Очаква ни Новолуние в Близнак, Меркурий да ни освободи от объркването и Сатурн да стане ретрограден.
Започвам с Новата Луна в Близнак в понеделник в 14:30 ч. Заедно до Слънцето ще задействат нов месец. Управителят Меркурий е все още ретрограден, но определям този предстоящ момент като логически, мисловен и идеен. Поради обратния ход на Вестоносецът е добре да отсеем тези идеи, които са нашите. Ще сме гъвкави, бързи и хитри. Също писателските сфери, пътувания, сезонни бизнеси ще бъдат добре. Ключови думи са веселието и любопитството. Който желае, може да напише желания свързани с теми като: братя и сестри, съседи, пътувания, договори, общуване, издаване на книги, интелект, образование, премахване на напрежението.
В сряда и четвъртък, когато е празник на децата, Луната ще пребивава в Рак. С това започва и месец юни, подходящ за стартиране на дейности. Възползвайте се. Какво по- хубаво от това да сме сплотени и семейно ориентирани днес. Празнуваме и детето в себе си. Ето ,шанс да намерим удоволствието.
В петък Меркурий тръгва в нормален ход, но все още ще набира скорост и има риск от отмяна на ангажименти, гъвкавост в плановете и общуването. Също пик на проблемите с коли и техника. Освен това ще се намира в не добър аспект със Сатурн, което предполага проблеми със закон, шеф и авторитети. Шофирайте разумно. Самият Сатурн в събота срещу неделя става ретрограден. Започва забавяне на закони, политически казуси.

Каква ще бъде седмицата за знаците?

ОВЕН
Очаква ви приятна, благоприятна и общителна седмица. Основна тема са финансовите въпроси. Предполагам, че родените в началото на зодията ще се радват на придобивки. Увеличение на заплата или неочакван доход.

ТЕЛЕЦ
При родените последните 5-6 дни на знака са вероятни счетоводни одити на личните финанси. Като цяло седмицата е добра след събота за обновяване на цялата ви личност, тук включвам и външен вид и разкрасителни процедури. Любов с половинката.

БЛИЗНАЦИ
Новолунието е ваш гостенин. Предстоят ви разговори, смях и доста задгранични пътувания. Може да намерите нови партньори и да стартирате бизнес идея. Не забравяйте, след събота. Възможни са проблеми с рамене, ръце и нервна система.

РАК
Мисля, че ще се вълнувате от наследниците си. Много време ще отделите за деца и забавления. Очакват ви приятни срещи с приятели. Разговорите ще доведат до идеи и осъзнавания, които доста време сте търсели.

ЛЪВ
Ред е на работа и въпроси свързани с нея. Поради стационарната фаза на Сатурн ще бъдете потърпевши. Точно в тази сфера ще възникнат забавяния или направо спирания. Някой Лъвове е възможно да встъпят в брак.

ДЕВА
До петък все още се очакват недоразумения по отношение на документи. Вероятни са грешки. Ако планирате пътувания също проверете два пъти всичко изрядно ли е. Другата тема за вас е образованието, но след петък се изяснява ситуацията.

ВЕЗНИ
Малко по сложна е ситуацията при вас, Везни. При родените в началото на зодията е възможна раздяла с любим човек. Съветвам ви да обърнете поглед навътре към себе си. Здравето е добре да следите от гледна точка на бъбреци.

СКОРПИОН
Не изключвам възможността да решите да участвате в съвместни инициативи, както и да планирате бизнес със съдружник. До петък и на любовния фронт ще се водят доизясняващи разговори с партньор.

СТРЕЛЕЦ
Идва време за нова работа при вас. Също начинания, които до този момент не сте правели. Динамично ежедневие определено. Това, за което да повишите вниманието е здравето. Прегледайте черен дроб. Ще имате късмет, тъй като Юпитер се намира в приятелска стихия.

КОЗИРОГ
Може да му отпуснете края малко. След многото работа, за която винаги сте готови, сега е време за малко лудост. Превърнете се в деца и удовлетворете детските си потребности. Тържества с наследниците ви.

ВОДОЛЕЙ
Това е седмица за вашето семейство определено. Насладете се на купоните и игрите. Някой Водолей ще увеличат приходите си от работата или ще се сдобият с нов имот. Отделете време за майчина фигура и роднини.

РИБИ
Ще пътувате сега. Може служебно или лично. Едно от нещата е свързано с комуникация и изпити. Също са възможни семинари. След петък вече може да действате по проекти.

Автор: Даниела Петрова