Лятно Слънцестоене!

Една приятна ,вече ваканционна седмица за много хора ни очаква. През нея ще имаме лекота, а и смяна на енергията, тъй като предстои Лятното Слънцестоене, знак Рак и Венера, която ще навлезе в Близнаци.
В началото Меркурий и Юпитер се подреждат благосклонно за всички. Това би подкрепило големите проекти, нашите виждания, самочувствието и менталните ни способности. От една страна желание за обикаляне на други държави, от друга за повишаване на уменията и работа върху талантите ни. Добър ден за реклами, печатни дейности, журналистика. Може да привлечем доста късмет.
Вторник Плутон и Венера са в аспект, показващ, че ще получим подаръци, изработени в предишните месеци. Тя е в последен градус на Телец и иска да завършим някой сделки, финансови операции или страстни отношения. Определено чувствата ни ще са силни, дълбоки, интензивни. Някой хора биха могли да срещнат кармична любов или печалба.
Важно събитие имаме в този ден- Лятното Слънцестоене. То се случва в 12:14 ч. и Слънцето преминава в Рак. Това е най-дългият ден в годината.
Честит Рожден Ден, скъпи Раци. Предстои месец на сантименталност, добродушие и семейство. Воден знак и време за море.
В сряда Луната транзитира през Овен и така стават няколко планети там. Срещата и с Марс е сигурен знак за високи обороти. Мисля, че ще се разгорят много любови, някой дори тайни.
В четвъртък Венера навлиза в Близнаци. В този игрив знак тя не търси сериозност, напротив- авантюри, забавление. Така ще действа в началото на летния сезон. Подходящ период за хоби, творчество, писане.
В петък е Еньовден и Луната е в Телец. Като по поръчка Земен, красив знак. Чудесна енергия за тези, които харесват сутрешното бране на билки.
Събота и неделя ще се насладим на доста комфорт, чудесни разговори и приятна компания.

Каква ще бъде седмицата за знаците?

ОВЕН
Една изключителна седмица за вас. Още от понеделник ще ви тръгне по вода с проекти. Очаква ви работа, повишаване на доходи и при някой нова любов. След сряда, родените първите 3-4 дни на зодията са податливи на главоболие или проблеми с очите.

ТЕЛЕЦ
При вас също предстои старт на лятото. След сряда ще ви се случват нещата по-добре. Определено парите са важни сега. По отношение на здравето, звездите ще са благосклонни. Очаква ви страст и любов.

БЛИЗНАЦИ
Ведра и позитивна седмица за бъбривите Близнаци. Като цяло всички дни са интересни за вас. Венера ще се премести и може да се заемете с пътувания, но и с работа. Много нови контакти.

РАК
Ще ви честитим новата лична година, Раци. От сряда е вашият период. Родените в първа деката да бъдат внимателни с покупко-продажба на имот. Вероятни са обърквания. Останалите от зодията ще се радват на слънчеви дни в душата си.

ЛЪВ
Пригответе се за силен старт. Понеделник и вторник са възможни нови приключения и любов. От четвъртък може да очаквате нов проект, хоби или талант. Бъдете отворени за всичко.

ДЕВА
Този знак може да сменя длъжност или работа. Тези, които са родени към края да пазят здравето си. Внимавайте с храната. Летните месеци е хубаво тя да е лека. От сряда ще има рамо и за вас по отношение на ежедневието. Започва да се нарежда.

ВЕЗНИ
Чудесно време са понеделник и вторник за пътуване с половинката. Трепети на този фронт. Ако планирате бизнес свързан с чужбина сте на прав път. От сряда е възможно да се разразят конфликти с партньор за родените в началото.

СКОРПИОН
Слънцето в Рак ще подкрепи родените в началото на зодията. Водни знаци са това, така че ,дълбоки чувства и страстни дни. Може да има зачеване на нов живот или също нов проект. От гледна точка на финанси също се получават нещата.

СТРЕЛЕЦ
Вие сте известни с пътешествията. Ами, това и очаквайте. Много нови контакти, свързани и с чужди държави. Може да се запишете на курс за чужд език. Възможни са проблеми с някой договори от петък натам.

КОЗИРОГ
При вас са възможни конфликти на работното място. Може да не се разберете с авторитетна фигура и да имате недоразумения там. Също е възможен ремонт или смяна на офис. Особено за родените в началото на Козирог.

ВОДОЛЕЙ
Хубава седмица изпълнена с приятелска компания и подкрепа. Общо взето ще участвате в мероприятия, каузи и мащабни проекти. Но също така е възможно да решите да се занимавате с още нещо.

РИБИ
От сряда са добри дни. Ще пътувате, ще се занимавате с духовни теми. Може да има добро стечение на обстоятелствата в работата. Помислете и за море и всякакви водни процедури.

Автор: Даниела Петрова