"Всичко е възможно, благодарение на този дневник, стига да повярваш. На 17.07 започнах да манифестирам сумата от 5000 лв, днес 11.08 (денят преди отпуската ми) 4875 лв, за себе си постигнах желаното." Гергана Койчева

Инвестирай няколко минути на ден, за да развиеш благодарност, чрез която ще успееш да манифестираш мечтите си

Част от ползите на дневника:

Цена: 28 лв.

Бонуси към дневника: затворена група със всички участници, уебинар за манифестиране
Подобрено психическо здраве:

Воденето на дневник за благодарност е доказано, че намалява стреса и тревожността. 

 

Като се фокусират върху положителни елементи, хората могат да прехвърлят ума си далеч от негативни мисли и емоции, което спомага за по-добро психическо здраве.

Повече усмивки:

Редовното писане на това, за което сме благодарни, може да ни помогне да развиеем позитивен начин на мислене, като усъвършенстваме умението си да забелязваме и ценим доброто в живота.

Цена: 28 лв.

Бонуси към дневника: затворена група със всички участници, уебинар за манифестиране
Подобрява съня:

Изследвания показват, че писането в дневник за благодарност преди лягане може да подобри качеството на съня. Това може да се дължи на факта, че това упражнение помага на ума да се отпусне и да се фокусира върху позитивни мисли, което от своя страна успокоява съзнанието.

Подобрява физическото здраве:

Благодарността може да има положително въздействие върху физическото здраве, като подобрява имунната система, намалява болките и подобрява цялостното здравословно състояние.

Помага за изграждане на по-силни отношения:

Когато изразявате благодарност и цените другите, това може да ви помогне да подобрите и укрепите личните и професионални отношения.

Повишава самочувствието:

Благодарността може да подпомогне за увеличаване на самочувствието, като помага на повечето хора да приемат своите постижения и да оценят уникалните си качества и умения.

Улеснява справянето с трудности:

Воденето на дневник за благодарност може да ви помогне да преодолеете трудни периоди, като ви помага да се фокусирате върху положителните аспекти на живота, дори и по време на турбуленции.

Помага ви да бъдете тук и сега:

Дневникът за благодарност може да се използва като медитация, помагаща ви да бъдете “тук и сега”, да приемате момента и да го оцените.

По-добра емоционална интелигентност:

Регулярното практикуване на благодарността може да помогне за развитието на емоционална интелигентност, като това ви учи да разпознавате и управлявате своите емоции по-ефективно.

Повишава продуктивността:

Като се съсредоточите върху това, което вече сте постигнали и за което сте благодарни, може да ви мотивира да работите по-упорито и ефективно, което повишава общата ви производителност.

Какво получаваш в дневника: Манифеситрай чрез благодарност

Цена: 28 лв.

Бонуси към дневника: затворена група със всички участници, уебинар за манифестиране
Вероятно си мислиш:

❓ Смятам, че нямам достатъчно време да водя дневник ежедневно.

❓ Не съм сигурен, че писането на благодарности реално ще има положително влияние върху мен.

❓ Имам опасения, че може да не успея да съм постоянен в това.

❓ Смятам, че цената на дневника е висока.

❓ Вече имам много методи за самоусъвършенстване и не съм сигурен, че имам нужда от още един.

❓ Предпочитам да изразявам благодарността си по други, по-лични начини.

❓ Не съм убеден в ефикасността на практиките за благодарност.

❓ Смятам, че мога да водя дневник за благодарност в обикновена тетрадка, без да купувам специализиран продукт.

Нормалмно е да мислиш всичко това:

💎 Дневникът е направен така, че да ти отнема само няколко минути на ден. Времето, което ще посветиш, е минимално в сравнение с облагите, които ще получиш.

💎 Има много научни изследвания, които подкрепят ползите от практикуването на благодарност. Този дневник е създаден с цел да ти помогне да се възползваш от тези ползи.

