Аз съм Красимира Ангелова

Представям ти всички свои програми, видео обучения и курсове, които ще ти помогнат да изградиш себе си като успешна личност. 

Програми на фокус

Тайния код на изобилието

Тайния код на изобилието е програма за жени, които искат да освободят ВЪТРЕШНАТА СИЛА в себе си! Как се постига тази на пръв поглед абстрактна и недостижима цел? Като успееш да се освободиш от вътрешните си страхове, нерешителност и саботажи, за да постигнеш ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ в живота и бизнеса си.

Пътят към богатството

Старт на 14.07.2022 г.

Искаш повече – повече пари, повече възможности, повече от любимите неща… Искаш и знаеш, че заслужаваш, но нямаш идея как и откъде да започнеш. А помощ не идва отникъде и трябва постоянно да се бориш за онова, което желаеш. Изморително, нали…?

Парични потоци

Парите не са всичко, но в днешния свят определено са жизнено необходими, за да живееш удовлетворяващо и да имаш възможност да се развиваш.

Квантов скок в продажбите

Адекватната самооценка е изключително важна във всички сфери на нашия живот. Какво е една услуга, ако тя не бъде ползвана?
Тук в рамките на 4 последователни дни ти ще научиш тънкостите на продажбите с лекота.

Пътят към промяната

Мощна промяна, която се дава само на най-смелите, които са готови да трансформират себе си и тръгнат по пътя на тяхната душа. С тази програма, която създадох специално за теб, най-накрая ще можеш да промениш начина си на мислене, да привлечеш това, което е твоето и мащабираш адекватно бизнеса си и да постигнеш сериозен прогрес в най-кратки срокове.

Програма „Стани супер комуникатор“

Как да използвате силите си на влияние чрез комуникацията? Да се научите да убеждавате събеседника си чрез най-съвременните коучинг инструменти и НЛП техники. За да се превърнете в вдъхновяващ комуникатор във вашия живот и да предавате правилните послания в точното време ? Думите които използвате и гласът могат да направят всичко различно. Ще научите как да използвате правилните комуникационни инструменти, когато целта ви е да привлечете желаният от вас резултат. Вашите нови и надградени умения за комуникация са предназначени да вдъхновяват, мотивират и предоставят увереност на хората срещу вас.

Предстоящи през Май

Изключително удивителен растеж

Време е да освободите разтърсващата за света сила на вашата енергия и да превърнете сегашния си таван във вашия под. Това не е само ваше право, това е ваше задължение!

През годините, в желанието си винаги да намирам креативни решения и нови възможности, успях да се утвърдя като категоричен лидер сред колеги и партньори.

Винаги ме е водило убеждението, че човек може много повече, отколкото предполага.

Така осъзнах, че за мен успехът се крие преди всичко в споделеното знание.

Освен това, като съпруга и майка на три деца, отдавна научих, че даването носи много повече удовлетворение от самото получаване.

И в един момент, след дълъг и усилен труд с множество успешно завършени международни обучения и курсове, се превърнах и в лайф коуч. Приемам себе си като човек, помагащ на другите да открият вътрешната си мощ и потенциал. Да намерят пътя на душата си и изградят своето най-добро бъдеще според своите мечти. 

Всичко е възможно, позволи си го!

Преминала съм Международно коучинг обучение и съм сертифицирана по международните коучинг стандарти ICF.

Част от квалификациите ми в сферата включват: „Бизнес НЛП с коучинг умения“ от Международната федерация ITA, „Бизнес констелатор по европейския патентован метод DCS“, програми на Тони Робинс и Питър Сейдж и още стотици разнообразни и надграждащи курсове и семинари.

Росица Петрова

Първото обучение при Краси, което привлече вниманието ми всъщност не бе Парични потоци, не бях се замисляла даже, че бих имала необходимост от подобно обучение, случайно или не попаднах в него и… това бе моят момент на осъзнаване, на даване на отговори, които съм търсила, задавала на себе си, на по-ранен етап. Толкова елегантно се получи, че самата аз бях изненадана. Не приемам нищо за даденост, затова благодаря на Краси за осъзнаващата и съдържателна концепцията на обучението. Енергия, решения, вярвания, изобилие са онова пътешествие – което всеки от нас заслужава, но и от нас зависи да си ги позволим. Благодаря ти Краси, че отвори тази затворена врата, до преди това за мен.

Румислава Гецова

Има една песен ,в която се пее (Със сто километра в час,аз летя)Аз обаче си пея,с програмата и Краси аз ЛЕТЯ!Така е,наистина голямо осъзнаване,мотивация,адреналин,израстване,а с медитациите Релакс на макс,и духовно извисяване!Огромно Благодаря за това Чудо ,което създаде Краси!

