при Вас, използвайте енергията му за действие. Не за обмисляне.

СКОРПИОН
Ще бъдете затрупани с работа. Но вие ще се справите чудесно. Юпитер и Нептун ще донесат късмет за вас в кариерните въпроси. Също и при здравословното състояние. Може да ви хрумне някоя фантазия, която да прерастне в реалност.

СТРЕЛЕЦ
Любов, любов и любов. Ще сте пълни с романтика. Много нови хрумвания ще се появят. Сега е време за креативност и инвестиране. Също в любовен план е възможно да срещнете сродна душа. Тези, които имат деца ще бъдат горди с тях.

КОЗИРОГ
От вас някой представители ще се занимават с наследства и обзавеждане. Смяна на интериор. Други ще решат да създадат семейство. Хубавото е, че сега е успешно време и за двете неща. Не изключвам и раждане.

ВОДОЛЕЙ
Пътувания ви очакват и социализация. Много връзки с нови приятели и общуване. Също ще подписвате договори. Някой Водолей ще се занимават с братя и сестри. Курсове също ще има.

РИБИ
Много големи късметлии сте, Риби. Юпитер и Нептун не са се срещали при вас от 100 г. Вземете всичко от тази седмица. Време за пари и имотни въпроси. Също за замеване на нов живот или идея.

Автор: Даниела Петрова