Присъедини се към нашата Viber общност

Здравейте, търсещи щастие, изобилие и баланс!

Аз съм КрасиМира – човек, който подкрепя и насърчава други, търсещи голяма промяна и трансформация в живота си. С помощта на моята уникална енергия и методи, ще ви помогна да въплътите новата си идентичност, за да живеете в щастие, изобилие и баланс.

Красимира Ангелова е дългогодишен предприемач, ръководещ собствена международна компания с милиони продажби всяка година. Тя е всепризнат бизнес ментор и трансформиращ коуч. Всеки, който се докосне до нейната работа, напълно преобразява живота и бизнеса си. Клиентите ѝ често споделят, че разделят бизнеса и живота си на две части: преди и след работата с нея.

Нейните постижения и награди като – Бизнес дама на годината, Мисионер в личностното развитие, Бизнес мама, Великолепна дама са малка част от всичко постигнато. Нейните най-големи постижения са  това, че е майка на 3 прекрасни деца и прекрасна съпруга на любящ мъж, успешен предприемач и бизнес ментор и вдъхновител.

Международната и експертност и професионализъм е постигнала чрез  Международно коучинг сертификационно обучение по международните коучинг стандарти ICF. Част е от квалификациите ѝ включват: „Бизнес НЛП с коучинг умения“ от Международната федерация ITA, „Бизнес констелатор по европейския патентован метод DCS“, преминалаа е международно признати програми на  най-големите световни известни треньори за личностно развитие Тони Робинс, Питър Сейдж, Моузес Налока, Доктор Джо Диспенза  и още над 60 разнообразни и надграждащи курсове и семинари.

През май 2022г. излезе от печат книгата “Промяната. В нея основното послание е значението на нашият опит и вярвания за определяне на мислите ни и емоциите ни. Когато започнем да навигираме мислите си, всъщност избираме своите емоции.

А през юли 2023 г излезе на бял свят най-новият  продукт, а именно Дневник за Манифестиране чрез Благодарност. Изключителен продукт превърнал се в бестселър от самото му излизане.

След като ги разпознаем, започваме да ги управляваме. Това е третата книга на Красимира Ангелова след „Пътят към мечтите“ и „Дневник на благодарността“. В своите книги тя е водена от убеждението, че човек може много повече, отколкото предполага.

КрасиМира вярва, че успехът се крие в споделеното знание. Под нейно ръководство компанията успешно развива онлайн магазина Technoarena.bg, мрежа от 8 физически магазина и дистрибуционна мрежа в цялата страна.

Дългогодишният ѝ опит в бизнеса и успешно изградената марка ѝ дават увереност, че познава формулата за успех и смелостта да я прилага в различни сфери. Нейната мисия е всеки човек да може да промени живота си и да изживее най-смелите си мечти, стъпка по стъпка. Това е основата на нейните авторски обучителни програми, които развива изключително успешно от 2020 г.

Единственият, с когото трябва да се сравняваш, е твоето вчерашно аз!

Искаш да представя твоя бизнес?

Аз съм Красимира Ангелова и мога да представя вашата бизнес идея, програма, проект или бранд по най-добрия начин чрез моите социални канали. Това, което предлагам, не е просто интервю – аз ви представям като лидери във вашата област, утвърждавам вашата компетентност и осигурявам директна реклама с линкове към вашите канали и групи, където можете да промотирате и продавате своите продукти или услуги. Всеки, който е успял да стигне до интервю с мен, е изключително благодарен и впечатлен от правилното и успешно позициониране пред аудиторията.
Доверете ми се и нека заедно изградим вашия успех! Квантовият скок в бизнеса ви е гарантиран!

Последвай ме в Youtube

Tам споделям безценна информация и ресурси

Каня те да станеш част от моите последователи и да разбереш как можеш да изпитваш повече щастие от живота и как да превърнеш своите идеи в успешен бизнес.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0