Тайния код на изобилието

Тайния код на изобилието е програма за жени, които искат да освободят ВЪТРЕШНАТА СИЛА в себе си!

 

Как се постига тази на пръв поглед абстрактна и недостижима цел?

Като успееш да се освободиш от вътрешните си страхове, нерешителност и саботажи, за да постигнеш ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ в живота и бизнеса си.

Програмата е с продължителност 90 дни през които всяка от вас ще постигне необикновена трансформация и ще открие своята вътрешна свобода, която така дълго е търсила… сама.

Какво ще се случи след тези 90 дни? Вие ще постигнете вътрешна свобода, ще откриете нови нива на финансова обезпеченост и ще скрепите силна връзка със себе си.

 • 90 дни в които ще си откривателка на самата себе си и своята вътрешна сила
 • -3 мощни променящи живота медитации
 • +Медитация Моята мисия
 • +Медитация за справяне със стрес и тревожност
 • +Медитация за увереност в себе си
 • -Богата програма, включваща:
 • -Голям брой обогатяващи работни писмени материали в pdf формат
 • -Модули за интензивна вътрешна трансформация
 • -Благодатна среда за растеж и развитие

Програмата ще ви помогне да намерите себе си, да се свържете отново с вашите ценности, вашата страст, вашите мечти и много други красиви чувства и емоции, които живеят във вашия вътрешен свят!

Ще откриеш място, което е напълно свободно от съмнения, колебания и погрешни преценки, които ни отклоняват от свободния избор – да бъдем себе си!

Преминавайки през програмата вие ще сте готови да видите цялата картина – ще можете да погледнете живота си отстрани, вашия вътрешен и външен свят, като една голяма красива възможност да бъдете щастливи.

Модули

Ценности и Вярвания

Кои са ценностите, които те правят силна? Това са твоите вътрешни устои, които са стабилната основа на твоя вътрешен свят. Вярата има силата да дава живот на света в който живеем и е в основата на нашата вътрешна увереност!

Интуиция

Какво ни казва нашият вътрешен глас и умеем ли да го чуваме?

Увереност

Какво ти дава самочувствие и увереност? Това са онези малки скрити тайни, които ни дават смелост да изразяваме себе си!

169 лв.

169 лв.

169 лв.

Лични граници

Границите могат да бъдат дефинирани като ограничения, които поставяме спрямо другите хора, и които показват какво намираме за приемливо и неприемливо в поведението им спрямо нас

Страхове

Трябва да опознаем страховете си, за да овладеем силата да бъдем себе си. Това са препятствията по пътя ни, които ни дават ценни житейски уроци!

Стрес и тревога

Това е естественият начин, по който телата ни реагират на стреса в разновидните му форми. Най-просто казано – това е чувството на безпомощност и/или страх спрямо бъдещето, без значение дали предстоящата ситуация е позитивна или негативна. 

169 лв.

169 лв.

169 лв.

Комуникация

Да се научим да комуникираме слушайки! Това ни учи да владеем вътрешната си сила.

Създаване на успешни навици

Трябва да си дадем ясна сметка кои са навиците, които са ни превърнали в това, което сме. Процесът е труден, защото навиците са онези вкоренени стереотипи, от които трябва да се отърсим, за да се променим!

Съзнание / Подсъзнание

Опознавайки несъзнавания си свят, човек разширява своето съзнание. Това е огромна сила, която има потенциала да промени живота ни!

169 лв.

169 лв.

169 лв.

Сепарция

Вече е време да се издигнете над тресавището на разбитото си его и да разпознаете и оцените нероденото си Аз. Чрез анализиране на най-основните черти от характера си  и собствените си желания вие започвате да откривате същността си и я изолирате от комплексите на егото и нежеланите неосъзнати елементи. 

Енергия

Нашият вътрешен плам моделира нашите намерения и действия… Енергията ни дава сила да продължим пътя си без колебания!

Емоциите

Да добавим малко цвят! Емоциите могат да ни отклонят от пътя, който сме поели, когато са негативни и разрушителни. НО, когато са овладяни и канализирани – те са верен наш спътник!

169 лв.

169 лв.

169 лв.

Намерение и съмнение

Намерението е желание, което трябва да бъде лишено от страх, съмнение и нетърпение.

