Седмична прогноза 14.03.-20.03.2022 г.

Една от важните седмици започваме. Важна, защото има Пълнолуние, а още по важна, защото предстои астрологичната Нова Година с раждането и преместването на Слънцето в Овен- началото на пролетното Равноденствие.
В понеделник и вторник ще се чувстваме царствено и величествено, но моят съвет е да пестите егоистичните думи, които ще се опитат да излязат. Луната застава срещу Марс, а след това срещу Венера. Възможни са разпри с женски фигури и мерене на постиженията.
Сряда и четвъртък ще укротят създалото се приповдигнато настроение, защото Лунното светило навлиза във фаза Пълнолуние и ще донесе със себе си земност и практичност. Можем да анализираме какво ни е провокирало през предходните дни.
Меркурий ще бъде в точен хубав аспект с Уран в този ден. Определено ще измисляме как да се справяме със ситуации и провокации. На ход ще е всичко свързано с технологии и иновации. Може на всеккму да хрумне начин, който до сега му е обягвал.
В петък сутринта в 9:17 ч.е Пълнолуние в знак Дева. Много подходящо за започване на хранителен режим, прочистване на токсини и медицински изследвания. Още в началото на месеца с Новолунието в Риби се задвижи една от най-важните оси, тази между психическо и физическо здраве. Именно сега е ред на тялото, на физиката. Събитията от началото на март ще намерят място и като материя. Слънцето прави хубав аспект с Плутон, подканящ ни да не се страхуваме и да открием какво ни променя.
Но вече се усеща и напрегнатата връзка между Венера и Уран в събота, а владетелят на небесното царство обича да всява хаос. Така, че пазете връзките си и бъдете бдителни за страсти, за които после ще съжалявате.
Относно инвестиции не съветвам да са точно сега.
В неделя в 17:33 ч. Слънцето навлиза в неговото място на екзалтация- знак Овен. Честит Рожден Ден, Овни!
Започва раждането на природата, заражда се живот. В този път ще направи само един негативен аспект с Плутон на 18-ти април , точно два дни преди да се настани в Телец.
Очаквайте разгръщане на всичко, начало, старт и воля.

Каква ще бъде седмицата за всеки знак?

ОВЕН
Няколко дни преди рожденият ви ден е важно да съберете сили за новият живот. Съветвам ви да се отдадете на помощ и благотворителност. Пълнолунието ще активира желанието за работа и бизнес срещи, а също и любовта. От неделя вече енергията става динамична и различна.

ТЕЛЕЦ
Ще ви се отрази добре началото, както и Пълнолунието на приятелствата. Не мога да кажа същото за взаимоотношенията със срещуположния пол, особено в петък и събота. Пазете нервите и не избухвайте, Уран се опитва да ви провокира и да се опита да ви накара да искате различни неща.

БЛИЗНАЦИ
Отново при вас кариерата е важна. Може да има несъгласие с гледната точка на бащинска фигура или шеф. Това до средата на седмицата. След това може да се възползвате и да разгърнете един от потенциалите си свързан с комуникация и технология.

РАК
При вас кипи еуфория с наследствените имоти, завещания, застраховки. Парите са необходима и важни в тази седмица. Може да срещнете проблеми именно с тези институции, но ще умеете и успеете да се оправите.

ЛЪВ
За вас е добре да работите усилено и да не се притеснявате, ако има трудности. Те биха били в любовната сфера. Ако изиграете партията шах добре, царят или царицата ще спечелят играта. Все пак сте най-силните фигури.

ДЕВА
Добре ще се чувствате,Деви. Пълнолунието е при вас и ще даде зелена светлина на любовта. Още в началото на този месец имаше раздвижване там. Сега продължава тази линия поне още 10 дни. Възможни са конфликти с децата.

ВЕЗНИ
Всичко ще се върти около дом за Везните. Работете, но отделете време и за семейството. Знаете как се постига баланс. Родените в края на зодията са под напрежение и се очакват раздели. Но новото чака зад вратата, не губете вяра.

СКОРПИОН
Ще решавате как и колко да общувате с хората около вас. Предстоят нови договори, подписване на документи. Ще има по всяка вероятност и пътувания или командировки. Възможно е да участвате и в семинари, курсове или някакви лекции.

СТРЕЛЕЦ
Пари, таланти и здраве. По отношение ба финансите се очаква не дотам добро положение първите дни, след което ще се нормализират нещата. Може би занимания с ремонт или нещо свързано с имот ще владее умът ви. Все пак ще завърши успешно начинанието ви.

КОЗИРОГ
Доста ви пораздрусаха планетите, особено родените в края на зодията. Започва ново начало. Тази седмица и връзките могат да пострадат обаче. За това преценявайте какво казвате. От неделя Слънцето в Овен ще прави напрегнат аспект с родените в началото на Козирог. Но въпреки това ще си стимулира.

ВОДОЛЕЙ
Отново няма да мине мирно и тихо седмицата. Възможни са изблици на агресия от ваша страна. Също може да пазите нервната система и глезените. Може да опитате да починете и да съберете сили за след неделя. Отдайте се на процедури.

РИБИ
Вероятно ще има някакви проблеми с приятелите или членове на групите, в които сте. Но Пълнолунието ще завърши цикъл, който е здавословен. Може би ще имате време и за децата си или любим човек.

Автор: Даниела Кръстева