Присъедини се към нашата Viber общност

Ети Букова

Здравейте,

Искам да споделя, че благодарение на Краси Ангелова и програмата “Бизнес Diamond” успях да променя начина си на мислене, получих много ценни съвети и насоки относно как да развивам бизнеса си и разбрах, че за да има промяна трябва да има нови навици и постоянство. Следвайки стъпките от програмата,  само за 2 месеца успях да увелича продажбите си с 50 процента, чувствам се по – уверена съм и разбрах, че няма невъзможни неща. Благодарение на новите практики и материалите от програмата, които ползвам,  усещам прилив на енергия, привличам нови позитивни хора в живота ми и изпитвам радостта от него.

“if you can dream it you can do it”

 

Юли Тонкин

Опитът на Краси показва, че най-добрият пример е личният!

Моузес Налока

Краси е невероятна душа, в нея видях раждането на нова сила завинаги. Тя винаги е била гладна да расте и да бъде най-добрата версия като съпруга, майка, собственик на бизнес, сега тя наистина изпълнява мисията си да помага и да въздейства на други души. Силно ви препоръчвам да работите с нея, тъй като тя наистина ще се погрижи за вас.

Тотка Спасова

“Краси е удивително човешко същество, отдадено на идеята, че трябва да посветим живота си на нещо по-голямо от нас самите и че той е по-добър когато служим на другите. Като умел треньор, успешна бизнесдама и майка на три деца, тя е живото доказателство, че жените могат да имат всичко. Ако искате да преминете на следващото ниво и търсите подкрепа за това, обърнете се към нея. Позволете си да изживеете живота в цялата му пълнота, както го прави тя.”

Стояна Нацева

Прекрасен човек, мотиватори чудесен специалист, ползващ най-съвременните методи в коучинга. Препоръчвам коучинг сесиите на Краси за хора, които наистина желаят бързо Осъзнаване и промяна. Доверете се и променете живота си към добро още днес.

Десислава Василева

Краси е вдъхновител за малки и големи. Хубаво е че има такива светли души във Вселената. Благодаря за възможността да се докосна до видеата и забележителната воля и устем който има и дава на всички нас. Сат Нам ❤️

Айнур Йозсой

Покрай пандемията и проблемите , които имахме с бизнеса си бях изпаднала в “дупка” ,от която не знаех как да се измъкна!Обвинявах всички и всичко , което се случва!Краси ми помогна да погледна на нещата от хубавата им страна и вместо да се обричам на самосъжаление и провал, ми показа как да съм уверена ,да се обичам и уважавам.Не може да очакваме уважение и признание от околните ако ние самите не се обичаме и уважаваме!

Петя Велчева

Нали знаете как всичко става възможно, когато има кой да вярва в теб! Е, при мен се случи точно това, когато срещнах Краси! Изключително щастлива съм, че я познавам и истинско удоволствие е да работя с нея! Тя влезе в сърцето ми по един нежен и деликатен начин, за да остане завинаги в него! Преди да започна да работя с нея бях в едно лутане и търсене – не знаех коя съм и какво искам, а още по-малко знаех как да го постигна. Веднага след първата ни среща, обаче, тя ме хвана за ръка и ми показа как да си поставям цели, как да ги постигам, как да обичам себе си и да бъда Благодарна за всичко това!Краси не е само мой ментор или коуч. Тя е мой приятел! Тя е подкрепата, от която всеки има нужда в мрачен ден!За по-малко от 6 месеца аз постигнах повече от колкото някога съм си представяла – клиентите ми и бизнес партньорите ми се увеличиха двойно, доходите ми се качиха тройно, броят на последователите ми във Фейсбук страницата ми нарастна, започнах да правя лайфове (а преди не смеех даже да си го помисля), научих как да планирам деня си, така че дори да ми остава свободно време и всичко това благодарение на работата ми с Краси и благодарение на нейните подходи.