Самооценка

Самооценка е сравнението, което сами правим между нашия  Аз–образ (как ние самите се възприемаме) и Идеалния Аз-образ (онзи образ, към който се стремим). Тя отразява отношението ни към нашите способности, личностни качества и външния ни вид

Мисия

Всеки един човек някога си е задавал поне веднъж въпроса: „Каква е моята мисия на земята?“. Но не всеки достига до отговора на този въпрос. Всъщност, много хора интуитивно знаят отговора, но не са достатъчно уверени, за да повярват в него.

169 лв.

169 лв.

169 лв.

Обща сума: 2535 лв.

Само сега всичко това за 888 лв.

Кои са основните стъпки по пътя?

Първата стъпка за създаване на съзнание е признаването, че искате да сте наясно. Това е много важна част от вашия процес на израстване, защото развива самосъзнанието. Вие опознаете себе си и да можете да се помирите с не толкова красивите черти от характера си, които понякога могат да бъдат много плашещи. След като сте наясно, ще можете да идентифицирате положителните и отрицателните области на живота и поведението си. Ще се убедите, че това е ОГРОМНА СИЛА!

 

Онази част от мозъка, която отговаря за творческата мисъл ни позволява да виждаме нещата по нов, различен начин. Тя отваря свят от възможности, където можем да визуализираме целта си и да започнем да играем с изображения и възможности, за да поставим нови цели и предизвикателства пред себе си.

 

За да постигнете целите си, да стигнете до решения или да подобрите качеството си на живот, вие трябва да се заемете упорито с работа. Трябва да придобиете силата да се фокусирате върху важните неща – своите ценности, новите възможности, своята креативност и собствените си правила за добър живот, които създавате ежедневно.

Месечно плащане

3 месеца
лв. 259 Месечно
 • Първоначална инвестиция от 111 лв+3 вноски по 259 лв.
 • Медитация за справяне със стрес
 • Медитация Моята мисия
 • Медитация за увереност в себе си
 • 15 модула за пълна вътрешна трансформация
 • 6 живи групови срещи по Zoom за допълнителна дълбока работа с вас лично с Краси Ангелова

Месечно плащане

6 месеца
лв. 130 Месечно
 • Първоначална инвестиция от 111 лв.+ 6 вноски по 130 лв.
 • Вземи на 6 месечни вноски чрез Уникредит
 • Медитация за справяне със стрес
 • Медитация Моята мисия
 • Медитация за увереност в себе си
 • 15 модула за пълна вътрешна траннсформация
 • 6 живи групови срещи по Zoom за допълнителна дълбока работа с вас лично с Краси Ангелова

Пълно еднократно плащане

Пълна сума за програмата
лв. 888 еднократно плащане
 • БОНУС 1: Достъп до клуб "Бизнес и развитие" за 1 месец
 • БОНУС 2: Личен стратегически едночасов разговор с Краси Ангелова
 • Медитация за справяне със стрес
 • Медитация за увереност в себе си
 • Медитация Моята мисия
 • 15 модула за пълна вътрешна трансформация
 • 6 живи групови срещи по Zoom за допълнителна дълбока работа с вас лично с Краси Ангелова

Открий вътрешната си сила!

Каквото и да желаете, можете да го постигнете с помощта на програмата Тайния код на изобилието! Това е така, защото силата е скрита във вас самите… А понякога силата е въпрос и на… вибрации.Цялата физическа реалност е изградена от вибрации със силна енергия. Дори и вашите мисли са вибрации на енергия. Въпреки че звучи като концепция или теория, това е реалност, която квантовата физика много отдавна ни разкри.

Мислите ви оказват силно влияние върху живота ви.

Повечето от нас преминават през живота, като не обръщат особено внимание на мисловните си процеси: как мисли умът, от какво се страхува, на какво обръща внимание, какво си казва, какво пренебрегва. В по-голямата си част ние се занимаваме с битовата страна на живота си и обръщаме минимално внимание на това как мислим. Преминаваме през живота, пренебрегвайки една от най-важните и мощни сили в живота ни: нашите мисли.

Това, върху което се фокусирате ви привлича.

