Присъедини се към нашата Viber общност

Силвия Василева

Силвия Василева- Нумеролог

Казвам се Силвия Василева. Аз съм нумеролог, треньор по личностно развитие и треньор по мандала-танц. Определям себе си като мечтател и вдъхновител.

От ученическите ми години се увличах по езотериката, но завърших икономическо образование, работих 2-3 години по специалността и осъзнах, че не е моето призвание. 10 години бях в сферата на красотата, а после станах майка на две прекрасни дъщери. Трудна ситуация в живота ми ме накара да се обърна към себе си за да си отговоря на най-важните и съкровени въпроси: Защо се случва това с мен? Каква е истинската причина за този проблем? Какво мога да направя за да подобря животът си в бъдеще?

През 2018 г. завърших Академията за треньори по личностно развитие “Happy woman” и месец след това обучение по метода Матрица на успеха, кармична и събитийна нумерология. Открих отговорите, които търсих и сега споделям своите знания и мъдрост с моите клиенти.  Любимата ми тема е любов към себе си и когато ние започнем да обичаме себе си и да се приемаме такива, каквито сме цялата Вселена започва да ни обича. Начинът по който обичаш себе си е начинът, по който учиш  другите да те обичат. Друга моя страст е танцът мандала. Завърших Академията за треньори по мандала през януари 2020 г. и преподавам мандала с много любов и вдъхновение. Посещавала съм много тренинги и обучения по личностно развитие и продължавам да го правя, да уча и да развивам себе си. Благодарение на Матрица на успеха и нумерологията аз се чувствам цялостна и хармонична. С удоволствие ще ви споделя информацията и опита, които моят път ми е показал!

Услуги

КОНСУЛТАЦИЯ МАТРИЦА НА УСПЕХА
Матрица на успеха е изключително ефективен и точен метод за анализ на програмата на нашият жиеот. Изчислява се от вашата дата на раждане и показва, какви са вашите енергийни програми и потенциали, благодарение на които можете да постигнете успех във всяка сфера на вашият живот.
Матрицата има 4 канала:
ЧОВЕШКА СЪЩНОСТ– тя даваинформация за нашите уникални заложби и качества, които трябва да проявим в нашия живот, за да живеем пълноценно. Много често хората се чувстват като изгубени, откъснати от себе си, незнаещи какво искат. Припомняйки си нашата автентичност, ние започваме да действаме и по един нов начин, и предизвикваме случването на поредица от благоприятни за нас синхроничности в живота си, които ни водят към успешното реализиране на нашето предназначение в жиеота.
ПОМОЩ ОТ ВСЕЛЕНАТА – това са сферите в нашия живот, в които нещата ни се получават с лекота и дори често резултатите надминават първоначалните ни очаквания. Това е така, защото именно в тези дейности ние имаме силната подкрепа на Вселената.
РАБОТА, ЗДРАВЕ, ФИНАНСОВИ ДОХОДИ И ВЗАИМООТНОШЕНИЯ – тези аспекти от живота ни са изключително важни, за да живеем пълноценно. Чрез анализа на ,,Матрицата на успеха‘‘ ние разбираме кои са най-благоприятните сфери за реализиране на уникалните ни заложби, начините по които да действаме, къде да работим и кои са най-подходящите професии за нас, за да увеличим притока на пари и материално благосъстояние в живота си.
ДЪЛГ КЪМ ХОРАТА– дава информация за непрекъснатия енергиен обмен, в който се намираме с всичко и всички хора около нас.
Как може да ви помогне Матрица на успеха:
Опознаване, разбиране и приемане на себе си.
Ще разберете какво е Вашето основно предназначение по периоди.
Ще разберете коя дейност е най- подходяща за Вас и как може да увеличите притока на пари, и материално благосъстояние в живота си.
Ще разберете какъв е Вашият най-подходящ партньор и проявлението на коя архетипна енергия ще Ви помогне да го привлечете в живота си.
Ще получите информация относно съвместимостта си с настоящия или потенциален партньор.
Ще разберете кои са енергиите за хармонично взаимодействие с партньорите в живота Ви.
Ще разберете кое кара Вашата душа да се чувства спокойна в критични ситуации и Ви помага да излезете по-бързо и безболезнено от трудна ситуация.
Животът е за тези, които предприемат действия и не се чудят. Поръчайте своята индивидуална Матрица на успеха сега и един ден ще сте благодарни на себе си, че сте взели това решение. Защото всекк ден ние правим избори, които определят живота ни в бъдеще.

Годишен хороскоп
Подробна прогноза за следващите 12 месеца. Давам анализ на благоприятните и неблагоприятни периоди и тенденции. Месец по месец описвам за какво е подходящ месеца и ако има трудности, какво да се избягва или как могат да се смекчаг някои трудни
аспекти.
Начин на провеждане: Аудио запис
Продъжителност: около 30 минути

*Консултацията се провежда под формата на аудио запис и това ви дава възможност да съхраните и прослушвате информацията неограничен брой пъти.
Моля, искам да уточня, че нумерологията не е гадание, а е наука и тя ни дава насоки и прогнози. Ние имаме 30 % свободна воля и е важно да не забравяме, че носим ежедневно отговорност за живота си.

Партньорски хороскоп за съвместимост
Описание
Целта на партньорският хороскоп е да се направи анализ на съвместимостта ви с друг човек. Ще разгледаме вашата лична матрица и матрицата на партньора ви и ще получите яснота как вие си взаимодействате. Как може да подобрите взаимоотношениятс си и да преодолявате трудностите.
Начин на провеждане: Аудио запис
Необходимо е предварително да ми изпратите своите въпроси, дата на раждане и три имена по документ на вас и вашият партньор. След като изслушате информацията, имате възможност да задавате до 3 доуточняващи въпроса само еърху темите, които сме обсъждали в записа. При желание от ваша страна може да задавате въпросите ди до 7 дни след като записът е получен.

Изчисляване на подходяща/благоприятна дата
Изчисляване на подходяща дата за:
– сватба
-раждане на дете със секцио
-стартиране на бизнес/регистрация на фирма
-кръщаване
– издаване на лична карта
-започване на нова работа
Всеки момент, в който започваме да правим нещое рожден ден на събитието и това предопределя неговото съществуване.

ГОДИШЕН ХОРОСКОП

ЛВ. 60
  • Годишен хороскоп

КОНСУЛТАЦИЯ МАТРИЦА НА УСПЕХА

ЛВ. 80
  • Консултация Матрица на успеха

ИЗЧИСЛЯВАНЕ НА ПОДХОДЯЩА БЛАГОПРИЯТНА ДАТА

ЛВ. 30
  • Изчисляване на подходяща благоприятна дата

ПАРТНЬОРСКИ ХОРОСКОП ЗА СЪВМЕСТИМОСТ

ЛВ. 60
  • Партньорки хороскоп за съвместимост

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0