Седмична прогноза 21.02.-27.02.2022 г.

Седмицата ще бъде ползотворна и добра. Бих казала дори любовна. Но нека надникнем по обстойно в нея.
Старт и дава Луната в Скорпион през първите 2,5 дни. Това е чудесно време да се вгледаме в нашите лични преживявания, в душевността и в най-тъмните кътчета в нас. Разбира се, ако имаме нужда от това. Добър момент е за терапия. Друга тема на показ ще бъдат парите и банките. Сега е подходящо да се погрижите за кредити и застраховки. Във вторник Луната ще направи приятна връзка с Марс и Венера, така че извлечете максимум от кариерните въпроси.
В сряда след 15:00 ч. идва повече еуфория и адреналин- Луната ще прави двудневната си обиколка в Стрелец. Освен това Марс и Нептун са в чудесен аспект, което показва и правилната посока за нас. Може да погледнем в бъдещето. Бизнесите свързани с чужбина са в апогей. Също и биоенергийни терапевти, лекари, фармацевти, химици, музиканти. Надарява ни с богато въображение и успехи в работата.
В четвъртък Венера ще направи хубав аспект отново с Нептун. Много романтика и естетика, също и нежност ще излъчваме. Цялата седмица е под егидата на любовта. Съветвам да се обърнете към интуицията си основно. Земната и духовната любов в едно. Срещане на сродна душа или зачеване на нов живот.
В петък сменяме рязко темата и преминаваме към това как общуваме- Меркурий квадрат Уран. Напрежителен аспект определено. Пазете нервите и езика си, защото са възможни груби думи. Такива, излизащи изненадващо. Също проблеми с имейли и кореспонденция, проблеми с камиони и коли. Но за част от човечеството е ритник да започнат желаната промяна.
Събота и неделя са добри дни. Пак ще се занимаваме с работа, кариерни въпроси и възрастни хора. Но аспектите са чудесни, така че ще завършим позитивно.

Каква ще бъде седмицата за всеки знак?

ОВЕН
Ще кипите от енергия в началото на седмицата. По всяка вероятност много от вас ще имат работа с политически въпроси, такива свързани с глобалното. Сряда и четвъртък са напрегнати, особено за последна декада Овни. Спорове в приятелските кръгове или с децата. Завършвате отново с по малко енергия, но все пак успели да свършите някаква работа.

ТЕЛЕЦ
Вас определено ви чака интензитет и успех, през всички дни. Стартът е за въпроси по статута ви. Към средата ще усетите романтиката от половинката и ще се насладите определено. В работата се очаква увеличение или повишение. Завършвате отново със среща с по-възрастни от вас.

БЛИЗНАК
Вероятно може да има забавяние по отношение на пътуване. Средата на седемдневката съветвам да погледнете към истината в любовта. Дали не сте сложили розови очила? Не идеализирате ли повече себе си или партньора? Може да има и дела обхващащи закон, но отново бъдете внимателни за заблуди.

РАК
Раците ще имат работа покрай къщата, имотни въпроси, местене или смяна на офис. Сряда и четвъртък са подходящи за изследвания или оперативни намеси. Здравето ще е приоритет. Все пак сега може да се отдадете и на почивка и поглед навътре.

ЛЪВ
И за вас ще има динамика, но не толкова приятна. Особено за родените втора и трета декада. Въпросите касаят брак и партньор. Може би нова любов или край на старата. Петък е ден с повишено внимание при консултации с клиенти или бизнес партньори.

ДЕВА
Вие управлявате здравето и сега ще се занимавате с прегледи и изследвания. Може би първите два дни. Средата на седмицата е за връзки и колеги. В петък се постарайте да мислите аналитично( знаете как). Възможни са конфликти на работното място. Събота и неделя са ползотворни.

ВЕЗНИ
Започвате със страст. Ще насочите вниманието определено към детската аудитория. Нерешени казуси могат да се финализират. Сряда и четвъртък вероятно ще претърпи промяна любовната ви връзка. В петък може да намерите кураж за старт на бизнес.

СКОРПИОН
Организирате въпроси свързани с преместване в нов дом или създаване на семейство. Също и наследства. Сряда и четвъртък ще ви донесат пари или връщане на заем. Петък вероятно няма да върви по план, но почивните дни ще наваксате изпуснатото.

СТРЕЛЕЦ
За Стрелците предстои доста комуникативна седмица. Взимане на изпити или подготовка за курсове. Може да се заемете с повишаване на квалификацията. Повече енергия ще ви съпътства в сряда и четвъртък. Петък вероятно ще организирате пътуване, но може да има отмяна в последния момент.

КОЗИРОГ
Хубаво ще ви е сега, Козирози. Надявам се, някой да сбъднат мечтата си за потомство. Цялата седмица е подходяща. Предстои и закупуване на нов дом или ремонт. В любовен план също ще ви върви. Събота и неделя са чудесни и за работа, ако решите. Може да се разходите в планината, ако не ви се занимава с кариера.

ВОДОЛЕЙ
Вашият месец приключи, но сега сте заредени с всички сили. Повече внимание на здравето да обърнат родените в края на втора декада. Може да възникнат въпроси с поливинката. Ако пък имате съдружници също в петък внимавайте. Думите ще излизат остро.

РИБИ
Ваш е месецът. Вземете всичко, което можете. Родените в края на зодията ще имат любовни въпроси за решаване, също и здравословни. Но като цяло седмицата е благоприятна за вас. Също и ако планирате пътувания. Това е шанс и за почивка. От гледна точка на създаване на поколение- сега е времето.

Автор: Даниела Кръстева