Стела Ламбова

Успешна, млада, мотивирана и мотивираща, Краси Ангелова само за един час може да даде друга посока на живота ви.След консултация с нея ще откриете другото си аз и ще се чувствате щастливи и готови за откриване на нови светове.Нейните програми за Личностно развитие ще ви преведат много плавно през Благодарността, вашите мечти които много бързо и отговорно ще се превърнат в цели. Ще си отговорите на въпросите защо съм тук и сега. Ще откриете вашата мисия и замисъла на Твореца.Многобройните практики и медитации ще отворят сърцата и душата ви за друг по добър, осъзнат и изпълнен с много красота и вяра живот.Краси има способността да надникне във всяка душа и да докосне всяко сърце. Преминава с нас през болката, отчаянието, осъзнаването, израстването, мечтите, успехите и се радва и плаче когато ни види че поемам уверени по пътя на успеха.Благодарение на нейните коучинг подходи аз подобрих своя бизнес.Имам двойно повече клиенти. Печеля по добре. Имам повече свободно време, защо се научих да съм по продуктивна.Ако някой има съмнения за стойността на работата с Краси или нейните коучинг подходи, може да ми пише на е-мейл stelalambova43@gmail.com. Ще се радвам да поговорим с него за това.

Светлана Апостолова

Бих искала да изразя огромната си благодарност от работата ми с Краси Ангелова. За краткото време, в което работим заедно, резултатите са на лице. В самото начало пробвах само с една сесия, а след нея- една задача, която отлагах с години, беше реализирана. Краси успя да ми помогне да осъзная какво всъщност означава за мен материализирането й и по този начин сбъднах мечтата си само за няколко седмици.След това се включих и в нейни програми за бизнес развитие и още с включването, благодарение на нейните коучинг подходи, започнах да действам с малки стъпки към осъществяването на по-големи проекти.Ако някой има съмнения за нейния подход, може да се свържe с мен на apostolova_svetlana@yahoo.fr, за да споделя повече впечатления.
Светлана Апостолова, магистър филолог и лингвист, създател на Magic School

Николай Марков

Имах едночасова сесия с Краси и останах много доволен и смятам да продължа да работя с нея. Усетих я като близък приятел, с който можеш да споделиш и много лични неща и в същото време е много голям професионалист. Задава точните въпроси в точното време, така че ти сам да стигнеш до отговора на проблема ти, а не някой друг да ти го каже. Когато сам си отговориш е някак си по различно и по ефективно, Този метод работи. Благодаря на Краси, че ми помогна да осъзная някои неща, за които не се бях и замислял. Получих и дневника на благодарността, който изглежда страхотно. Винаги, когато си благодаря и за най- малките неща, започвам да се чувствам все по-добре и по-добре. По този начин е трудно да изпаднеш в депресия или се излиза много по- лесно от лошо настроение и мисли. Благодаря ти за помощта, Краси.

Ивелина Колева

Краси Ангелова е уникален Човек. Вдъхновител, показваща на нас как да мислим в сегашно време за целите ни❤Благодаря за всичко до този момент което направи с моят ум. Благодаря за дневника . Бъди Благословена

Марияна Мишева

Благодаря, Прекрасна и Вдъхновяваща Краси!💖
Благодаря, за смелостта, силата и яснотата, която получих в твоите обучение!
Благодаря, за уменията,
знанията и силния фокус, които ми дават твоите тренинг-обучения!
Благодаря, за увереността, с която ме дари!
Аз вече съм уверена! Вярвам в себе си и смело реализирам мечтите си!
Аз действам и реализирам доходи, за които мечтаех!
Управлявам времето си и живея с лекота!
Благодаря, Краси
за коучинг- подходите!
Благодаря, че ти си катализатор на моята промяна!
Благодаря, че ме научи да
бъда магнит на изобилие и да живея с висока енергия в потока на живота! 💖🙏

Йовка Трифонова

Вселената ми направи подарък среща с Краси. Благодаря ти Краси за отделеното време! Беше ми полезно да разширя още мирогледа си. В разговора ни усетих, че пред мен се откриха неподозирани възможности…Препоръчвам Краси на всеки, който желае бързо осъзнаване и голяма промяна в живота си.

