Седмична прогноза 28.02.-06.03.2022 г.

Какъв месец ни очаква само! Вперили сме поглед към март, месецът , събрал в себе си новото начало. Както и новата година-според астрологията.
Още първата седмица ще ни зашемети с невероятна магия. Да погледнем по-отблизо защо!
Понеделник и вторник са приятелски настроени към всички. Луната се движи през Водолей, а той е свободолюбив знак.
В сряда е Новолунието в Риби и ще бъде с положителни аспекти. Време е да помечтаем и да напишем желанията си, като този път можем да се отпуснем и да фантазираме на воля. Все пак не бива да забравяме, че Рибите отговарят и за внушението и това да сме податливи към него. Чудесен период за енергийни практики, йога, терапия, изкуство. Но и да внимаваме да не потъваме, все пак Риби са моретата и океаните. Новолунието е подкрепено от планетата на изненадите, очаквайте неочакваното. Уран ще донесе промяна през следващите две седмици. Юпитер пък ще носи неговите подаръци, които в този знак са свързани с духовното пробуждане и вярата ни. Желанията са свързани с темите по Риби- изкуство, прошка, помощ, музика, чувства. Смятам, че в следващите дни определено ще надминем себе си.
В четвъртък Марс и Венера за трети път ще обединят силите си с Плутон в края на Козирог. Първите две срещи се случиха на 11.12.2021 и 25.12.2021 г., когато обаче Венера беше ретроградна. Доста връзки си отидоха, а тези, които се задълбочиха, сега ще видят резултат. Или по просто казано- финализираме предишните 3 месеца.
Внимание ще обърна на неделя, когато също има важни аспекти. И двете планети- Марс и Венера, преминават и се срещат в нулевия градус на Водолей. Изобщо този знак тепърва ще набира скорост, Та чак до 2044 г.
Венера във Водолей вече няма да действа строго и ограничаващо. Напротив, връзките ще започнат да дишат, ще поемат въздух. Парите също ще започнат да идват към нас. Марс във Водолей ще ускори всичко това и ще помогне за свободната воля, която вярвам всеки човек притежава. Така, че започва двугодишен цикъл на Венера и Марс. Искам и мога- това е девизът на месец март.

Каква ще бъде седмицата за всеки знак?

ОВЕН
От където и да погледнем този знак ще видим, че той може да сбъдва желанията си. Чудесен период за разговори, но и за почивка, уединение. Знам, трудно е, но нищо не струва пробата. Страхотно време и за пътуване в далечни страни, извън границите на нашата. Съвпадът на Марс и Венера ще провокира желанието ви.

ТЕЛЕЦ
Изненади и срещи с приятели предстоят за вас. Приключване на проблемите във връзките и стартиране на друго ниво. В началото разчитайте на парични постъпления. Срещата на Марс и Венера в неделя задава нова идея за финанси. Възползвайте се. При всички случай Новолунието ще подкрепя вас в този месец.

БЛИЗНАЦИ
Бъбривците на зодиака започват с това, което умеят най-добре. Разговорите. Ще ви вълнува кариерата и повишаването на този статус. Краят на седмицата ще донесе много позитиви точно в тази сфера. Може да получите предложение за работа или повишение.

РАК
Пътувания са в главата ви сега. Дали служебно или за забавление ще се отдадете на това. Новолунието ще подкрепи заниманията ви. При някой от вас могат да се появят наследници или да купувате подаръци за близки хора.

ЛЪВ
Новолунието може да предизвика доза неразположение при Лъвовете. Възможни са разправии със закон или такива служби. Но към края ще има раздвижване покрай връзките ви. Всъщност може би още от юли 2021 има събития, които сега ще обърнат погледа ви отново. Тогава Венера и Марс се срещнаха именно при вас.

ДЕВА
Прекрасна седмица,Деви. Новолунието е в приятелска стихия и това ще обърне нещата във ваша полза. Възможни са любовни срещи, оправяне на отношения. Относно бизнес връзките също се очертава силен период. Желая ви да използвате мистиката на седмицата за сбъдване.

ВЕЗНИ
Хубава и хармонична седмица за Везните се очертава. Още повече мекота във взаимоотношенията. Започва началото на нова любов, нов бизнес и нови идеи. Отпуснете се и вярвайте, че всичко се нарежда. Разчитайте обаче на собствената си отговорност.

СКОРПИОН
Невероятното Новолуние ще аспектира Слънцата ви чудесно. Смятам започвате нов преход през работните си дела. Ще успявате. Пазете само нервната система и си позволявайте разходки и почивка. Може да решите да започнете и нов режим на хранене.

СТРЕЛЕЦ
Великолепна седмица за вас. Любов, мистика и срещи. Така бих определила времето. Вероятно сте мислили върху ваш бизнес проект, сега имате шанс да го стартирате. Тепърва ще разгръщате потенциал, особено в следващите две години.

КОЗИРОГ
Ваш ще ви занимават семейни въпроси. Те ще са свързани с прекарване на време със семейството. Може да решите да сменяте дом или офис. Вероятно ще празнувате и семейни тържества.

ВОДОЛЕЙ
Едни от късметлийте сте вие, Водолей. Все пак сте домакин на любовта между Венера и Марс. Повече срещи се очертават и подписване на нови договори. Не изключвам и сдобиването с нова кола. Определено ще имате време и за пътувания.

РИБИ
Ваш месец и ваше Новолуние. Бъдете щастливи, мечтайте широко и надалеч. Финансите ще растат. Възможни са покупко-продажби на недвижимо имущество, както и промяна в ценностната ви система.

Автор: Даниела Кръстева