Силата на ума насочва мислите ви към желания резултат. Фокусирайте се върху успеха и ще привлечете успех. Фокусирайте се върху страха и ще привлечете провала. Силата на ума разбира тези принципи и кара мислите ни да работят за нас. Вашите мисли са основните творчески сили в живота ви. Използвайте ги съзнателно и ще се събудите за изцяло нов живот на сила и възможности.

Нов живот – нов ум – нова сила

За да направите промени в живота си, трябва да промените начина, по който използвате ума си. Не можете да имате както отрицателни, така и положителни мисли едновременно, тъй като едното винаги ще доминира над другото. Като хора, ние сме

създания на навика, както и нашите умове. Трябва да сме сигурни, че овластяващите мисли и положителните емоции имат доминиращото влияние в ума.

За да промените външното, трябва да промените вътрешното.

Повечето хора забравят тази стъпка. Те се опитват да променят външните условия, но това почти винаги се оказва безполезно или временно решение, освен ако не е придружено от промяна на мислите и вярванията.

Обучете съзнанието си да мисли за успех, щастие, здраве, сила и просперитет. Научете се да премахвате негативните емоции, породени от страх и безпокойство. Дръжте съзнанието си заето с очакването на най-доброто и се уверете, че мислите ви са насочени към онова, което искате да постигнете в живота си.Това е сила с огромен потенциал, която е скритата във вас самите.

Нека ви помогна да я откриете…

 

Да започваме!

Тайния код на изобилието е програма за трансформиране на СТРАХА в свобода и сила! Във ВАШИТЕ СТРАХОВЕ е скрита карта на съкровище, която води към вашите мечти и суперсили!

Месечно плащане

3 месеца
лв. 259 Месечно
 • Първоначална инвестиция от 111 лв+3 вноски по 259 лв.
 • Медитация за справяне със стрес
 • Медитация Моята мисия
 • Медитация за увереност в себе си
 • 15 модула за пълна вътрешна трансформация
 • 6 живи групови срещи по Zoom за допълнителна дълбока работа с вас лично с Краси Ангелова

Месечно плащане

6 месеца
лв. 130 Месечно
 • Първоначална инвестиция от 111 лв.+ 6 вноски по 130 лв.
 • Вземи на 6 месечни вноски чрез Уникредит
 • Медитация за справяне със стрес
 • Медитация Моята мисия
 • Медитация за увереност в себе си
 • 15 модула за пълна вътрешна траннсформация
 • 6 живи групови срещи по Zoom за допълнителна дълбока работа с вас лично с Краси Ангелова

Пълно еднократно плащане

Пълна сума за програмата
лв. 888 еднократно плащане
 • БОНУС 1: Достъп до клуб "Бизнес и развитие" за 1 месец
 • БОНУС 2: Личен стратегически едночасов разговор с Краси Ангелова
 • Медитация за справяне със стрес
 • Медитация за увереност в себе си
 • Медитация Моята мисия
 • 15 модула за пълна вътрешна трансформация
 • 6 живи групови срещи по Zoom за допълнителна дълбока работа с вас лично с Краси Ангелова

От какво ще се откажете?

Какво ще придобиете в замяна?

Тайния код на изобилието е програма предназначена за жени, които са готови да се откажат от съмнението в себе си, да кажат сбогом на негативните разговори със себе си и да намерят вътрешна сила… а защо не и ежедневни удоволствия?!

ПОВЕЧЕТО страхове са социални страхове. ВСИЧКИ ние сме способни да се научим да не се страхуваме!

НО в наши дни човекът е угнетен, объркан и уморен…Все повече хора копнеят да живеят по-пълноценно – да имат възможността да изразят своята уникална същност и едновременно с това да бъдат свързани един с друг и да бъдат подкрепяни и обичани.За да постигнем тази сила, независимост и свобода, ние трябва да използваме ВСИЧКИ аспекти на човешкия опит. Налага се да приемем истината, че за да живееш пълноценно живота си, трябва да преодолееш много предизвикателства и трудности по пътя си. Те ни дават възможност да израснем и да се свържем по-дълбоко с другите. Имаме избор!

