Живот извън Ограниченията

Мисълта като възможност за промяната

В живота голяма част от хората мислят, че всичко е предварително начертано. Ако и ти смяташ така, тази статия е за теб?

В живота всеки получава това, което е готов да получи, да поиска и да си постави като намерение. Всичко в нашият живот се случва с определен урок, който е необходимо да си научим. Ако в момента се намираш в трудно положение се замисли, на какво те учи тази ситуаци – Защо е дошла при теб? С какво си я привлекъл? Кои са тези неща, които е необходимо да научиш чрез тази опитност?

Ако осъзнаем, че ние сме магнити и всичко, което чувстваме, мислим, говорим и действие привличаме в живота си, вероятно щяхме да подбираме мислите си. Нека от днес през следващите 21 дни си дай намерение да мислиш, че всеки ден в моят живот се случват чудеса – повтаряй си го на глас, мислено и навсякъде и по всяко време. И усети как ще се промени ежедневието ти, нагласата ти, настроението ти и как ще започнеш да виждаш  във всички и всичко възможности за чудеса. Възможностите са навсякъде около нас, важна част е в осъзнатият ни живот е да ги виждаме и да взимаме тези знаци, защото те са наша подкрепа за израстване и надграждане на това което сме и което имаме в живота си.

Много често се притесняваме да искаме помощ, подкрепа, защото ни е страх от отхвърляне и какво ще кажат другите.

Програмата Живот извън Ограниченията променя начина на мислене и това, как аз да се науча да подкрепям себе си, да получавам това, което ми принадлежи и което ми е необходимо в този момент. Всеки един от нас е Божествено създание и е тук за да живее в изобилие, хармония, просперитет, радост, благоденствие. Подсъзнанието ни е като кладенец откъдето можем да черпим огромни ресурси, стига да изчистим страховете и ограниченията си, а те са във всеки един от независимо дали вярвате или не. Доказателство за това са думите, които използвате в ежедневието си, те до голяма степен произлизат от нашата обкръжаваща среда. Замислете се, насочете вниманието си към думите, които излизат от вас и хората, с които се срещате какви думи използват и ще забележете, че употребявате същите изрази и вие. В това няма нищо лошо, важно е да осъзнаем, че всичко може да бъде изчистено, чрез правилните техники и преработки. Живот извън ограниченията дава уникалната възможност да живеем без филтрите на старите вярвания, ограничения и страхове.

Да променим себе си, разбиранията за живота ни и да творим реалността ни чрез новото ни състояние и разбиране е възможно.

Позволи си го!

Мечтай

Планирай

Действай

Благодари

Това са трите важни момента в живота на всеки човек. Всеки един може да постигне всичко, само трябва да си го позволиш и да живееш в синхрон със сърцето и душата си.

 

Аз съм тук за да ти помогна по пътя на осъзнаването и промяна ти!

С любов,

Краси❤️