Русанка Начева

Благодаря ти от сърце, Краси, за коучинг сесията. Аз имах въпрос и ти като вълшебница само със задаване на правилните въпроси извади от мен информацията, която ме интересуваше. Чувствах се като малко дете, което е направило нещо само и се радва на резултата. Невероятна си Краси! Благодаря ти за професионалната помощ, защото ти определено си човек, който си разбира от работата. Благодаря ти и за дневника на Благодарността! Когато започнах да благодаря всеки ден писменно, започнаха да ми се случват невероятно хубави неща, чувствам се по-спокойна и щастлива. Благодаря ти Краси!

Христина Лакева-Емоцията

Краси е много непринуден и зареждащ човек. Комуникира и работи с лекота, ведра и хармонична е!
Препоръчвам Дневника на благодарността, с който можем да осъзнаем колко много неща имаме, да им се порадваме и да предизвикаме Вселената да ни отвърне с изобилие и сбъдване на мечтите ни.
Като коуч, Краси Ангелова, е много целенасочена, внимателна, предразполага и насочва в много градивна посока.
Харесва ми да общувам с нея и само мога да ви пожелая и вие да имате този късмет.
Краси, благодаря, благодаря, благодаря!!!

Мая Вуцова

Благодаря ти, Краси, за този вълшебен час, в който осъзнах ключови моменти в моя живота, в усещанията и емоциите ми! Помогна ми да намеря решение за важен за мен момент! За мен винаги е било важно да живея и действам осъзнато и мога да кажа,че коучингът е важен инструмент за това! А да имаш коуч като Краси Ангелова е безценно! ❤️ Препоръчвам силно както коучинг сесиите на Краси, така и Дневникът на Благодарността, който е с мен навсякъде, където отида! БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ТЕ ИМА! ❤️❤️❤️

Виктория Александрова

Благодаря ! Благодаря на Вселената , че ми изпраща хора , на които им пука и искат да помогнат на душата ми от сърце ! А Краси е един от тези хора . Едно слънце , което е послушало сърцето си , което й е прошепнало да направи сесии с мен – с малката Вики. Минаха две сесии , остава ми още една и съм изключително щастлива и БЛАГОДАРНА ! Чувствам промяна в изказа си . Чувствам как това усещане ме напуска и ми дава свободата . Благодаря от сърце , че БОГ е избрал имено Краси за мен …
Отворена съм за възможностите , които идват…

Йоанна Йорданова

Една дама, която ми помогна сама да стигна до отговора на много важен за мен въпрос. По-много елегантен, спокоен и емпатичен начин, без грам изкушение за даване на съвети усетих как благодарение на насочващите въпроси открих някои истини за себе си и пренастроих съзнанието си с правилните нагласи. А 28 дневното предизвикателство ме накара да полетя. Започнах все повече да ценя нещата около себе си и изобилието не закъсня. Получих интервю от радиото, развиване на екипа, неочаквани финансови постъпления и още по-голямо смирение и любов. Продължавам и до ден днешен по този път и благодаря на Краси, че ми отвори очите и сърцето, за да вземам по осъзнати решения!
ПС: Благодаря ти, че те има!
С любов:
Йоанна

Валентин Такев

Супер приятно съм изненадан от сесията ,която имах с Краси! С нейна помощ достигнах до мисли и проникновения, които бяха в мен но аз не знаех.Задълбочих и осъзнах различни за мен вярвания и пречки, които ме спират.
Чувствам ,че дишам по -леко и уверено.
БЛАГОДАРЯ ТИ, КРАСИ!💝

Бисерка Вълчева

Краси, благодаря ти за чудесната коучинг сесия!
Имаш приятен, успокояващ глас и чрез въпросите, които ми зададе получих яснота, че решението да действам зависи единствено от мен. Дотогава все търсех потвърждение и подкрепа извън себе си. Разбрах, че е важен фокуса в целта, която си поставям. И така, доверявайки се на възможностите, които получавам всеки ден, мога да намеря начини как да реализирам целта си с лекота.
Сещам се за мисълта “Когато ученикът е готов, учителя се появява” и в този контекст сесията с теб се появи в точния момент в моя живот!
Благодаря ти от сърце! 🌞