Силвия Василева

Благодаря, че съм в елитният клуб на Краси “Бизнес и развитие”! Средата е позитивна, подкрепяща и ни развива неусетно. Краси прави всичките си проекти с много любов, страст и вдъхновение. В началото реших да опитам за месец, но толкова ми хареса, че вече чакам с нетърпение следващата среща на клуба! Препоръчвам на всеки, който иска да сбъдва своите мечти, да се трансформира и да живее на висока вибрация!❤️

Камелия Герова

Припомних си колко хубаво е да мечтаеш и колко могъщо е да активираш отново творческото си съзнание. ТЕС практиките ми бяха полезни, както и търсенето на блокиращите ни убеждения, успях да отработя тези, които видях в себе си.
Накара ме да се замисля и за менталните дългове, доволна съм, че успях да се освободя от тях!
Благодаря! Желая ти успех и за напред!

Диана Иванова

Огромно БЛАГОДАРЯ, Краси Ангелова за прекрасната програма! ❤️❤️❤️Лично за себе си аз взех много от нея – Като започнах с почистването и освобождаването на пространство в къщи, в телефона, лаптопа и в мислите, навиците и действията ми, ясните финансови цели, замисли ме за обкръжението ми, фокусирането върху целите ми, върнах в ежедневието си стари работещи за мен навици, включих нови утвърждения. Когато написах плана за осъществяване на мечтите си, аз осъзнах, че всичко е напълно осъществимо и че всичко е в моите ръце. Научих се да си задавам въпроса: Как да променя дадената ситуация? Да потърся решението. Да напиша какви стъпки е необходимо да предприема за да постигна желания резултат. Да премахва финансови и метални дългове към другите и към себе си. Да практикувам Хоопонопоно, както и невероятното усещане след двете ТЕС практики. Програмата е уникална! 😍😍😍БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ!

Ася Кръстева

Прекрасна Краси, искам да изкажа своето огромно БЛАГОДАРЯ за всичко, което направи за нас в това обучение!
Благодарение на теб аз се научих да мечтая, целеполагам, да спра да отлагам, да осъзная страховете си и да ги преодолявам!
Научих се да слушам активно и да изгражда доверие!
Смея да твърдя, че това ми помогна да намеря подходящата работа за мен. Бях уверена на интервютата (това беше един от страховете ми) и дори можех да избирам между три компании, които ми предлагаха работа, и всичко това се случи в много кратки срокове! (smiley)
Ти си Уникална, всичко което правиш е Уникално!
Благодаря, благодаря, благодаря! ❤️

Айнур Йозсой

Покрай пандемията и проблемите , които имахме с бизнеса си бях изпаднала в „дупка“ ,от която не знаех как да се измъкна!Обвинявах всички и всичко , което се случва!Краси ми помогна да погледна на нещата от хубавата им страна и вместо да се обричам на самосъжаление и провал, ми показа как да съм уверена ,да се обичам и уважавам.Не може да очакваме уважение и признание от околните ако ние самите не се обичаме и уважаваме!

Румислава Гецова

Има една песен ,в която се пее (Със сто километра в час,аз летя)Аз обаче си пея,с програмата и Краси аз ЛЕТЯ!Така е,наистина голямо осъзнаване,мотивация,адреналин,израстване,а с медитациите Релакс на макс,и духовно извисяване!Огромно Благодаря за това Чудо ,което създаде Краси!

Дневник на Благодарността

Дневникът на Благодарността е предназначен за всеки, който иска да подобри живота си и да преобрази ежедневието си. Ако се намирате на кръстопът и се колебаете как да продължите напред, този дневник е именно за Вас!

Сътворих го за всеки един, който се е докоснал до това възвишено чувство на Благодарността, и иска да плува в океана на радостта, блаженството и изобилието,споделяйки със себе си за какво е благодарен всеки ден.

Книга “Пътят към мечтите”

Всичко е възможно, когато си позволим да мечтаем, действаме и желаем с цялото си сърце. Това е практическа книга – ръководство, което ще ви покаже другата страна на живота и на собственият ви потенциал.

Време е да започнете да действате и да превърнете вашите мечти и желания в цели, а след това – реалност. “Пътят към мечтите е за всеки, който вярва, че това е възможно”.

Книга "промяната"

Кой е най-красивия път? Ще ти кажа – Пътят на ПРОМЯНАТА.
Това да избереш себе си и да загърбиш всичко, което не ти служи. Избери да се разглобиш и да се сглобиш като пъзел по начина по, който душата ти крещи отвътре. Последвай повика на сърцето си и превърни всеки миг в празник.
Няма ли да е прекрасно, ако пренапишеш живота си?
Да стигнеш до момента, когато се върнеш назад и единственото нещо, което изпитваш е БЛАГОДАРНОСТ и истинско удовлетворение от стъпките, които си позволи да предприемеш?
Да си кажеш ” благодаря,че минах през тези събития, защото сега избрах най-важния човек СЕБЕ си и най-вдъхновяващия начин през, който да го направя, а именно осъзнатата ПРОМЯНАТА.

Моят подарък за теб

Имам и нещо специално за теб, което ще ти подаря, след като се абонираш, за да получаваш първи най-полезната информация от мен, както и ценни ресурси, които споделям само с най-лоялните си последователи.

Количка
There are no products in the cart!
0

Вземи новата ми книга БЕЗПЛАТНО “КАК ДА ОПРЕДЕЛИМ СВОИТЕ ЦЕЛИ”

и се регистрирай, за да получаваш най-новите и актуални новини!