Присъедини се към нашата Viber общност

Аз съм Красимира Ангелова-манифестор и мастър по лична трансформация

Представям ти всички свои програми, видео обучения и курсове, които ще ти помогнат да изградиш себе си като успешна личност. 

Програми на фокус

Росица Петрова

Първото обучение при Краси, което привлече вниманието ми всъщност не бе Парични потоци, не бях се замисляла даже, че бих имала необходимост от подобно обучение, случайно или не попаднах в него и… това бе моят момент на осъзнаване, на даване на отговори, които съм търсила, задавала на себе си, на по-ранен етап. Толкова елегантно се получи, че самата аз бях изненадана. Не приемам нищо за даденост, затова благодаря на Краси за осъзнаващата и съдържателна концепцията на обучението. Енергия, решения, вярвания, изобилие са онова пътешествие – което всеки от нас заслужава, но и от нас зависи да си ги позволим. Благодаря ти Краси, че отвори тази затворена врата, до преди това за мен.

Румислава Гецова

Има една песен ,в която се пее (Със сто километра в час,аз летя)Аз обаче си пея,с програмата и Краси аз ЛЕТЯ!Така е,наистина голямо осъзнаване,мотивация,адреналин,израстване,а с медитациите Релакс на макс,и духовно извисяване!Огромно Благодаря за това Чудо ,което създаде Краси!

Силвия Василева

Благодаря, че съм в елитният клуб на Краси “Бизнес и развитие”! Средата е позитивна, подкрепяща и ни развива неусетно. Краси прави всичките си проекти с много любов, страст и вдъхновение. В началото реших да опитам за месец, но толкова ми хареса, че вече чакам с нетърпение следващата среща на клуба! Препоръчвам на всеки, който иска да сбъдва своите мечти, да се трансформира и да живее на висока вибрация!❤️

Камелия Герова

Припомних си колко хубаво е да мечтаеш и колко могъщо е да активираш отново творческото си съзнание. ТЕС практиките ми бяха полезни, както и търсенето на блокиращите ни убеждения, успях да отработя тези, които видях в себе си.
Накара ме да се замисля и за менталните дългове, доволна съм, че успях да се освободя от тях!
Благодаря! Желая ти успех и за напред!

Диана Иванова

Огромно БЛАГОДАРЯ, Краси Ангелова за прекрасната програма! ❤️❤️❤️Лично за себе си аз взех много от нея – Като започнах с почистването и освобождаването на пространство в къщи, в телефона, лаптопа и в мислите, навиците и действията ми, ясните финансови цели, замисли ме за обкръжението ми, фокусирането върху целите ми, върнах в ежедневието си стари работещи за мен навици, включих нови утвърждения. Когато написах плана за осъществяване на мечтите си, аз осъзнах, че всичко е напълно осъществимо и че всичко е в моите ръце. Научих се да си задавам въпроса: Как да променя дадената ситуация? Да потърся решението. Да напиша какви стъпки е необходимо да предприема за да постигна желания резултат. Да премахва финансови и метални дългове към другите и към себе си. Да практикувам Хоопонопоно, както и невероятното усещане след двете ТЕС практики. Програмата е уникална! 😍😍😍БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ!

Ася Кръстева

Прекрасна Краси, искам да изкажа своето огромно БЛАГОДАРЯ за всичко, което направи за нас в това обучение!
Благодарение на теб аз се научих да мечтая, целеполагам, да спра да отлагам, да осъзная страховете си и да ги преодолявам!
Научих се да слушам активно и да изгражда доверие!
Смея да твърдя, че това ми помогна да намеря подходящата работа за мен. Бях уверена на интервютата (това беше един от страховете ми) и дори можех да избирам между три компании, които ми предлагаха работа, и всичко това се случи в много кратки срокове! (smiley)
Ти си Уникална, всичко което правиш е Уникално!
Благодаря, благодаря, благодаря! ❤️

Добромира Гаджева

Благодаря ти, Краси за тази стойностна и вдъхновяваща програма “Парични потоци”. Беше много ценна за мен, защото знанията, които получих ми помогнаха да разбера, че всеки който иска да бъде промяната в живота си е нужно да се пребори със собствените си ограничаващи вярвания, да си постави ясни цели, да се фокусира върху тях и да действа. Може с малки стъпки да вървим към поставена цел, но да не спираме и да си позволим да получим финансова свобода, която искаме за себе си! А медитацията ще я опиша с една дума- УНИКАЛНА 🥰 Благодаря! 🙏

Дами Поюклийска

Краси Ангелова е фея! Позитивна и целенасочена дава всичко от което имаш нужда-ЯСНОТА.Препоръчвам на всеки осъзнат и неозъснат човек, и в двата случая ще ви помогне. Тя ме научи да благодаря за всичко.Благодаря ти Краси!

Стойка Кирязова

Краси е много голям професионалист. Благодаря й за всичко. Сесията с нея ми отвори очите за неща, които коренно промениха мисленето и живота ми

Тотка Спасова

„Краси е удивително човешко същество, отдадено на идеята, че трябва да посветим живота си на нещо по-голямо от нас самите и че той е по-добър когато служим на другите. Като умел треньор, успешна бизнесдама и майка на три деца, тя е живото доказателство, че жените могат да имат всичко. Ако искате да преминете на следващото ниво и търсите подкрепа за това, обърнете се към нея. Позволете си да изживеете живота в цялата му пълнота, както го прави тя.“

Дневник на Благодарността

Дневникът на Благодарността е предназначен за всеки, който иска да подобри живота си и да преобрази ежедневието си. Ако се намирате на кръстопът и се колебаете как да продължите напред, този дневник е именно за Вас!

Сътворих го за всеки един, който се е докоснал до това възвишено чувство на Благодарността, и иска да плува в океана на радостта, блаженството и изобилието,споделяйки със себе си за какво е благодарен всеки ден.

Книга “Пътят към мечтите”

Всичко е възможно, когато си позволим да мечтаем, действаме и желаем с цялото си сърце. Това е практическа книга – ръководство, което ще ви покаже другата страна на живота и на собственият ви потенциал.

Време е да започнете да действате и да превърнете вашите мечти и желания в цели, а след това – реалност. “Пътят към мечтите е за всеки, който вярва, че това е възможно”.

Книга "промяната"

Кой е най-красивия път? Ще ти кажа – Пътят на ПРОМЯНАТА.
Това да избереш себе си и да загърбиш всичко, което не ти служи. Избери да се разглобиш и да се сглобиш като пъзел по начина по, който душата ти крещи отвътре. Последвай повика на сърцето си и превърни всеки миг в празник.
Няма ли да е прекрасно, ако пренапишеш живота си?
Да стигнеш до момента, когато се върнеш назад и единственото нещо, което изпитваш е БЛАГОДАРНОСТ и истинско удовлетворение от стъпките, които си позволи да предприемеш?
Да си кажеш ” благодаря,че минах през тези събития, защото сега избрах най-важния човек СЕБЕ си и най-вдъхновяващия начин през, който да го направя, а именно осъзнатата ПРОМЯНАТА.

Количка
There are no products in the cart!
0