Румяна Димитрова

Преди да работя с Краси аз нямах яснота каква сума ми е необходима да се чувствам финансова стабилна. Благодарение на коучинг сесията си с нея методиката, която използва и въпросите, които ми зададе аз я получих и не само това открих и нови начини как да достигна до финансовата си цел. Краси е специалист, които с чисто и добро сърце иска да помогне да откриеш отговорите на въпросите, които търсиш. Благодаря ти Краси от сърце за подкрепата. 🙏😊❤️

Глория Масларска

Краси, за “ Парични потоци” мога да кажа, че е изключително полезно като информация и по много интересен, достъпен и увлекателен начин поднесено. Искам да напиша специален отзив обаче за “ Краси Ангелова” – Ти си “ човек” на първо място, който дава всичко от себе си да помогне и да покаже на другите различната гледна точка как всичко може да бъде постигнато, стига човек да се осмели да го поиска и да повярва в себе си. Ти си едновременно голям мечтател и реалист, незнам как го постигаш, но си примера, че и това може да се случи. Благодаря ти от сърце! ❤️

Румислава Гецова

Има една песен, в която се пее (Със сто километра в час, аз летя). Аз обаче си пея, с програмата и Краси аз ЛЕТЯ! Така е, наистина голямо осъзнаване, мотивация, адреналин, израстване, а с медитациите Релакс на макс, и духовно извисяване! Огромно Благодаря за това Чудо ,което създаде Краси!

Росица Петрова

Първото обучение при Краси, което привлече вниманието ми всъщност не бе Парични потоци, не бях се замисляла даже, че бих имала необходимост от подобно обучение, случайно или не попаднах в него и… това бе моят момент на осъзнаване, на даване на отговори, които съм търсила, задавала на себе си, на по-ранен етап. Толкова елегантно се получи, че самата аз бях изненадана. Не приемам нищо за даденост, затова благодаря на Краси за осъзнаващата и съдържателна концепцията на обучението. Енергия, решения, вярвания, изобилие са онова пътешествие – което всеки от нас заслужава, но и от нас зависи да си ги позволим. Благодаря ти Краси, че отвори тази затворена врата, до преди това за мен.

Добромира Гаджева

Благодаря ти, Краси за тази стойностна и вдъхновяваща програма “Парични потоци”. Беше много ценна за мен, защото знанията, които получих ми помогнаха да разбера, че всеки който иска да бъде промяната в живота си е нужно да се пребори със собствените си ограничаващи вярвания, да си постави ясни цели, да се фокусира върху тях и да действа. Може с малки стъпки да вървим към поставена цел, но да не спираме и да си позволим да получим финансова свобода, която искаме за себе си!
А медитацията ще я опиша с една дума- УНИКАЛНА 🥰
Благодаря! 🙏

Силвия Василева

Благодаря, че съм в елитният клуб на Краси “Бизнес и развитие”! Средата е позитивна, подкрепяща и ни развива неусетно. Краси прави всичките си проекти с много любов, страст и вдъхновение. В началото реших да опитам за месец, но толкова ми хареса, че вече чакам с нетърпение следващата среща на клуба! Препоръчвам на всеки, който иска да сбъдва своите мечти, да се трансформира и да живее на висока вибрация!❤️

Петя Борисова

Пътят на промяната е в процес, но до този момент постигнах много неща: започнах да си възвръщам живеца, да се наслаждавам на живота, да си променям пораженческото мислене, да се стремя да съм по-често в позицията на възрастен, мотивирах се за спорт, вече не съм автоагресорът, който бях до скоро; заявявам по-смело това, което мисля и се възприемам вече добре. Има още много да вървя по този път, но смятам, че задействах процеса и това е вече необартимо. Освен всичко тази енергия, която усещам е заразна и влияе и на другите хора. Благодаря 🙂

Марина Стоянова

Току-що получих банков превод, изпратен от клиента ми за 8000 лв. ПЛАТЕНИ авансово. Това е най-голямата сделка, която съм имала досега. Най-голямото плащане преди това беше 2 000 лв.Това е 400% скок в способността ми да получавам средства. Всичко това се случи след като започнах с програмата “Бизнес Diamond”.