Колкото полезно, толкова и приятно е да имаш човек като Краси Ангелова до себе си- мотиватор, коуч и една цяла Вселена. Човек, които с цялата си душа иска да види и вижда нещата, които ние самите за себе си доста често не успяваме, не знаем, не осъзнаваме. Със "случайна" сензитивност или както тя го нарича интуиция, Краси те извежда толкова елегантно до успехите ти и ти дава отговори на въпросите, над които толкова си разсъждавал и си питал - Защо?. За мен днешната консултация подарък, а и тренингите до момента с Краси са открехване на врата и пътешествие към себе си и ти Благодаря безкрайно Краси, че вървим този път заедно и защото промяната започва от вътре навън, обичайно намирайки се пред затворена врата. Безценно.
Росица Петрова
Благодаря ! Благодаря на Вселената , че ми изпраща хора , на които им пука и искат да помогнат на душата ми от сърце ! А Краси е един от тези хора . Едно слънце , което е послушало сърцето си , което й е прошепнало да направи сесии с мен - с малката Вики. Минаха две сесии , остава ми още една и съм изключително щастлива и БЛАГОДАРНА ! Чувствам промяна в изказа си . Чувствам как това усещане ме напуска и ми дава свободата . Благодаря от сърце , че БОГ е избрал имено Краси за мен ... Отворена съм за възможностите , които идват...
Виктория Александрова

Можете да ИГРАЕТЕ със страховете си

СТРАХЪТ, за който говорим, когато става дума за изживяване на нашите мечти, е „Социален страх”. Този страх е дълбоко вкоренен в нашата човешка СЪЩНОСТ.Това е страхът, че не принадлежиш към „племето“. През по-голямата част от човешката история, да не се вписваш в родовия строй е означавало сигурна смърт… оттук и страхът, който ни преследва до ден днешен!Страхът е цената, която плащаме за нашето участие в обществения ЖИВОТ. Той е символ на нашата извоювана индивидуалност и нашата скрита вътрешна сила, която сме имали смелостта да демонстрираме пред обществото.Не е необходимо да пренебрегваме или преодоляваме страха, защото той ни пази. Трябва да го ПРЕГРЪНЕМ, а защо не и да поиграем с него!

Можете да научите много от страховете си и когато го направите, ще придобиете огромна вътрешна сила! Ще бъдете свободни да сбъдвате МЕЧТИТЕ и осъществявате ЦЕЛИТЕ в живота си.Тъй като познавате всеки страх, можете също да се научите да ИГРАЕТЕ със страховете си!

Това, което означава на практика, че сте СИЛНИ и СВОБОДНИ се крие във възможността да действате във всяка една ситуация по начин, който е креативен, мъдър и находчив. Вие сте гъвкави и можете да поемате рисковете, необходими за постигане на МНОГО добри резултати, често дори и с малко усилия… защото владеете своята вътрешна сила!

 

За кого е предназначена програмата?

Тайния код на изобилието е програма предназначена за жени, които са готови да се откажат от съмнението в себе си, да кажат сбогом на негативните разговори със себе си и да намерят вътрешна сила… а защо не и ежедневни удоволствия?!

Програмата ще помогне на жени, които са:

Копнеете да усетите ритъма на живота отново! Искате да живеете живота си според собствените си условия и знаете, че трябва да имате повече от това, което имате сега.

Разбирам къде се намирате в момента!

 

Програмата е предназначена за жени, които са готови да се откажат от съмненията си и искат да кажат сбогом на негативните разговори, които непрестанно водят със самите себе си.

Месечно плащане

3 месеца
лв. 259 Месечно
 • Първоначална инвестиция от 111 лв+3 вноски по 259 лв.
 • Медитация за справяне със стрес
 • Медитация Моята мисия
 • Медитация за увереност в себе си
 • 15 модула за пълна вътрешна трансформация
 • 6 живи групови срещи по Zoom за допълнителна дълбока работа с вас лично с Краси Ангелова

Месечно плащане

6 месеца
лв. 130 Месечно
 • Първоначална инвестиция от 111 лв.+ 6 вноски по 130 лв.
 • Вземи на 6 месечни вноски чрез Уникредит
 • Медитация за справяне със стрес
 • Медитация Моята мисия
 • Медитация за увереност в себе си
 • 15 модула за пълна вътрешна траннсформация
 • 6 живи групови срещи по Zoom за допълнителна дълбока работа с вас лично с Краси Ангелова