💎 Дневникът включва мотивиращи цитати и съвети, които ще ти помогнат да останеш последователен в практикуването на благодарността.

💎 Въпреки че може да има начална инвестиция, дневникът е инструмент, който може да ти донесе значителни ползи за здравето, благополучието и производителността.

💎 Въпреки че може да имаш много методи за самоусъвършенстване, благодарността е универсален метод, който може да се комбинира с всички други и да допринесе за цялостното ти щастие и здраве.

💎 Този дневник предлага структуриран и организиран начин за изразяване на благодарност, което може да бъде допълнителна стойност към текущия ти процес.

💎 Ефикасността на практиките за благодарност е доказана от множество научни изследвания. Този дневник ти помага да внедриш тези практики в ежедневието си.

💎 Този дневник за благодарност е специализиран инструмент, създаден така, че да оптимизира ежедневието ти. Предлага удобен формат, мотивиращи цитати и съвети, които ти помагат да получиш максимална полза от практикуването на благодарността.

Цена: 28 лв.

Бонуси към дневника: затворена група със всички участници, уебинар за манифестиране
Може би вече се чудиш какво е толкова специално на този дневник?

🧡 Структуриран Подход: Той предлага структуриран и организиран начин да практикуваш благодарността ежедневно, който ти помага да се съсредоточиш върху позитивните аспекти от живота.

🧡 Подкрепя Позитивното Мислене: Дневникът е създаден да ти помогне да развиеш по-позитивен начин на мислене и да подобриш менталната интелигентност.

🧡 Съвети и мотивиращи Цитати: Включени са съвети за поддържане на редовната практика на благодарността, както и мотивиращи цитати, които ти помагат да останеш вдхъновен.

🧡 Научно Обоснован: Той се основава на изследвания, които показват ползите от практикуването на благодарността.

🧡 Персоналност и Уникалност: Дизайнът на дневника е насочен към създаване на уникално, лично преживяване, което ти позволява да отразиш своята благодарност по начин, който е най-подходящ за теб.

🧡 Подобрява продуктивността: Чрез упражняването на благодарност, дневникът ти помага да се фокусираш върху напредъка и постиженията ти, което може да подобри цялото ежедневие.

Това е причината да създадем този дневник:

Създадохме този дневник, защото вярваме в силата на благодарността и искаме да дадем на хората инструмент, който да им помогне да включат тази мощна практика в ежедневието си. Научните изследвания показват, че благодарността може да подобри психическото и физическото здраве, да подобри отношенията и да увеличи общото благосъстояние.

Допълнителна информация за дневника:

Цена: 28 лв.

Бонуси към дневника: затворена група със всички участници, уебинар за манифестиране
За кого е този Дневник за манифестиране чрез Благодарност?

Дневника на Благодарността е предназначен за всеки, който иска да подобри живота си. T ой ще преобрази ежедневието Ви по най-добрия начин. Ако се намирате на кръстопът и се колебаете как да продължите напред, не намирате изход от ситуация, този дневник е за Вас! 

 

С дневника на Благодарността Вие подавате ръка на хоризонта пред Вас и вървите към реализация на най-добрата си версия, за живот изпълнен с мечти, желания, копнежи и радости. Този дневник е едно малко бижу лично за теб. Щом четеш тези редове, значи нещо те е привлякло.

Защо да използвате Дневник за манифестиране чрез Благодарност?

Благодарността е положителна емоция и нагласа, идваща в отклик на това, че някой е получил нещо или ще получи. Благодарността съдържа в себе си думите („благо“ и „даря“), тя е чувство на признателност за направено добро, например за оказано внимание или услуга. 

 

В живота няма нищо случайно и Вселената реагира на нашите мисли, думи и действия: каквото излъчваш, това и получаваш. Такава е и силата на Благодарността. Излъчването на благодарност е установяване на пряка връзка с Вселената, благодарение на която всичко се реализира. Когато благодарим, благото се връща обратно при нас. 