Невена Попова

Когато за първи път попаднах на Краси, имах успешен бизнес, но знаех, че нещо липсва.Знаех когато намерих Краси онлайн, че тя е жената, която ще промени моя бизнес. Това, което не знаех, беше, че тя всъщност щеше да промени целия ми живот.Прилагайки нейната бизнес стратегия, която е невероятно ефективна и работи отвъд най-смелите ви мечти, разпродадох своите онлайн програми на обща стойност над 18 000 лв.

Ралица Данаилова

 Всеки изминал ден мислите, които минават през главата ми стават все по- положителни. Страховете изчезват, защото гледам на живота по друг начин. Уча се да живея тук и сега, изявявам личните си граници и живота ми се променя. Навлизам все по- дълбоко в себе си и това ми харесва. Благодаря ти много, Краси за Уникалната Програма! Това да бъдем осъзнати и да градим живота си на тази осъзнатост е прекрасно! Всяка трудност си заслужава, защото всичко започва да се случва с лекота!

Таня Христова

За 3 месеца генерирах над 80 000 лв в моя бизнес:21 500 лв. през първите 2 месеца и след това почти 60 000 лв. през третия месец. Продажбената стратегия на Краси е невероятна. Преди много трудно успявах да направя продажба. Не притежавах напълно силата си, беше ме страх да поискам пари, процеса на бизнес и продажба на Краси напълно промени това за мен.

Даниела Павлова

Краси е един изключителен човек, който е винаги с положителна нагласа и желание да помогне със своят опит, умения, познания, изключителна интуиция и проницателност. От нашата съвместна работа до момента мога да изкажа само Благодарствени думи към нея. Краси ми помага да се справя със страховете си и да предприема крачките към моето развитие, които не се осмелявах да направя от много дълго време. С нейна помощ успях да превключа на вълната, на която винаги исках да бъда, но все не посмявах да направя тази крачка. С човек като нея работата е като любимата ти песен, която обичаш да слушаш, и която ти помага в трудните моменти, да повдигне духа ти и да продължиш напред. Мога само да изразя моите най-искрени Благодарности към Краси и да кажа, че ако искате да промените живота си за по-добро и светло бъдеще, поговорете си с нея! Чудесата наистина съществуват и Краси е едно от тях! 

Здравейте,

Искам да споделя, че благодарение на Краси Ангелова и програмата “Бизнес Diamond” успях да променя начина си на мислене, получих много ценни съвети и насоки относно как да развивам бизнеса си и разбрах, че за да има промяна трябва да има нови навици и постоянство. Следвайки стъпките от програмата,  само за 2 месеца успях да увелича продажбите си с 50 процента, чувствам се по – уверена съм и разбрах, че няма невъзможни неща. Благодарение на новите практики и материалите от програмата, които ползвам,  усещам прилив на енергия, привличам нови позитивни хора в живота ми и изпитвам радостта от него.

“if you can dream it you can do it”

 

 Всеки изминал ден мислите, които минават през главата ми стават все по- положителни. Страховете изчезват, защото гледам на живота по друг начин. Уча се да живея тук и сега, изявявам личните си граници и живота ми се променя. Навлизам все по- дълбоко в себе си и това ми харесва. Благодаря ти много, Краси за Уникалната Програма! Това да бъдем осъзнати и да градим живота си на тази осъзнатост е прекрасно! Всяка трудност си заслужава, защото всичко започва да се случва с лекота!

Видео отзиви

Количка
There are no products in the cart!
0