Пълно еднократно плащане

Пълна сума за програмата
лв. 888 еднократно плащане
 • БОНУС 1: Достъп до клуб "Бизнес и развитие" за 1 месец
 • БОНУС 2: Личен стратегически едночасов разговор с Краси Ангелова
 • Медитация за справяне със стрес
 • Медитация за увереност в себе си
 • Медитация Моята мисия
 • 15 модула за пълна вътрешна трансформация
 • 6 живи групови срещи по Zoom за допълнителна дълбока работа с вас лично с Краси Ангелова

Мая Вуцова

Благодаря ти, Краси, за този вълшебен час, в който осъзнах ключови моменти в моя живота, в усещанията и емоциите ми! Помогна ми да намеря решение за важен за мен момент! За мен винаги е било важно да живея и действам осъзнато и мога да кажа,че коучингът е важен инструмент за това! А да имаш коуч като Краси Ангелова е безценно! ❤️ Препоръчвам силно както коучинг сесиите на Краси, така и Дневникът на Благодарността, който е с мен навсякъде, където отида! БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ТЕ ИМА! ❤️❤️❤️

Юли Тонкин

Опитът на Краси показва, че най-добрият пример е личният!

Месечно плащане

3 месеца
лв. 259 Месечно
 • Първоначална инвестиция от 111 лв+3 вноски по 259 лв.
 • Медитация за справяне със стрес
 • Медитация Моята мисия
 • Медитация за увереност в себе си
 • 15 модула за пълна вътрешна трансформация
 • 6 живи групови срещи по Zoom за допълнителна дълбока работа с вас лично с Краси Ангелова

Месечно плащане

6 месеца
лв. 130 Месечно
 • Първоначална инвестиция от 111 лв.+ 6 вноски по 130 лв.
 • Вземи на 6 месечни вноски чрез Уникредит
 • Медитация за справяне със стрес
 • Медитация Моята мисия
 • Медитация за увереност в себе си
 • 15 модула за пълна вътрешна траннсформация
 • 6 живи групови срещи по Zoom за допълнителна дълбока работа с вас лично с Краси Ангелова

Пълно еднократно плащане

Пълна сума за програмата
лв. 888 еднократно плащане
 • БОНУС 1: Достъп до клуб "Бизнес и развитие" за 1 месец
 • БОНУС 2: Личен стратегически едночасов разговор с Краси Ангелова
 • Медитация за справяне със стрес
 • Медитация за увереност в себе си
 • Медитация Моята мисия
 • 15 модула за пълна вътрешна трансформация
 • 6 живи групови срещи по Zoom за допълнителна дълбока работа с вас лично с Краси Ангелова

Кои са модулите, включени в програмата ?

Ценности и Вярвания

Кои са ценностите, които те правят силна? Това са твоите вътрешни устои, които са стабилната основа на твоя вътрешен свят. Вярата има силата да дава живот на света в който живеем и е в основата на нашата вътрешна увереност!

Интуиция

Какво ни казва нашият вътрешен глас и умеем ли да го чуваме?

Увереност

Какво ти дава самочувствие и увереност? Това са онези малки скрити тайни, които ни дават смелост да изразяваме себе си!

169 лв.

169 лв.

169 лв.

Лични граници

Границите могат да бъдат дефинирани като ограничения, които поставяме спрямо другите хора, и които показват какво намираме за приемливо и неприемливо в поведението им спрямо нас

Страхове

Трябва да опознаем страховете си, за да овладеем силата да бъдем себе си. Това са препятствията по пътя ни, които ни дават ценни житейски уроци!

Стрес и тревога

Това е естественият начин, по който телата ни реагират на стреса в разновидните му форми. Най-просто казано – това е чувството на безпомощност и/или страх спрямо бъдещето, без значение дали предстоящата ситуация е позитивна или негативна. 

169 лв.

169 лв.

169 лв.

Комуникация

Да се научим да комуникираме слушайки! Това ни учи да владеем вътрешната си сила.

Създаване на успешни навици

Трябва да си дадем ясна сметка кои са навиците, които са ни превърнали в това, което сме. Процесът е труден, защото навиците са онези вкоренени стереотипи, от които трябва да се отърсим, за да се променим!