 

Благодарността е сила, която неутрализира всички негативи в нашия живот и по този начин ние виждаме хубавата част от ежедневието си и се съсредоточаваме върху нея. По този начин у нас се реализира чувстовото, че ние се справяме и можем всичко, а това е важно за мотивацията ни през деня.

Как да използвате Дневник за манифестиране чрез Благодарност?

В забързаното си ежедневие понякога забравяме какви прекрасни моменти сме изживели и колко много са били те. В дневника на Благодарността всяка вечер преди лягане ще описвате три неща, за които сте били благодарни през деня. По този начин чрез мисълта си се завръщате към всички онези хубави неща, които са ви донесли радост. Може също да напишете и благодарности за нещата, които искате да ви се случат. Работи безотказно! За какво може да бъдете благодарни? 

За ползотворната среща с екипа Ви, за телефонния разговор с майка Ви, за прекрасната вечер със семейството Ви, за това, че сте се събудили тази сутрин, за слънцето, което огрява света, за добрите взаимоотношения с партньора Ви, за живота Ви, за моментите с приятелите, за новите партньорства и т.н. Възможностите са неограничени, напишете всичко, което Ви хрумне с благодарност към изобилието, в което живеете. 

 

Ако искате нещо да Ви се случи, напишете го. Благодарете за нещо, което не се е случило. Например: благодаря за пътешествието със семейството си в Европа, благодаря за доброто си здравословно състояние, благодаря за сплотения екип, в който работя, благодаря за сделката, която сключих, благодаря за цветята, които получих от съпруга си, благодаря за приема на детето ни в училището, което искахме, благодаря за новите си бизнес партньори и т.н. Не е важно кой ще получи благодарност, по-важно е ние да я изпитваме. 

 

Благодарността ни предоставя възможност да приемаме още от това, за което сме благодарни. Наблюдавайте как ще се промени животът Ви вследствие на воденето на дневника на Благодарността. Бъдете готови за тази промяна и не забравяйте, че тя винаги се случва отвътре навън. Bceлeнaтa разполага с безгранични ресурси и дава на всички. Поискайте и ще Ви се даде!

От Красимира Ангелова:

Това, върху което се съсредоточаваме и което допускаме в живота си, било то чрез хората, с които сме заобиколени, или мислите, които мислим…се нарича проявление.

Всички имаме уникална енергийна вибрация, която привлича това, от което се нуждаем в живота си, за да ни направи щастливи. Законът за привличането казва, че като използваме мислите си, можем да привлечем позитивност и щастие в живота си, което е чудесно, защото означава, че имаме контрол върху посоката на живота си.

В реалността на живота ние непрекъснато подаваме сигнали към Вселената. И ако искаме нещо в замяна, тогава трябва да отделим правилната енергия. Манифестирането преквалифицира вашето подсъзнание и ви учи как да действате, така че да може да привлече положителни резултати въз основа на това, което искате от живота.

Идеите зад проявлението и Закона за привличането са прости, но могат да бъдат трудни за разбиране. Ще ви помогна да откриете как да проявите мечтите си, като действате според тях и визуализирате как би изглеждало.

Избери да промениш живота си днес! Всичко е възможно когато си го позволиш. Бъди постоянен, дисциплиниран и имай ясна визия за това какво искаш да получиш в живота си.

с благодарност, Краси Ангелова

Цена: 28 лв.

Бонуси към дневника: затворена група със всички участници, уебинар за манифестиране
Без риск за парите ти:

*ВАЖНО: Ако купиш дневника и не ти хареса, имаш право да го върнеш в 14 дневен срок. Без въпроси от наша страна. Просто ти връщаме парите!

Какво получаваш в дневника: Манифеситрай чрез благодарност

Цена: 28 лв.

Бонуси към дневника: затворена група със всички участници, уебинар за манифестиране
Красимири Ангелова / Глобул квантов бизнес ЕООД 2023 © Всички права запазени

Количка
There are no products in the cart!
0

Социални мрежи