В седмицата на Великден ще погледнем към небето, за да разберем какво ще бъде настроението ни.
Определено ви уверявам, че толкова пищност скоро не сме срещали. Да започваме!
Понеделник е може би най-богатия ден от страна на аспекти и връзки между небесните тела. Като изключим една единствена напрегната конфигурация, всичко друго е чудесно. Слънце и Плутон в негативен аспект е силно, много силно трансформационно поле. Как ще го използваме обаче? Съветвам ви да не сте манипулативни, а да опитате да работите върху несъзнаваните части от вас.
Подкрепа ще има от няколко планети. Първо Меркурий и Венера ще омекотят Плутон. Ще има дипломация, преговори и тихи думи. Уран също е в тази компания. Застанал до Вестоносецът ще подсили нестандартното отношение, гръмките слова и новите начинания. А също и в любовен план очаквайте революция, защото Венера е в приятен аспект с Уран и дори може да ни съпортва в паричните въпроси. Възможно е и да се породи желание за смяна на външността ни, визия, прическа и облик. Вечерта и Луната ще подкрепи настроението ни с хармонични връзки с Юпитер и Нептун.
Вторник ще има още по-свеж въздух, заради Луната в Стрелец. Когато преминава от там ни награждава с енергия и то позитивна.
Сряда в 5:25 ч.сутринта казваме Честит Рожден Ден на Телците. Слънцето напуска Овен и замества огнената стихия със земна. Очакват ни 30 дни на материализация, на жътва, на берекет. Ще се чувстваме доста по-смирени, ще се интересуваме от удоволствия за сетивата.
Четвъртък и петък са приятни дни. Който има недовършена работа сега ще я приключи. Подходящи са и разходки сред природата. Тъй като започват почивните дни, от събота ще дойде към нас приятелска подкрепа. Водолейска вибрация, а тя е основно свързана със свобода и приятелства.
В неделя е Великден и продължаваме с този тон. Приятни срещи и пътувания, за тези, които са се организирали.
Меркурий и Сатурн са в не толкова добра връзка, но ще погледна позитивно на този аспект и ще ви посъветвам да говорите премерено и да изследвате разговорите, които до сега сте водили. Може да се окажат с нов прочит.

Каква ще бъде седмицата за всеки знак?

ОВЕН
Внимавайте в понеделник с партньорите си. Възможни са интриги. Първите три дни Слънцето все още подкрепя родените последните дни на зодията. От сряда, когато премине в Телец ще има реална финансова възможност за работата ви.

ТЕЛЕЦ
Хубава седмица. Честита лична година. Започва ваш месец и ако не сте имали енергия в последните дни, сега това ще остане в миналото. Предстои ви пътуване, по всяка вероятност зад граница. Насладете се на удоволствията и храната.

БЛИЗНАК
При вас също ще има прекарване на приятно време с приятелите ви. Също е възможно да се сдобиете с наследник. Все хубави новини. Това, за което да бъдете внимателни е раздори на любовния фронт.

РАК
Може да се занимавате и да прекарате време с бащина фигура или шефска. Но от сряда е благоприятен период за начинания. Възможни са финансови постъпления. Също и тържества. Ще има възможност за компании и прекарано добре време.

ЛЪВ
Ако ви предстоят изпити е добре да ги вземете в началото на седмицата. След сряда родените в началото на зодията е възможно да имат проблем с общуването. Възможно е пътуване надалеч, което да ви разтовари от ежедневието.

ДЕВА
Ще похарчите някой лев сега, но удоволствието няма цена. Занимания свързани с имотни въпроси и завещания ще ви занимават. Отдайте се на малко почивка и на вглъбяване в себе си. След сряда е чудесно време и за финансовите ви операции.

ВЕЗНИ
При Везните и сега ще има казуси с половинката. Но те са обичайни за вас. Харесвате тази тема. Пазете се от явни врагове, които може да ви навредят. В бизнес съдружията са възможни недоразумения, особено в понеделник. Ще завършите позитивно.

СКОРПИОН
Скорпионите също са подкрепени от земната енергия на Слънцето в Телец след сряда. Тяхната тема и тази седмица е работата. Плодове ще берете на това, което посяхте през изминалите дни. Здравето е добре да пазите и да почивате повече.

СТРЕЛЕЦ
Ще прекарате празниците с любимите хора на сърцето ви. Това са половинка и деца. Обичате пътешествията и ще ги имате. По време на тях ще дойдат и нови хобита и идеи, които ще осъществявате тепърва.

КОЗИРОГ
Празник като празник. Ще го прекарате с фамилията си. Задружност и сплотеност. Така ще определя тази седемдневка. Първата и част е за работа, а края за почивка. Възможни са конфликти в понеделник, но за щастие след сряда нещата се нареждат.

ВОДОЛЕЙ
И при Водолейте темите са пътувания. Ще прекарате много добро и ползотворно време с най-близките. Това ще ви напълни душата и ще се чувствате страхотно. В събота и неделя и Луната е във Водолей и ще донесе големи компании и разговори.

РИБИ
Още сте от късметлиите, Риби. Предстои да се занимавате с парични въпроси. Това в началото на седмицата. След сряда може да отделите време за себе си и половинката. Очаква ви пътуване.

Автор:Даниела Петрова