Съзнание / Подсъзнание

Опознавайки несъзнавания си свят, човек разширява своето съзнание. Това е огромна сила, която има потенциала да промени живота ни!

169 лв.

169 лв.

169 лв.

Сепарция

Вече е време да се издигнете над тресавището на разбитото си его и да разпознаете и оцените нероденото си Аз. Чрез анализиране на най-основните черти от характера си  и собствените си желания вие започвате да откривате същността си и я изолирате от комплексите на егото и нежеланите неосъзнати елементи. 

Енергия

Нашият вътрешен плам моделира нашите намерения и действия… Енергията ни дава сила да продължим пътя си без колебания!

Емоциите

Да добавим малко цвят! Емоциите могат да ни отклонят от пътя, който сме поели, когато са негативни и разрушителни. НО, когато са овладяни и канализирани – те са верен наш спътник!

169 лв.

169 лв.

169 лв.

Намерение и съмнение

Намерението е желание, което трябва да бъде лишено от страх, съмнение и нетърпение.

Самооценка

Самооценка е сравнението, което сами правим между нашия  Аз–образ (как ние самите се възприемаме) и Идеалния Аз-образ (онзи образ, към който се стремим). Тя отразява отношението ни към нашите способности, личностни качества и външния ни вид

Мисия

Всеки един човек някога си е задавал поне веднъж въпроса: „Каква е моята мисия на земята?“. Но не всеки достига до отговора на този въпрос. Всъщност, много хора интуитивно знаят отговора, но не са достатъчно уверени, за да повярват в него.

169 лв.

169 лв.

169 лв.

Обща сума: 2535 лв.

Само сега всичко това за 888 лв.

90 дни посветени на качествата, които ще овладеете по време на програмата “Тайния код на изобилието”.

Нямате търпение да научите кои са те, нали?

Това са качества, които са скрити във всяка от нас… НО малко са тези, които са дръзвали да тръгнат по пътя на това дълго и уморително пътешествие в търсене на собствената си вътрешна СИЛА и УВЕРЕНОСТ.

Това са всички онези малки стъпки, които трябва да извървите, за да станете господарка на своята ВЪТРЕШНА СИЛА…

Подгответе се за пътешествие във вътрешния си свят – това е планина, в която всяка крачка е покорен връх…

Месечно плащане

3 месеца
лв. 259 Месечно
 • Първоначална инвестиция от 111 лв+3 вноски по 259 лв.
 • Медитация за справяне със стрес
 • Медитация Моята мисия
 • Медитация за увереност в себе си
 • 15 модула за пълна вътрешна трансформация
 • 6 живи групови срещи по Zoom за допълнителна дълбока работа с вас лично с Краси Ангелова

Месечно плащане

6 месеца
лв. 130 Месечно
 • Първоначална инвестиция от 111 лв.+ 6 вноски по 130 лв.
 • Вземи на 6 месечни вноски чрез Уникредит
 • Медитация за справяне със стрес
 • Медитация Моята мисия
 • Медитация за увереност в себе си
 • 15 модула за пълна вътрешна траннсформация
 • 6 живи групови срещи по Zoom за допълнителна дълбока работа с вас лично с Краси Ангелова

Пълно еднократно плащане

Пълна сума за програмата
лв. 888 еднократно плащане
 • БОНУС 1: Достъп до клуб "Бизнес и развитие" за 1 месец
 • БОНУС 2: Личен стратегически едночасов разговор с Краси Ангелова
 • Медитация за справяне със стрес
 • Медитация за увереност в себе си
 • Медитация Моята мисия
 • 15 модула за пълна вътрешна трансформация
 • 6 живи групови срещи по Zoom за допълнителна дълбока работа с вас лично с Краси Ангелова

Тайния код на изобилието е програма предназначена за жени, които са готови да се откажат от съмнението в себе си, да кажат сбогом на негативните разговори със себе си и да намерят вътрешна сила… а защо не и ежедневни удоволствия?!

Количка
There are no products in the cart!
0

Вземи новата ми книга БЕЗПЛАТНО “КАК ДА ОПРЕДЕЛИМ СВОИТЕ ЦЕЛИ”

и се регистрирай, за да получаваш най-новите и актуални новини!